DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ygtoktem Artık sorun yaşayan arkadaşların bilgilendirmelerine göre haberimiz olucak.Onlar da bekliyorla.. Şu tarihte düzelir gibi bir dönüş de yapmamışlar.
-
@selens1907 Teşekkürler. Sorduk eczaneye cavap bekliyoruz. Peki hong kong tetraxim'i kabul ediyor mu?
-
@docdoc58 eğer hali hazırda abd'de olacaksanız o zaman aos yapmanız elbette mantıklı.
sadece zamanlamayı iyi planlamanız gerek. bir sonraki bültende cutoff içinde olabilecek bir cn'ye sahipsiniz bu yüzden şimdiden giriş yapmak mantıklı olabilir.19xxx bir numara ile kotaya takılmak daha önce olmuş bir şey mi?
ankara'da bekleyenler için mülakat günü konsolosluk kapısından dönenlerin olduğu DV2023 mülakatlarını okumanızı tavsiye ederim.
-
@berkinozdagli, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp HK’u düşünüyoruz konsolosluk olumlu cevap verdi bu süre zarfında konaklayacak yer bakıyoruz sağlık muayenesi nasıl olacak bir bilginiz var mı ?
"HK’u düşünüyoruz konsolosluk olumlu cevap verdi" cümlenizi anlayamadım :) Siz eğer KCC aracılığıyla dosya transferi yaptıysanız, lütfen imzanızda mülakat yerini güncelleyiniz.
Mülakat tarihi alınmadan sağlık muayenesine başlanamıyor. Siz mülakat almayı beklerken bu süreci daha iyi anlayabilmek adına “Mülakat Deneyimleri” başlığını okumanızı öneririm. Orada sağlık randevularının nasıl alındığı, hangi belgelerin gerektiği gibi birçok faydalı bilgi bulabilirsiniz.
Konaklama arayışına ise şu an için başlamanıza gerek yok, bu adım için henüz erken.
-
M Murat 4 bu başlıktan bahsetti
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
Selamlar...Viyana'dan bildiriyorum.
Sistem arızası giderildi.
An itibariyle 2 aile olarak perşembe gününden beri süre gelen bekleyişimiz mutlu son ile sonuçlandı...
Mülakat deneyimi öğleden sonra yayında olacak...
Sevgiler....🍀 -
@Flight101 tebrikler 🎉 Yeni hayatınızda şans sizlerle olsun 🍀
-
@Flight101 Gözünüz aydın, her şey gönlünüzce olsun 🤲🏼
-
@Flight101 Tebrik ederiz her şey gönlünüzce olsun ☺️
-
@Flight101 Tebrik ederim, deneyiminizi merakla bekliyoruz.
-
@Flight101 çok şükür.Gözünüz aydın
-
@Flight101 Gözünüz aydın, hayırlı olsun. Çok sevindik sizlerin adına. merakla bekliyoruz mülakat deneyiminizi.
-
@Flight101 çok şükür 🙏 Hayırlı uğurlu olsun.
-
@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar...Viyana'dan bildiriyorum.
Sistem arızası giderildi.
An itibariyle 2 aile olarak perşembe gününden beri süre gelen bekleyişimiz mutlu son ile sonuçlandı...
Mülakat deneyimi öğleden sonra yayında olacak...
Sevgiler....🍀Hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@Flight101 tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun.
-
An itibariyle mülakat yerimi Hong Kong olarak güncelledim.KCC ve Hong Kong elçiliği mail üzerinden onayladı.Daha önce HK dan bu süreci yapan ve ilerleyen arkadaşlar ulaşabilir mi acaba ?
-
@Flight101 Harika! Gözünüz aydın 🙏🏻
-
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@Flight101 İzmirli hemşerim. Kendi vizemi bekler gibi bu iletiyi bekledim. Tekrar hayırlı olsun. Tebrikler...
-
Herkese merhaba ben Lise transkript i direk okulumdan İngilizce olarak aldım direk İngilizce belge olduğu için noter yapılmamaktadır ama müdürün kaşe imzası mevcut problem olur mu acaba??
-
Tüm güzel dilekler için teşekkürler...Herkesin bu anları yaşamasını diliyorum..
Sevgiler.....🍀 -
@Flight101 gozunuz aydin, hersey gonlunuzce olsun. Abd gorusmek dilegiyle.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum