Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 teşekkür ederiz hepimiz için en güzelleri olsun 🙂

• @Flight101 teşekkür ederiz önümüzdeki örnekler bize cesaret verdi Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın 🙂

• @mustafafsin lise diplomasına baktılarmı malum ben lise diplomamı kaybetmişim

• @Physicus liseden alacağımız aslı gibidir diploması iş görürmü

• @minnesota bülgilendirmeniz için teşekkür ederim.Temkinli gitmekte fayda var

• @Physicus hocam merhaba. Paylaştığınız deneyimimiz için teşekkür ederim. Hocam Büşra Hanım tercüman hakkında bilgi almak istiyorum. Kendisi HG da Türkiye konsolosluğunda mı çalışıyor? Büşra Hanım'ın iletişim numarasını özelden paylaşa bilir misiniz mümkünse 🙏

• ⭐⭐

@Pelin-0 selamlar, asagiya tercumanlarin bilgilerini ekliyorum. Sizlerde ilettigim linkten ilgili konsolosluklari secerek bakabilirsiniz.

eb51cfa1-f39b-4ff9-b7dc-98d8f7d8658b-image.png

• @onuru Müthiş bir bilgi.Çok teşekkürler ederiz.

• @lesnarhomie buyuk badire atlatmissiniz, gecmis olsun ama sonucun olumlu olmasi cok sevindirici.. Peki universite diplomanizi edevlet uzerinden aldiginiz icin mi asli gibidir ibaresi gerekti yoksa asil diploma icin mi bunu yaptiniz?

• @deebee hayır bu arkadaş geçen belirtti 2026 ya bakarken 2025 talihlisi olduğunu farketmiş😂

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @RuhunGemisi Verdiğiniz ayrıntılı bilgiler için teşekkürler. Sağlık müayenesinden kaç gün sonra raporunuz çıktı?

• Bu ileti silindi!

• @Fer-0 Aslı Hanıma dair kötü bir deneyim okudum işini düzgün yapmadığına dair ama hangi Aslı olduğunu bilmiyorum siz de ona göre araştırır, diğer tercümanlara bakarsınız.Çok emek veriyoruz başkasının sorumsuzluğundan dolayı hakkınızı kaybetmenizi istemem.

• @Mehmet-ynd merhaba hayırlı olsun inşallah, lise diploması, 2008 öncesi edevlette gözükmüyor, nasıl ulaştınız

• @Murat-Dündar merhaba, baktılar

• @DenizMaths merhaba, 2021 sanırım 2 adet gözüküyordu. E nabızdan almıştım.

• @arzemo teşekkür ederim. Sağolun🙏🏻

• @Flight101 İyi dilekleriniz için teşekkürler. Hepimiz için inşaalah🙏🏻

• @ATS16 İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 🙏🏻

• @emirhankd hayırlı olsun kardeşim 👋

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |