Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells teşekkürler yorumunuz için. Boşanma ilamının İngilizce tercümesini yaptırmayacağım anlaşmalı olması sebebiyle.


  • @sefa tebrikler! Paylaşımınız çok açıklayıcı olmuş, ayrıca teşekkürler. Yeni hayatınızda size başarı ve mutluluklar dilerim.


  • Herkese merhabalar; bende bugüne kadar yaşadıklarımızdan kısaca bahsetmek isterim.iki küçük çocuklu bir aileyiz biri 6 diğeri 2,5 yaşında.28 şubat günü sağlık kontrolü randevumuz vardı. Herşey sorunsuz ilerledi.Bana ve eşime iki karma ve bir grip aşısı, büyük kızıma üç karma ve bir grip aşısı, küçüğe de grip aşısı olmak üzere hepimiz aşılandık.Çocukların yaşlarına uygun olarak aşıları tamdı fakat büyük kızıma 7 yaş karma aşılar yapıldı.Kendi naçizane fikrim grip aşıları da tamamen prosedürün bir parçasıydı.Düzen laboratuvarına 235$, Unganlara 870$ dolar olmak üzere toplam 1105$ ödedik herşey dahil.5 mart salı günü sabah 07:45 konsolosluk görüşmemiz vardı.15 dakika önce konsolosluğun önündeydik açıkçası Ankara ayazında iki küçük çocuklu aileyi orada.bekletmezler diye düşündüm fakat içeri alım başlayana kadar bekledik.İlk randevu olduğu için saatimiz gelince kontrollerden geçip geçtik.001 numara verildi ve evrak teslimi için numaramız yandı.Açıkçası gelen mailde istenen evrak dışında birşey istenmedi.Aynen ne yazılıysa onları tek tek aldı ve beklememiz istendi.Daha sonra 1320$ ödedik ve tekrar numaramız yanınca görüşmeye gittik.Görevli hanımefendi çok kibar ve güleryüzlüydü.Nereye gidip ne iş yapacağımızı sordu ve tebrik etti.Bu kadar kısa ve basit olacağını düşünmemiştim açıkçası.6 mart günü pasaportların postaya verildiği mail geldi 7 mart günü de teslim aldık.
    Kısacası bu işin en zor kısmının beklemek, sonrasında da TL kazanıp dolar biriktirmeye çalışmak olduğunu söyleyebilirim.Green card kazandığımızı öğrendikten sonra başta Ali Cihan Bey olmak üzere bu aileden çok şey öğrendik katkısı olan herkese teşekkür ederiz.Kazanmak isteyen kazanıp da bekleyen herkese de bol şans diliyorum.
    1 Nisan da Houston ‘a uçuyoruz.İzmir’den herkese selamlar🍀🍀


  • @dılekalkoc Tebrikler. Size ve ailenize yeni hayatınızda mutluluklar dilerim...


  • @sefa hayırlı olsun 😊


  • Arkadaşlar selam. Vizemizi aldık. Detayları uzunca akşam yazacağım.herkese tek tek teşekkür ederim ama en büyük teşekkür @crazycells e..iyi ki varsın be kardeşim.. sen olmasan gerçekten çok zorlanırmışım bu süreçte. Büyüksün..


  • @smoothsurfin çok teşekkürler.


  • @sametyavuz çok teşekkürler.


  • 18 Aralık'ta belgeleri e mail ile gönderdik; ama hala bi cevap, proses tamamdır minvalinde bir şey gelmedi.

    Aynı maili bi açıklama ile ilettim az önce, ilk gelen işlenmesine başlamıştır ve sair diyen otomatik cevap geldi 😕

    Bu evrak eskimiş demesinler şimdi. Keşke hiç kurtlanmasa mıydık? 😕 Bizim nolarda olanlar vize tarihi aldı çoğu, insan bi problem mi var acaba diye merak etmeden de duramıyor ki..


  • @kivooo hayırlı olsun hocam valla heyecan bitti şimdi gidiş hazırlıkları başlasın


  • @yılmaz çok çok teşekkürler 🙏🙏


  • 10 Nisan'da gidecekler var miii☺☺☺ Ucakta tanidik olacaksa bilelim😄


  • Biz de vizeyi aldık bugün. Randevu saat 8:30 daydı. 8'de kapıda olmamıza rağmen içeri girişimiz yarım saatten fazla sürdü. Evrak teslimi ve ödeme ödeme kısa sürmesine rağmen, mülakat için 3 saate yakın bekledik. Ve nihayetinde 3 dakikalık bi sohbet sonrası vizelerimiz onaylandı. Bekleyen herkese iyi şanslar.


  • @nakalakev 18 aralıkta gönderip hala cevap alamadıysanız, muhtemelen evraklar ellerine ulaşmamıştır öyle durumlar oluyor ve şuanda da eski tarihlileri gönderdiyseniz eksik olarak algılayabilirler yenilerini çıkartıp gödnermenizi ya da arayarak durumu sorup daha net bilgi almanızı öneririm.


  • Merhabalar. Simdi bizler bu ay sonunda mayis icin randevu tarihi alacaz lakin benim mayisin 14 une kadar askerligim var yani denk gelirse gidemeyecegim simdiden konsoloslugu arasam durumu izah etsem yardimci olurlar mi tarih konusunda


  • @gizemyavuz92 NEreye gideceksiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @dılekalkoc DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Herkese merhabalar; bende bugüne kadar yaşadıklarımızdan kısaca bahsetmek isterim.iki küçük çocuklu bir aileyiz biri 6 diğeri 2,5 yaşında.28 şubat günü sağlık kontrolü randevumuz vardı. Herşey sorunsuz ilerledi.Bana ve eşime iki karma ve bir grip aşısı, büyük kızıma üç karma ve bir grip aşısı, küçüğe de grip aşısı olmak üzere hepimiz aşılandık.Çocukların yaşlarına uygun olarak aşıları tamdı fakat büyük kızıma 7 yaş karma aşılar yapıldı.Kendi naçizane fikrim grip aşıları da tamamen prosedürün bir parçasıydı.Düzen laboratuvarına 235$, Unganlara 870$ dolar olmak üzere toplam 1105$ ödedik herşey dahil.5 mart salı günü sabah 07:45 konsolosluk görüşmemiz vardı.15 dakika önce konsolosluğun önündeydik açıkçası Ankara ayazında iki küçük çocuklu aileyi orada.bekletmezler diye düşündüm fakat içeri alım başlayana kadar bekledik.İlk randevu olduğu için saatimiz gelince kontrollerden geçip geçtik.001 numara verildi ve evrak teslimi için numaramız yandı.Açıkçası gelen mailde istenen evrak dışında birşey istenmedi.Aynen ne yazılıysa onları tek tek aldı ve beklememiz istendi.Daha sonra 1320$ ödedik ve tekrar numaramız yanınca görüşmeye gittik.Görevli hanımefendi çok kibar ve güleryüzlüydü.Nereye gidip ne iş yapacağımızı sordu ve tebrik etti.Bu kadar kısa ve basit olacağını düşünmemiştim açıkçası.6 mart günü pasaportların postaya verildiği mail geldi 7 mart günü de teslim aldık.
    Kısacası bu işin en zor kısmının beklemek, sonrasında da TL kazanıp dolar biriktirmeye çalışmak olduğunu söyleyebilirim.Green card kazandığımızı öğrendikten sonra başta Ali Cihan Bey olmak üzere bu aileden çok şey öğrendik katkısı olan herkese teşekkür ederiz.Kazanmak isteyen kazanıp da bekleyen herkese de bol şans diliyorum.
    1 Nisan da Houston ‘a uçuyoruz.İzmir’den herkese selamlar🍀🍀

    tebrikler, bundan sonraki surecte bol sanslar.


  • excel listesine bi bakayım dedim karman çorman olmuş ? neden bu şekilde ? bilen var mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @dnzyldrm DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhabalar. Simdi bizler bu ay sonunda mayis icin randevu tarihi alacaz lakin benim mayisin 14 une kadar askerligim var yani denk gelirse gidemeyecegim simdiden konsoloslugu arasam durumu izah etsem yardimci olurlar mi tarih konusunda

    oncesinde pek yardimci olmuyorlar maalesef, eger mulakata giremezseniz daha sonra uygun oldugunuzda konsolosluga ulasip yeni bir mulakat tarihi alabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kivooo DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Arkadaşlar selam. Vizemizi aldık. Detayları uzunca akşam yazacağım.herkese tek tek teşekkür ederim ama en büyük teşekkür @crazycells e..iyi ki varsın be kardeşim.. sen olmasan gerçekten çok zorlanırmışım bu süreçte. Büyüksün..

    tebrikler 🙂 bekliyoruz ayrintilari...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum