Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru merhaba bende honkkong ta gireceğim son zamanlarda çok fazla lise diploma sorunu görüyorum dediğiniz gibi sorun yapıyorlar. Ben üniversite terkim ama diplomam hala üniversitede af çıkar belki sonra devam ederim diye diplomamı üniversitede bıraktım, mülakat içinde üniversiteden same original şeklinde diplomanın aslı gibidir fotokopisini aldım üniversitenin kaşe imzası var okuduğum dönemin üniversite transkriptini aldım bide e devletten lise mezuniyet belgesini çıkarttım ve çevirttim umarım sorun yaşamam honkkongta askerlikte yapmadım zaten yoklama kaçağıyım bu yüzden askerlik belgesi alamadığıma dair dilekçe yazdım böyle iki tane sıkıntım var umarım sorunsuz geçer de atlatırız şu zorlu süreci

• @finn_ tebrik ederim hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar darısı başımıza 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@berkinozdagli

DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığıni okursanız ve/veya arama butonuna Hong Kong, sağlık muayenesi, Nicholson, Anderson yazarsanız bir çok tecrübe çıkacak karşınıza. Sorularınızın cevaplarını bu şekilde bulabilirseniz, okuyacağınız detaylı tecrübelerden sonra hala sorularınız var ise bu konu başlığında sorarsanız tecrübeli kullanıcılar size yardımcı olacaktır. Arama butonunu kullanmak ücretsiz ve serbest. Bol şans

• ⭐⭐

@Doğan-İnce selamlar, bende universiteye kayit olurken lise diplomami noterden asli gibidir yaptirmistim. Diplomam halen üniversitedeyken mulakata bu belge ile gittim herhangi bir sorun yasamadim. Mulakata giderken mezuniyetinizi kanitlayacak butun belgeleri goturmeye calisin. Simdiden bol sanslar.

• @Mehmet-Özata-0 selamlar, Hong Kong’ a taşıdım imza kısmına eklemeyi unutmuşum.

• @erenotti her zaman onların gözünde immigrantsibniz yazmışsınız. Göçmenlere tepeden bakan bir tavır mi gördünüz. Merak ettim orada hor hakir görülmek asla istemeyiz tabi göçmen vstandas ile eşit değil ama bu konuda tecrübe ettiğiniz bir olay mi oldu. Kendi sektorunuzde çalışıyorsunuz sanirim Türkiye de olduğundan farklı olumsuz durumlar oluyor mu sadece göçmen kimliğinden ötürü. Trump ile maalesef tüm göçmenler itibarsizlasti sanki bu günlük hayatta hissediliyor mu onu merak ettim

• ⭐⭐⭐⭐

@begumm

Sorunuzun tartışılabileceği konu başlığı burası değil aslında ancak hor hakir görülmenin tonu ve dozaji kişiden kişiye değişir nasıl algıladığınıza/maruz kaldığıniz duruma bağlı olarak.

Mesela Iş ilanlarında işverenin “equal opportunity employer” olduğuna dair ibare görürsünüz ama özellikle yönetici seviyesindeki pozisyonlarda bu hususun böyle olmadığı (her ne kadar pozisyon için istenen nitelik, özellik, kalifikasyonlari taşısanız da) deneyimlendiğim tecrübelerden asikar. En nihayetinde full professional İngilizce konuşsanız bile native değilsiniz ve rakibiniz diğer adaylardan cogu native speaker ve sizin önünüze geçmeleri için önemli bir sebep. Göçmen olduğunuzu her daim aklınızın bir köşesinde bulundurmak, olası hayal kirikliklarinizda yaşayacağınız üzüntüyü bir nebze azaltacaktır. Bu durum hayatın akışına daha sıkı asilmaniz için sebep olacaktır. @erenotti de mutlaka katkı sağlayacaktır, sozunu çalmis olmayayım kendisinin 🙏🏻

• @ATS16 sorumu ilgili postu okuyunca altına yazmıştım. Teşekkürler

• Mülakat deneyimleri başlığından edindiğim bilgilere göre Ankarada doktor muaynesi aynı gün sonuçlanıyor bir aksilik yoksa en erken ertesi gün rapor teslim ediliyor sanırsam(aynı gün hiç mi şansımız yok ilk randevuyu almıştım 🙂 ? ). 7 Mayıs doktor 20 Mayıs vize görüşmesi var. 20 mayıs için seyahat planlaması yaptım ama doktor için emin olamadım, işten izin vs ayalarmak için. Anladığım kadarı ile en az 2 gün Ankara'da geçirmek gerekiyor. Bilen veya tecrübe edenlerden biri onaylarsa sevinirim.

• @ozgurs Planlarinizi esnek yapmanizi öneririm.

• Merhaba. Dün sabah girdiğimiz mülakattan olumlu sonuç aldığımı bildirmek istedim. Az önce ceacstattracker ile baktığımda dördümüzün durumuda "Issued" olarak güncellenmiş. Şimdi de ptt kargosunu nasıl takip edebilirim diye araştırma yapmaya başlayacağım 😃

• @ozgurs risk almamanızı öneririm. @minnesota kesinlikle haklı...

• @aress tebrikler yolunuz açık olsun,

• Yeni bülten 17.500

• @yasavul çok şükür

• selam arkadaşlar. bu bültenle beraber sıra numaram aktif oldu. mülakat maili almak için ekstra bir şey yapmak gerekiyor mu? dosyam şu anda bangkok’ta. bir de ds 260 doldururken pasaportum farklıydı sonradan yenilettim eskisini sadece mülakata götürmek yeterli olur mu? teşekkürler şimdiden.

• Şaka gibi ya gemiden ayrıldım 16 bin diye 3 aydır gidemiyorum bundan sebep 17.500 oldu 400 küsür sırayla 1 ay daha uzadı. Mayıs bülteninde boş geçmeyeceklerinin garantisi yok.

• Bu ileti silindi!

• Bülten şaşırtmadı git gide zorlaşan bir durum halini almaya başladı CN si aktif olmayanların ilk fırsatta dosyasını taşıması elzem hal almıştır. Bu arada bülten bildirim sistemi sorunsuz çalışıyor takip etmek isteyenler bu linkten abone olabilir. https://213.159.7.164/~idepextr/dv2025/check_bulletin.php
    image.png

• @arzemo merhaba mülakat tarihini öğrenmek için attığınız sorgu mail taslağını rica etsem paylaşabilir misiniz benimle? Teşekkürler 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |