DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Teşekkür ederim. Gereken değişiklikleri yaptım. Artık uzun bir bekleme ve araştırma sürecine geçiyorum. Destek olanlara tekrardan teşekkür ederim.
-
@evrentnrkl Talihli benim, kendimi doldurup submit etmiştim daha önce, ama Ceac e bir kaç gündür bağlanamamıştım. Bu sabah bağlandım. Eşim ve çocuklar otomatik olarak benim ismim altında sıralanmıştı. Onları da doldurup submit yaptık ve tamamı completed oldu. Submit çıktısını vs aldım. sanırım şu an artık beklemede veya dosya taşıma sürecindeyiz.
teşekkürler.
-
@Kamile-1
Sizlerle beraber vizesini almak isteyen her aile uyesinin DS-260 formunu ayri ayri doldurarak kendi icerisinde submit etmeniz gerekiyor, bu asamayi yapinca zaten her formun yaninda completed yazmaktadir.@evrentnrkl
Eger talihlinin vize alacak diger aile uyeleri, DS-260 formlarinin doldurdugunuz sayfada otomatik olarak listelenmis halde gorunmuyor ve talihli onlari add applicant olarak ekliyorsa bu durumda cekilise ilk basvuru yaptigi sirada diger aile uyelerini belirtmedigi anlamina geliyor. Bu da cekilisin sayili kurallarindan birinin ihlali demektir. Siz eger green card ciktiktan sonra evlendiyseniz ve add applicant olarak esinizi eklediyseniz, daha sonra surecinize dahil oldugu icin bu normal bir durumdur.
Cekilise basvurunuz sirasinda evli oldugunuzu varsayarak, siz DS-260 formlariniza erisim sagladiginizda ailenizin diger uyeleri listede yoktu da siz “add applicant” yaparak kendiniz mi eklediniz? -
@volkandenizikiz bilgilendirme ve önerileriniz için çok teşekkür ederim
-
@ugursway Anladım ben sonradan evlenip eklediğim için genel anlamda da bu şekilde diye biliyordum. Teşekkür ederim
-
Ds 260 formunu dolduran Istanbullulardan mulakat yeri olarak Istanbul’u secen oldu mu acaba? Biz bilmeden bu sekilde yaptik ve su an hala dosya tasimayi arastirdigimiz icin degistirmedik.
-
Türk lirasi veya usd hesabı olması önemli mi gitmeden kaç ay önce ne kadar süreyle hesabımda tutmalıyım bir fikriniz var mı acaba ben yatırımları mı ona göre bozup hesabımda tutacağım
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@hiafamily çeşitlilik göçmen vizesi süreci ve mülakatları Türkiye içerisinde sadece Ankara’da yapılmakta, dosyanızi tasimayacak olsanız bile Işlemleriniz Ankara’da yapılacak ama bu CN ile Ankara’dan mülakat gelmesi ihtimali imkansıza yakın. Bir önceki sayfada talihlilerin direkt taşımak istediği ülke/konsolosluk ismini beyan ederek nasıl dosya taşıdıklarını inceleyebilirsiniz. Bol şans
-
@lexture, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Türk lirasi veya usd hesabı olması önemli mi gitmeden kaç ay önce ne kadar süreyle hesabımda tutmalıyım bir fikriniz var mı acaba ben yatırımları mı ona göre bozup hesabımda tutacağım
Tekrar ediyorum, Hong Kong banka dökümü istemiyor. Siz yine de mülakat haberi geldikten sonra, gitmeden önce bankadan TL veya USD farketmez bir banka dökümü alın (her ihtimale karşı diyorum çünkü 3 yıldır hiç kimseden banka dökümü istemeyen HK birden fikir değiştirebilir ve isteyebilir).
-
@ATS16 cok cok tesekkur ederim. peki sizce ben ds 260 formuna tekrar girip Istanbul’u Ankaraya cevirmeli miyim yoksa bu sekilde biraksam kendisi otomatik olarak Ankara mi yonlendirir?
Zaten dediginiz gibi dosya tasima yapmak zorudayim, ama oncesinde de ds formum duzgun ve dogru olsun diye duzeltmeye calismali miyim bu bilgiyi acaba?
Yoksa forma burada belirtildigi gibi hic dokunma yapmamak daha mi dogru olur siralamada geriye gitmemesi acisindan… -
@oguzolcer
Selamlar, tabii ki Misir’a dosyanizi tasima talebinde bulunabiliyorsunuz ve KCC’de dosyanizi tasiyor. Ancak KCC’nin dosyanizi tasimis olmasi sizin mulakat alacaginiz anlamina gelmiyor, mulakat almis olmaniz da size vizenizin verilecegi anlamina gelmiyor. Misir’in mulakatiniz sirasinda sizden vatandaslik ya da oturum izni talep etme ihtimali her zaman mevcut, eger bu ihtimali ortadan kaldirabilecek bir aksiyon alabiliyorsaniz, dosya transferiniz icin daha az masrafli bir ulkeyi tercih edebilirsiniz. -
Bu ileti silindi! -
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@kr7baba selamlar, oncelikle case numaranizi acik sekilde yazmamanizi tavsiye ederim . Son rakamlarini xx seklinde guncelleyebilirsiniz. Diger sorunuza gelecek olursakta, YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@hiafamily böyle kalması yeterli, dosyanızı açtırmakla uğraşmamanızı tavsiye ederim. Hangi ülke/konsoslosluğa dosya taşıyacağınıza ve taşımak için gerekli aksiyonları almaya başlamanız faydanıza olacaktır.
-
Your request cannot be processed at this time. bu hatayı aldım giremiyorum çözümü nedir
-
schengen vize randevum bu persembe ? oncesi viyana denemem riskli mi?
-
Merhabalar. Kafamda takılan 2 soru vardı.
-
Eşim Türk vatandaşı, DV2026 talihlisi. Ben Özbekistan vatandaşıyım. Sonuçlar açıklanmadan önce evlendik. Nikah belgesine göre bana eşimi soyadı verildi. Ama pasaportumda ve kimliğimde kızlık soyadım. Da formu doldurduk, ve doldururken pasaportumda göre kızlık soyadımı girdik. Bu bir sorun olur mu?
-
Doğum belgemde annemin kızlık soyadı değil, evlendikten sonra aldığı soyadı yazılmış. Bu sorun olur mu?
-
-
Dosya tasimak icin Kcc ye mail attik, auto reply bir mail geldi. Yani girdigim butun bilgiler dogru. Bunu yasayan varmi?
-
@earslann Önce auto mail geliyor, mailinizin ulaştığına dair, sonrasında cevap gelecektir.
-
@Flight101 Tesekkur ederim. Yanlis birsey yaptik zannettim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum