Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@earslann Önce auto mail geliyor, mailinizin ulaştığına dair, sonrasında cevap gelecektir.

• @Flight101 Tesekkur ederim. Yanlis birsey yaptik zannettim 🙂

• 5843959303436879739.jpg
    Fotoğrafta olduğu gibi ben bu bölümde bir şey yazmadan does not apply işaretlemişim. bir sıkıntı çıkarır mı? mülakat tarihi verirler mi?

-Eski iş yerini soran bölüm vardı sigortalı bir işte bir seneye yakın çalışmıştım ama bilgilerini hatırlayamadığım için, çalışmadım olarak işaretledim.

-Orada adresim olmadığı için herhangi bir otelin adresi ve numarasını girdim.

Sorularım bunlar cevaplarsanız teşekkür ederim.

• Merhaba, ben çekilişi kazandım fakat dosya numaram 30.000 ve sanırım Türkiye’de mülakat bulmam zor olacak. Böyle durumlarda, anladığım kadarıyla, dosya taşıma işlemi yapmam gerekiyor. Ancak, bunu kendim beceremem diye korktuğumdan dolayı danışman bir şirketle mi yapsam diye düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz güvenilir bir danışmanlık şirketi var mıdır?

Cevaplarınız için teşekkürler.

• Merhaba ben öğrenciyiö herhangi bir birikimim yok babam bana sponsor olarak para konusunda yardımcı olacak bu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor, vize görüşmesine herhangi ekstra bir belge getirmem gerekiyor mu? Şimdiden teşekkürler saygılar

• Herkese merhaba. DS-260 form doldurma aşamasındayım, şöyle bir sorum olacak.

Lise mezunuyum,1 yıl önce askerliğin gelmemesi için Akdeniz Üniversitesinde bölüm yazdım ve herhangi bir derse girmesem de öğrenci olarak görünüyorum, fakat aktif olarak yıllardır bir işte sigortalı olarak çalışıyorum.

Formu doldururken kendimi üniversite öğrencisi olarak mı göstermeliyim yoksa çalıştığım firmanın adresini mi yazmalıyım?

• 2025 kazananı olarak birkaç birşey yazmak istedim.
    Dostlar her ne olursa olsun paranızı sağa sola kaptırmayın. danışmanlık ücreti adı altında.
    stres seviyeniz tavan yaptığı durumlar olacak. bir türlü çözemediğiniz anlar olacak bu anlarda YouTube den videolar izleyeceksiniz sabahlara kadar yesilkartforumda forumları okuyacaksınız 😃 Ama sorun ne olursa olsun emin olun iyi bir araştırma ile forumda soracağınız sorular ile çözülüyor. henüz 3 ay oldu abd geleli şöyle dönüp sürecimizi hatırladığım zaman boşuna bu kadar strese kapılmışım gerçekten her sorunumuzu forumda bulduk. tekrar tekrar buraya hatırlatmak istedim hepinize boş şans dilerim. Sevgiler GezenKaptan 'dan 🙂 başarılar dilerim herkese.

• İyi günler , şimdiden kcc ye dosya taşımak için mail atabilyor muyuz.

• Asya bültenini takip eden biri olarak bugün açıklanan 9000 cut-off moralimi çok bozdu. Bir sene sonra ben hala burada durup mülakatımı bekliyor olacağım gibi gözüküyor. Dosya taşıma talebi gönderdim... Bakalım hayırlısı.

• @ATS16 tesekkur ederim

• @dehaningizemi teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için. Bir iki sorum olucak. Bizde Bangkok a transfer isteyeceğiz bir iki gün içinde.
    -kaç gün kaldınız?
    -masraflarınız ne oldu.
    -biz 4 kişilik bir aileyiz iki küçük çocuğumuz var(3-6 yaslarında) zorlanır mıyız?
    -tavsiye edeceğiniz ve işimizi kolaylaştıracak bir yorumda bulunur musunuz?
    -keşke yapmasaydım veya iyi ki yaptım dediğiniz neler oldu?
    sorular çok açık ama desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kamile-1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@dehaningizemi teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için. Bir iki sorum olucak. Bizde Bangkok a transfer isteyeceğiz bir iki gün içinde.
    -kaç gün kaldınız?
    -masraflarınız ne oldu.
    -biz 4 kişilik bir aileyiz iki küçük çocuğumuz var(3-6 yaslarında) zorlanır mıyız?
    -tavsiye edeceğiniz ve işimizi kolaylaştıracak bir yorumda bulunur musunuz?
    -keşke yapmasaydım veya iyi ki yaptım dediğiniz neler oldu?
    sorular çok açık ama desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Üyenin isminin üstüne tıklayarak profiline gidebilir ve mülakat deneyimini okuyabilirsiniz. Ayrıca tüm Bangkok deneyimlerini okursanız, sağlık ve mülakat evrakları ile ilgili bilgi alır kaç gün sürdüğünü ve ne kadar harcama yaptıklarını okuyabilirsiniz.

• Çok teşekkürler. Eminim ki bazı soruları onlarca belki yüzlerce kez cevapladınız. sabrınız ve azminiz için ne kadar teşekkür etsek az.

• @rezanclz çok teşekkür ederim.

• Merhabalar iyi günler dilerim, Bangkok Mülakatlarından başlayarak okumaya basladım ancak bir soru aklıma takıldı annem kucukken işe yaramıycağını düşünüp taşınırken Aşı Kartını kaybetmiş veyahut atmış. Annem ASM’de gerekli olan tüm aşılarını yaptırdığını söylüyor ancak neleri yaptırdığını bilmiyor. Bunu doktoruma aktardığımda evde bir ara yoksa gel bir caresine bakarız dedi sanırım arşivden daha önce olduğum aşıları bulabilir emin olmamakla birlikte bu aşıları yeni bir aşı kartına işleyip imzali olarak verebilir mi? Birde bağışıklığımın olup olmadigini erkenden öğrenmek icin Antikor testi versem sıkıntı olur mu acaba? Yakin zamanda vericegim test ileriki sene icin kabul olur mu tekrar vermem gerekir mi?

• @gucarslan cevabınızı yeni gördüm. İlginiz için teşekkür ederim. Bugüne kadar bana bir dönüş olmadı dosya kilidim açılmadı. Bu durum yani dosya kilidinin açılmaması (karmaşık uzun mailimden dolayı) benim için daha mı hayırlı oldu? Saygılarımla…

• @iibrahimd selamlar. 2008'den sonra doğanların aşı kayıtları sanırım sisteme işleniyordu. Hastanenin arşivinde de kuvvetle muhtemel yoktur, ama hasta hakları birimine falan bir sormayı deneyin.

Evet aşı isimlerini yeni bir aşı kartına işleyip verebilir. Yine de doktorunuza da danışıp MMR, Tdap gibi aşılarınızı yeniden yaptırmanızı ve yeni bir aşı kartı almanızı tavsiye ederim.

• @ugurbocegi Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu aşıları yeniden olmadan önce antikor testi vermemi mi önerirsiniz yoksa doktoruma danışarak

1- TDAP 2- MMR 3- HepatitB 4- Su Çiceği 5- İnfluenza 6- Polio aşılarını yaptırıp daha sonra mı antikor testi vermeliyim?

Birde bu konu için son olarak bu işlemlerin hepsini erkenden yapmamda bir sakınca var mıdır? Çok teşekkür ederim iyi günler dilerim.

• @iibrahimd önce antikor testi verin, antikorunuz olmayanları zaten aşı olun bence, vizeden bağımsız, neticede antikorunuz yok ve sağlıklı bir hayat için bağışıklığınız olsa daha iyi olur, tabii bunu doktora danışın.

Önce antikor testi, sonra eksik olan antikorlar için aşı olun (gerekirse MMR da tekrar olabilirsiniz kızamık düşük kızamıkçık yüksek çıkabiliyor vs.)

Aşı konusunu çok araştırmıştım, şimdi unuttum desem yeridir, geçmiş mesajlarımda aşılar hakkındaki tecrübelerimi bulabilirsiniz. Özellikle CDC'nin rehberini takip edin, sizin için hangi aşıların isteneceğinin listesini çıkarın, antikorunuz olanları eleyin, olmayanların aşısını ya TR'de ya da gittiğiniz ülkedeki sağlık muayenesinde olun.

Erkenden yaptırmayın, TR'de aşıları olduğunuz tarih ile mülakat tarihiniz arasında 1 ay veya daha fazla süre varsa, muhtemelen aşının 2. doz tarihi gelmiştir ve gittiğiniz ülkedeki doktor o aşının 2. dozunu da vuracaktır. (2. doza para vermek istemiyorsanız bu dediğim geçerli tabii, genel sağlık açısından belki bu daha doğrudur.)

• Çok teşekkür ederim. En kısa sürede gidip Antikor testini vereyim o halde. Geçmiş mesajlarınızdan muhakkak aşı ile ilgili kısımlara göz gezdireceğim. CDC Sanırım Amerika Devleti'nin göcmenler için zorunlu kıldığı aşı listesi forumda birazcık araştırdığıma göre dediğiniz gibi burdaki aşılar için bir liste oluşturuyum. Yaklaşık olarak en erken ihtimalle CN sıramız şubat belki mart ayında current olucak bu süre zarfında tüm aşıları ve dozlarını tamamlayamam mı tam olarak ne zaman olmam gerekli onu anlıyamadım.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 221
  • 8486
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |