Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@erg35 Tebrikler, vizeleriniz hayırlı uğurlu olsun👏🎉
    Bebeğinizi güle güle güle büyütün🌸🧿

• @arzemo vizeniz hayırlı olsun. Çok sevindim. Alkışlayan teyzelere baya güldüm ama😊. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum 💫💫

• ⭐⭐⭐⭐

@arzemo tebrikler, sürecin devamında bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@erg35 tebrikler, sürecin devamında bol şans 🍀 bebeğinize de sağlıklı bir ömür dilerim 🙏🏻

• ⭐⭐⭐

@erg35
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀
    Bebeğinizle güzel bir ömür dilerim...

• Bu ileti silindi!

• @oğuz-çakır teşekkür ederim

• Herkese merhabalar
    Benim kafama bir şey takıldı dosya taşıdıktan sonra mülakata gidiyorsunuz ya örneğin Hong Kong ,Bangkok ya da Viyana orada mesela size soruyorlar mı dosyanızı neden taşıdınız?
    neden Türkiye’de değil de burada giriyorsunuz diye soruyorlar mı?
    Eğer soruyorlarsa siz cevap olarak ne diyorsunuz?

• @erenas Öncelikle hızlı geri dönüşünüz ve cevaplarınız için teşekkür ediyorum...Çok bilgi var ve kafam karıştığı için sormak istediğim bir soru daha var.

• Viyana ya ne zaman mail göndermeliyim..Yani çıkarsa , current denilen olayı beklemem gerekirmi. DS 260 gönderdikten sonra mülakatlar dağıtılmaya başladıktan hemen sonra mail atayım mı...

Selamlar / Saygılar

• Merhaba,
    30 nisan 2025 teki vize randevu deneyimimizi taze taze aktarmak istiyorum.
    Sağlık randevusu:
    06 Mart 09:00 tarihindeki randevumuz için 8:45 gibi Unganlar kliniğine gittik. 9 dan önce açılmıyor o nedenle önce gidilmesine gerek yok. Bizden başka 1-2 kişi daha vardı. İlk randevu olduğumuz için hemen işlemlerimize başladılar. İleri saatte randevusu olanları da hemen arkamızdan işleme aldılar ve bekletmediler.
    Eşim ve ben 40 yaşından büyük olduğumuz için sadece röntgen filmi çekildi. Kızlarımızdan 15 yaşında olan için sadece röntgen çekildi 12 yaşında olan için gerek yok denildi. Hiçbirimiz kan tahlili vs vermedik. Eşim 3 ay önce zatürre geçirmiş olmasına rağmen filminde bir sorun çıkmadı. Benim filmimi tekrarlamak istediler ve 2.sinde sorun olmadığı belirtildi. İşlemlerimiz bittiğinde klinikte işlem için bekleyen hiç kimse yoktu. Beklediğimden daha sakin olduğu için belirtmek istedim.
    10:30 sularında bütün işlemlerimiz tamamlanmıştı. Klinikteki görevliler çok güler yüzlü ve yardımcı. Muayene de sohbet havasında geçti. Handan hanımın yaklaşımı çok güzeldi. Ertesi gün saat 3 te kapalı zarflarımızı teslim aldık. 4 kişi aşı ve muayeneye 53600 röntgenlere de 3800 ödeme yaptık kredi kartı ile.

Vize randevusu:
    Sabah 8:00 randevumuz için 7:10 gibi gittik ama 7:40 a kadar hemen elçiliğin yanına parkettiğimiz arabada bekledik. 7:40 gibi içeri girdik. Öncelikle para yatırıp sonrasında evrakları teslim ettik. Sonrasında mülakata kadar bekleme süresi yaklaşık 2 saatti. Bizim mülakatımız 5 -10 dk kadar sürdü. Bizden önceki yabancı bir ailenin mülakatı yaklaşık 1 saat kadar sürdü ve defalarca aynı soruların sorulduğunu duyduk. 4 kişilik bir aileyiz. Asıl talihli olan bana mevcut işim ve hangi eyalete gidip ne yapmak istediğim soruldu. Eşime de buradaki işini sordular. Benim, eşimin ve 15 yaşındaki kızımın parmak izi alındı. 12 yaşındaki kızımın alınmadı. Sonrasında onaylandığı bilgisini verdi görevli.11 gibi işlemimiz tamamlanmıştı.

Herkese süreçlerinde başarılar diliyorum.

• ⭐⭐⭐

@Ongn
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyle Viyana’dan vizemizi aldık. Şuan eşimle İsviçre’ye seyahat ediyoruz, seyahat dönüşünde detaylı bir mülakat deneyimi paylaşacağım 🙂

• @RuhunGemisi Tebrikler, yolunuz açık olsun.👏

• @Doruk200935 merhaba. Sorunuzun cevabı biraz da dosya numaranıza bağlı olacak. Şöyle ki çok düşük bir cn niz olursa belki Ankara'yı birkaç ay gecikmeli de olsa beklemek isteyebilirsiniz. Ama biliyoruz ki Ankara'ya güven olmaz.Beklemek istemeyip garanti olsun derseniz ve dosya taşımak isterseniz çekiliş açıklandıktan sonra da taşıyabilirsiniz. Current olmayi beklemeden kcc ye mail atmanız gerekir, Viyanaya değil. Ancak current olursanız muhatabiniz artık kcc değil, Viyana olur. Doğrusu da current olmayi beklemeden kcc aracılığıyla dosya taşımaktır. Diğer türlü konsolosluğun insafına kalıyorsunuz.

• @erenas sizi ve ailenizi tebrik ederim yeni kıtada yolunuz bahtınız açık olsun 🙂

• @atibaba çok teşekkür ederim

• @Flight101 çok teşekkür ederim

• @Ysfuncu sizin de yolunuz açık olsun

• @TommyGun çok teşekkürler sizin de herşey gönlünüzce olsun umarım vizenize en kısa sürede kavuşursunuz
    @TommyGun Şimdi farkettim ki zaten vizenizi almışsınız. 🙂

• @arzemo Yolunuz açık, şansınız bol, sabrınız yüksek olsun...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |