Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 Gözünüz aydın, hayırlı olsun. Çok sevindik sizlerin adına. merakla bekliyoruz mülakat deneyiminizi.

• @Flight101 çok şükür 🙏 Hayırlı uğurlu olsun.

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar...Viyana'dan bildiriyorum.
    Sistem arızası giderildi.
    An itibariyle 2 aile olarak perşembe gününden beri süre gelen bekleyişimiz mutlu son ile sonuçlandı...
    Mülakat deneyimi öğleden sonra yayında olacak...
    Sevgiler....🍀

Hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim yeni hayatınızda mutluluklar.

• @Flight101 tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun.

• An itibariyle mülakat yerimi Hong Kong olarak güncelledim.KCC ve Hong Kong elçiliği mail üzerinden onayladı.Daha önce HK dan bu süreci yapan ve ilerleyen arkadaşlar ulaşabilir mi acaba ?

• @Flight101 Harika! Gözünüz aydın 🙏🏻

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @Flight101 İzmirli hemşerim. Kendi vizemi bekler gibi bu iletiyi bekledim. Tekrar hayırlı olsun. Tebrikler...

• Herkese merhaba ben Lise transkript i direk okulumdan İngilizce olarak aldım direk İngilizce belge olduğu için noter yapılmamaktadır ama müdürün kaşe imzası mevcut problem olur mu acaba??

• ⭐⭐⭐

Tüm güzel dilekler için teşekkürler...Herkesin bu anları yaşamasını diliyorum..
    Sevgiler.....🍀

• ⭐⭐

@Flight101 gozunuz aydin, hersey gonlunuzce olsun. Abd gorusmek dilegiyle.

• @Flight101 gözünüz aydın çok sevindim belirsizlik ne kadar yormuştur tahmin edebiliyorum. Yeni hayatınızda başarılar dilerim

• @beste-imamoglu
    Selamlar, maddi birikiminizi yeterli bulmadiklari zaman sizden sponsor bulmanizi talep edebilirler. Bulacaginiz sponsorunuzun doldurmasi gereken form ise I-864 formudur. Bu form sponsor olacak kisiden cok detayli gelir bilgilerini talep eder ve sadece sponsor olan kisi degil evli ise esinin de bu forma imza atmasi gerekir. Birnevi size 10 yil boyunca kefil olmak icin imza atarlar. Biraz detaylidir ve akraba, es dost olsa da gonullusunu bulmak zordur. Sizden sponsor disinda bir “Job letter” talep ettikleri icin onceliginizi bu is teklifini bulmaya verin. Gercekten calismaniz gereken bir is yerinden almak zorunda degilsiniz, gitmeyi planladiginiz eyalette bulunan herhangi bir is yerinden, bu benzin istasyonu, restoran, x bir store vb. olabilir. Bu sizin ilk etapta kimseye yuk olmayacaginizi gosterir. Bu teklif icerisinde, yapacaginiz is pozisyonu, odeyecekleri saatlik ucret vb. gibi bilgiler olmasi gerekmektedir. Is tefliki orneklerine forumun arama ozelligini kullanarak ulasabilirsiniz. Kolayliklar dilerim.

• @Flight101 tebrikler, yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

• Dosyami hong konga tasidim.Belgeleri nereden apostil ettirecegim bilen var mi acaba ?Turkiye’den mi yoksa Hong Kong’daki Turk konsoloslugundan mi ?

• Bu ileti silindi!

• @Flight101 Gozunuz aydin. Her sey gonlunuzce olsun 🙏

• @Flight101 gözünüz aydın ❤️ darısı başımıza

• Merhaba, 2 gün once dosyamı taşımak için Hong Kong'a mail attım ve bugün dosyamı taşıdılar beklediğimden erken tarihe mülakat verdiler. Vaktim biraz kısıtlı süreci doğru yönetebilmek için önerilerinize açığım. iyi akşamlar dilerim.

• ⭐⭐

@mustafafsin selamlar, kendimi sizin yerine koyarak dusunuyorum. Eger cok kisitli bir zaman diliminiz varsa, antikor testini yaptirmaya bilirsiniz. Gerekli evraklarin tercumelerini yaptirmaya baslayabilirsiniz. HKN ozelinde lise diplomasi cok onem arz etmekte eger elinizde lise diplomaniz bulunmuyor ise, temini icin okulunuzla veya ilce egitim mudurluguyle iletisime gecip gerekli belgeyi temin edebilirsiniz. Otel ve ucak rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Bunun disinda mulakat deneyimlerine goz atarak sizlerin nelerin bekledigini gorebilirsiniz. Simdilik aklima gelenler bunlar. Eger sorulariniz olursa buradaki herkes gibi bende seve seve yardimci olmaya calisirim. Simdiden bol sanslar.

Ekleme: Tabi bunlardan once saglik muayenesi randevusuda almaniz gerekecek.

• @onuru bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, üniversite mezunu olsak bile Lise diploması olması gerekiyor olarak anlıyorum, yanlış anladıysam lütfen düzeltin. Selamlar.

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 153
  • 83
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |