Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan kendisinin bahsettiği şekilde elenmesi söz konusu değil demek istedim. Kişinin kendine ait bir foto ise ve yüz net belli olduktan sonra bir sebep olmamalı mantıken.

• @gucarslan tamam haklısınız, kendime geldim. 🙂

• @arzemo
    Selamlar, o fotografin bundan sonraki surecte soyle bir rolu var, mulakatiniz sirasinda mulakatinizi yapan konsolosluk gorevlisinin gordugu ilk fotograf o forograftir, basvuru yapan kisi ile talihli kisinin eslestirmesini yapmaktadirlar.

@mesut16
    Sizin durumunuzda endileselenecek bir durum oldugunu dusunmuyorum. Teknik olarak gecersiz bir fotograf olsaydi, basvurunuz kabul olmayacakti. Basvuru fotograflarinda dosya boyutunu sikistirmak icinde goruntu kalitesi dusurulduguden dolayi blur’lu bir fotograf olabiliyor. Siz fotografiniza yakinlastirarak degil de orjinal olcusu olan “2 x 2 inches (51 x 51 mm)” boyutunda baktiginizda sizi tanimlayamayacaklari kadar bir bulanikliklik soz konusu degilse, bu konunun bahsi bile gecmeyecektir.
    Mulakat zamani yaklastikca yersiz acabalarin artmasi normaldir, hemen hemen hepimize oldugunu soyleyebilirim. Yeteri kadar stresli olan bu surecte elinizden hicbir sey gelmeyecek konular icin kendinize daha fazla yuklenmeyiniz. Kolayliklar dilerim.

• @ugursway cevabınız için çok teşekkür ederim. Tanınmama durumu söz konusu değil sadece yüzde gölgeler var. Buraya yazmak ve verilen cevaplar beni epey rahatlattı, gerçekten stresli bir süreç. Böyle bir platformun olması gerçekten bir nimet.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mbaris79 mantiken ankara'nın da şu an 10K üzerine mülakat vermesi lazımdı ama kazın ayağı öyle değil 😉

• @gucarslan Ankara‘yı sorgulamayı bırakalı çok oldu orası bence ümitsiz vaka ve düzelmesi çok zor

• ⭐⭐⭐

Selamlar... Günlük Viyana bilgilendirmemizi yapayım. Mülakatlar devam ediyor, bayraklar alınıyor..Sistem arızası devam ediyor...

• @mesut16 basvuruda kullandigim fotografta isik kaynagi sag üstteydi, bu yüzden boynumun sol tarafinda ve yüzümün sol kisminda, özellikle burun bölgesinden dolayi gölgeler vardi. Mülakatta herhangi bir sorun yasamadim sorunsuz sekilde vizemi aldim. Sahsen gereksiz stres yapiyorsunuz biraz sakin olun, baskasinin fotografini yuklemediyseniz sorun teskil edecegini sanmiyorum.

• @rezanclz işte şimdi tamamen rahatladım, çok teşekkür ederim. Benim resimdeki durum da tam bahsettiğiniz gibi.

• Merhabalar. Daha önce bu başlıkta birkaç soru sormuştum, Case number aktivasyonu yaklaştığı için artık AOS veya HK seçenekleri arasında karar verme zamanımın geldiğini düşünüyorum ve bu konuda birkaç sorum olacak, tavsiyeleriniz benim için çok değerli.

bu yaz iş/eğitim amaçlı, büyük ihtimalle 2-3 ay gibi bir süre ABD'de turist vizesi ile zaman geçirmem gerekecek. Bu esnada AOS yapmak mantıklı gibi görünüyor. Bunun için de zamanın çok ileri bir tarihe sarkmaması için Mayıs ayında ABD'ye gitmeyi düşünüyorum. Biraz masraflı olacak ama hong kong'a bilet, konaklama ve diğer ek masrafları da göz önünde bulundurunca, zaten ABD'ye de gitmem gerektiği için süreci orada devam ettirmek daha mantıklı görünüyor. Bu konuda bir yanlışım var mı? Farklı bir öneriniz olur muydu?

Ayrıca daha önce 50000 GC'a ulaşılan case number'ları göremedim, 19xxx bir numara ile kotaya takılmak daha önce olmuş bir şey mi?

Teşekkür ederim.

• @ygtoktem Artık sorun yaşayan arkadaşların bilgilendirmelerine göre haberimiz olucak.Onlar da bekliyorla.. Şu tarihte düzelir gibi bir dönüş de yapmamışlar.

• @selens1907 Teşekkürler. Sorduk eczaneye cavap bekliyoruz. Peki hong kong tetraxim'i kabul ediyor mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@docdoc58 eğer hali hazırda abd'de olacaksanız o zaman aos yapmanız elbette mantıklı.
    sadece zamanlamayı iyi planlamanız gerek. bir sonraki bültende cutoff içinde olabilecek bir cn'ye sahipsiniz bu yüzden şimdiden giriş yapmak mantıklı olabilir.

19xxx bir numara ile kotaya takılmak daha önce olmuş bir şey mi?

ankara'da bekleyenler için mülakat günü konsolosluk kapısından dönenlerin olduğu DV2023 mülakatlarını okumanızı tavsiye ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@berkinozdagli, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp HK’u düşünüyoruz konsolosluk olumlu cevap verdi bu süre zarfında konaklayacak yer bakıyoruz sağlık muayenesi nasıl olacak bir bilginiz var mı ?

"HK’u düşünüyoruz konsolosluk olumlu cevap verdi" cümlenizi anlayamadım 🙂 Siz eğer KCC aracılığıyla dosya transferi yaptıysanız, lütfen imzanızda mülakat yerini güncelleyiniz.

Mülakat tarihi alınmadan sağlık muayenesine başlanamıyor. Siz mülakat almayı beklerken bu süreci daha iyi anlayabilmek adına “Mülakat Deneyimleri” başlığını okumanızı öneririm. Orada sağlık randevularının nasıl alındığı, hangi belgelerin gerektiği gibi birçok faydalı bilgi bulabilirsiniz.

Konaklama arayışına ise şu an için başlamanıza gerek yok, bu adım için henüz erken.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Murat 4 Murat 4 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 
  • ⭐⭐⭐

Selamlar...Viyana'dan bildiriyorum.
    Sistem arızası giderildi.
    An itibariyle 2 aile olarak perşembe gününden beri süre gelen bekleyişimiz mutlu son ile sonuçlandı...
    Mülakat deneyimi öğleden sonra yayında olacak...
    Sevgiler....🍀

• @Flight101 tebrikler 🎉 Yeni hayatınızda şans sizlerle olsun 🍀

• @Flight101 Gözünüz aydın, her şey gönlünüzce olsun 🤲🏼

• @Flight101 Tebrik ederiz her şey gönlünüzce olsun ☺

• @Flight101 Tebrik ederim, deneyiminizi merakla bekliyoruz.

• @Flight101 çok şükür.Gözünüz aydın

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |