Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@hiafamily dosyanızı açtırsanız bile o kısmı değiştiremiyordunuz önceden. Ama sorun değil zaten orayı istanbul seçseniz bile sistem ankara üzerinden ilerletecek sürecinizi

• merhabalar dosyamı forumda konuşulanlar doğrultusunda viyanaya taşıdım viyana konsolosluğunun performansını nereden inceleyebilirim acaba

• @iibrahimd hayır erkenden yaptırmayın. Siz sürecin daha başındasınız şu an antikor testi yaptırırsanız sağlık randevunuza sıra gelene kadar geçerliliğini yitirebilir. Uygun zamanı siz kollamalısınız, ben 2.5 ay kala antikor testimi yaptırdım ama aslında ben de erken yaptırmışım. Sağlık randevunuza 1.5-2 ay kala antikor testlerini (sonuçların çıkması 2-3 hafta sürer), vize randevunuza 1 aydan daha az zaman kala da aşılarınızı yaptırabilirsiniz.

• @ugurbocegi Cok tesekkur ederim. Mülakat icin degil ancak dediginiz gibi sagligim icin en kısa sürede bir antikor testi yaptirmak istiyorum daha sonrasinda sizin dediginiz gibi Vizeye az bir sure kala Antikor ve Aşı işlemlerine geceyim cok cok tesekkur ederim tekrardan

• Merhaba 2024 DV tablosunu inceledim Eylül ayinda current olup yine aynı ay içerisinde mülakata giren kayit var gibi. Böyle bir durum elçilik performansına göre olabiliyor mu yoksa current olduktan sonra mutlaka 6 hafta mi gerekli ? Yani şunu anlamaya çalışıyorum, agustos ayında numaramız current oldu oldu olmadi mulakat almamiz imkansiz mi ? Teşekkürler.

• @Hyponus forumda istediğimiz tüm bilgiler mevcut biraz okuyun anlarsınız

• Merhabalar,

DS-260’ta dosyayı yurtdışı konsolosluklardan birini seçerek doldurmak ile önce Ankara’dan seçip sonra taşımak arasındaki fark nedir tecrübesi olan birisi açıklayabilir mi? Sistem mi izin vermiyor yoksa biz KCC tarafından oraya dosyamızın taşındığına emin olmak mı istiyoruz?

• Merhaba, 28 yaşındayım, mimarım ama 2022 mezuniyetten sonra iş bulmakta zorlandım, 2024 Ekim ayında ilk resmi işime girdim. Daha önce bahsetmiştim zaten Kuzey Irak'a şantiyeye yollamışlardı 1,5 aylığına. Bugün artık şirkete Greencard çıktığını söylemem gerekiyor, çünkü benim üzerime şirkette gelecek planları yapıyorlar ve beni binevi eğitiyorlar. Bu emekleri boşa gitsin istemiyorum, işi bırakmam gerekiyor. Toplamda 2022 den beri 7 aylık resmi iş geçmişim olacak. Banka bakiyesini kredi ile borç harç ile bir şekilde toparlıycam.

Sormak istediğim soru, iş geçmişimin çok kısa olması, uzun süre işsiz görünmem sorun yaratır mı? Türkiye'de çalışmamışsın Amerika'da napıcaksın iş bulamazsın diye bir düşünceye girerler mi ve bankadaki parayı nasıl toparladın bunun kaynağı ne diye sorarlar mı? Ne yapmalıyım sizce? Bedelli askerliği de Hong Kong'da mülakat kasım aralıkta gelir diye, aralık ayından ağustosa aldırmayı düşünüyorum mümkünse.

Herşeyi dürüstçe söylemek, Türkiye ve Amerika'daki sayısız iş başvurumun ekran görüntülerinin çıktısını almak işe yarar mı?

• @Suleyman-Onal, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba 2024 DV tablosunu inceledim Eylül ayinda current olup yine aynı ay içerisinde mülakata giren kayit var gibi. Böyle bir durum elçilik performansına göre olabiliyor mu yoksa current olduktan sonra mutlaka 6 hafta mi gerekli ? Yani şunu anlamaya çalışıyorum, agustos ayında numaramız current oldu oldu olmadi mulakat almamiz imkansiz mi ? Teşekkürler.

Soyle oluyor, Temmuz ayinda Agustos ayi bulteni aciklaniyor ve bu bultende mali yilin son ayi olan Eylul’un cut off numarasi aciklaniyor. Eger ki bu bultende yayinlanan cut off icerisinde degilse numaraniz, evet current olamiyorsunuz ve mulakat alamadan mali yil eylul sonu itibariyle bitmis oluyor. Sanirim sizin 6 hafta dediginiz sure de bultenlerin onden geliyor olmasiyla ilgili.

• ⭐⭐⭐

Selamlar DV2026 talihlileri için aşı konusunda daha önce paylaştığım açıklamalar...

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/15508?_=1747196242836

• @onurfenci, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar dosyamı forumda konuşulanlar doğrultusunda viyanaya taşıdım viyana konsolosluğunun performansını nereden inceleyebilirim acaba

Selamlar neden benim cn 3xxxlerde 4xxxlere yakin ankarayi beklemem konusunda donusler aldım sizin ozel sebebiniz mi var

• ⭐⭐⭐⭐

@ceng85, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba 2024 DV tablosunu inceledim Eylül ayinda current olup yine aynı ay içerisinde mülakata giren kayit var gibi. Böyle bir durum elçilik performansına göre olabiliyor mu yoksa current olduktan sonra mutlaka 6 hafta mi gerekli ? Yani şunu anlamaya çalışıyorum, agustos ayında numaramız current oldu oldu olmadi mulakat almamiz imkansiz mi ? Teşekkürler.

2026 Excel tablosunda isminizi göremedim.
    Bu tablolar, hem sizin sürecinizi takip etmeniz hem de diğer üyelerin analiz yapabilmesi açısından gerçekten çok kıymetli.

Nasıl ki siz de 2024 tablosunu inceleyerek fikir edindiniz, aynı hassasiyeti sizden de bekliyoruz.

• @Emre-Kurtulmuş umarim, tesekkur ederim. dun dosya transfer icin mailimizi attik beklemedeyiz guncelleyecegim. tekrar tesekkurler herkese

• @msg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,

DS-260’ta dosyayı yurtdışı konsolosluklardan birini seçerek doldurmak ile önce Ankara’dan seçip sonra taşımak arasındaki fark nedir tecrübesi olan birisi açıklayabilir mi? Sistem mi izin vermiyor yoksa biz KCC tarafından oraya dosyamızın taşındığına emin olmak mı istiyoruz?

Sizin resmi olarak bir yer secebilmeniz icin o ulkenin vatandasi olmaniz veya o ulkede otururmunuz olmasi gerekiyor yani bir gerekce lazim secim icin. Siz orayi kafaniza gore bir ulke sectiginizde o ulke bu sartlari saglamadiginiz icin, dogru beyanda bulunmadiginiz icin vs sorun cikarabilir, sonrasinda dosyanizi da tasiyamayabilirsiniz, asil ulke kabul etmeyebilir.

Bu yuzden ilk secimde mulakata uygun oldugunuz ulkeyi secip, sonradan dosya tasimak daha munasip, risksiz, sorunsuz yol. Sistem istediginizi secmenize izin veriyor.

• @fuat-tönget öncelikle tebrikler. Sponsor olma noktasında mülakat öncesinde baban gerekli parayı senin hesabına yatırması bile yeterli. Elçiliğin baktığı şey senin hesabındaki para. Bunun nereden geldiği çok umurlarında değil 🙂 Bunun TL, Dolar, Altın olması da önemli değil. Sen kendi banka hesabını sunacaksın ve vizeni alacaksın. Şimdiden bol şans 🙂

• @timar merhabalar. Elçilik sizin öğrenci olmanız yada çalışan olmanız ile ilgilenmiyor. Durumunuzu en güncel şekilde açıklamanız yeterlidir.

• @Hasan-Ayvaz merhaba. Evet atabiliyorsunuz. Bu başlığın ilk sayfasını ve geçmiş yılların deneyimlerini okuyarak kendiniz için en uygun durumu seçip dosya taşımanızı yapabilirsiniz

• @zakaria siz neden ASYA bültenini takip ediyorsunuz? Hangi ülke doğum ve vatandaşısınız çok merak ettim

• @swadze selamlar. Size 'Ankara'yı bekleyin' diyenler sizi sevmiyor bence 😃 600 lerde mülakat alan biri olarak keşke vizem varken gidip Viyana'dan alsaydım diyen biriyim ben

• @Hyponus Tüm dünyadaki danışmanlık şirketlerinin toplam bilgisi bu forumun sadece bir başlığın altındaki deneyim miktarı kadar bile yoktur 🙂 Size hayal satmalarına izin vermeyin. 2-3 gününüzü bu foruma ayırarak ve bol kahve ile koca bir yükten kurtulursunuz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |