Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@seymakahraman mülakata girmiş olmanız vizeyi kesin alacağınız anlamına gelmez.
    NCV vizeniz için onay vermezse AP süreci yaşayabilirsiniz, her ne kadar konsolosluk görevlisi size olumlu cevap vermiş olsa da.
    bu yüzden sabırla ilgili sürecin tamamlanmasını bekleyin.
    konsolosluk herkese aynı gün vizesini ve vizesinin basılmış pasaportunu teslim etme iş gücüne sahip olmayabilir.

• Merhaba,
    Ankara'da yetişkine tetraxim vurmayı kabul ettiremedik hiçbir hekime. Eczanelerde de boostrix palio yok. Tdap+Palio için eczane, hastane önerisinde bulunabilecek olan var mı?

• @fatmakoc Merhaba , Kadın doğum hastanelerinin yakınlarında olan eczanelerde bulunabiliyor genelde, onun haricinde ecza depolarında stok biraz sıkıntılı,

• @gucarslan Pasaportumu aldıkları için ap'ye kalma ihtimalim yok sanmıştım. Cevabınız için teşekkürler, sayenizde ögrendim.

• @pnarr İmanızdan sizin de mülakat randevunuzun yakın tarihte olduğunu gördüm. Konsolosluk Her konuda bu güne kadar mail yoluyla bilgilendirme yaptı. Telegramda ki kaynağın güvenilirliği konusunda şüpheliyim açıkçası. Aksi bir durum olsa bilgilendirme maili paylaşırlar diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐

@seymakahraman
    Biz perşembe mülakatımızı gerçekleştirdik, o günden beri Ceac Status Check ekranında Ready olarak gözüküyoruz ve çıkan yazıda hala mülakata girmemişiz gibi "Your case is ready for your interview..." diye başlayan yazı mevcut.
    Burada 2 aile bu şekilde bekliyoruz. Diğer ailede eşlerin birisi cuma günü sabahından beri sistemde issued olarak gözüküyor ve konsolosluk pasaportun teslime hazır olduğunu, gelip alabileceğini söylüyor.
    Hong Kong tan aldığım bilgilere göre orada işlerde pek bir takılma yaşanmıyor. Orada cuma günkü tatil nedeniyle işler 08 Nisan gününe kalmış.
    Viyana'da sıkışmış durumdayız. İki defa uçak değişimi ve otel uzatması yaptım. En son olarak az önce cumaya kadar uzatmış bulunmaktayız, beklemeye devam.
    Sabah bilgilendirme maili aldık halen sorunun devam ettiğini bildirdiler.

• @fatmakoc ecza depolarında Boostrix Polio yok ancak ben daha önce @ugurbocegi ’nin söylediği gibi ilerledim. Eczacınız Gsk pro ilaç firmasını arayıp talep edebilir. Her eczacı uğraşmak istemiyor iyi bir eczane seçip deneyin.

• @Serapp HK’u düşünüyoruz konsolosluk olumlu cevap verdi bu süre zarfında konaklayacak yer bakıyoruz sağlık muayenesi nasıl olacak bir bilginiz var mı ?

• @Serapp işlem sırasının bir önemi varmı peki. Önce bebegimizi ekleyip, sonra dosya taşıma yapsak sıkıntı olur mu.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp işlem sırasının bir önemi varmı peki. Önce bebegimizi ekleyip, sonra dosya taşıma yapsak sıkıntı olur mu.

Yok tabi ki 🙂
    Önce taşıma maili atın dememin sebebi aciliyet sırasına göreydi. Bir kaç gün içinde yeni bülten açıklanacak. Dosya numaranız aktif olmadan önce çabuk olun, bülten birden zıplar mı bilemem ama ne olur ne olmaz😉

• @Serapp çok teşekkür ederim sağolun.

• Dosya numaram yaklaştıkça gerginliğim artmaya devam ediyor. Bu sefer de başvuru esnasında çekilen fotoğrafla alakalı bir sorun peydah oldu. Ben başvurduğum esnada hiçbir bilgim yoktu ve aceleyle doldurduğum için araştırma fırsatım da olmadı. Fakat bugün öğrendim ki o fotoğraf elenme sebebi olabiliyormuş. Yüklediğim fotoğrafı bir şekilde buldum ve yüzümde bariz gölgelerin olduğunu, bulanık olmasa da çok net bir fotoğraf olmadığını gördüm ayrıca yükleme kriterlerine uydum mu en ufak bir fikrim yok. Gerçekten yoruldum artık. Bu süreç bir şekilde sonuçlansa da yolumuza baksak..

• Merhabalar, size onemli bir sorum var. Benim ayin 2sinde Napolide randevum vardi. Napoli'deki konsolosluk banka dokumani kabul etmedigini soyledi ve benden ya 'job letter' sunmami ya da Amerika'da yanina gidecegim arkadasimin I-864 formunu doldurmasini ve vergileriyle ve kimlik karti/ pasaportuyla sunmasini istediler. Su an calistigim bir isim var ama Amerika'daki subesi green cardi gormeden job letter yazmiyor ve konsolosluk bunu gormeden vizeyi vermiyor. Ve bildigim kadariyla I-864 formu da aile birlesiminde istenilen bir form. Acaba boyle bir deneyim yasayan var mi daha once? Su an ne yapacagimi gercekten bilmiyorum.

• @mesut16 hocam şaka mı yapıyorsunuz. O fotoğrafta bir sorun olsaydı green card talihlisi olamazdınız. İmzanızdan anladığım kadarıyla siz rastgele seçilenler arasındasınız. Bir dosya numaranız var. O fotoğrafın bundan sonraki süreçte bir rolü yok.

• @arzemo öyle değilmiş işte, asıl seçilme aşamasında hiçbir etkisi yokmuş, hatta başka fotoğraflar kullanıp bile kazananlar var ama tabii mülakat esnasında elenmişler. Yani sizin dediğinizin tam tersi bir durum söz konusu.

• @mesut16 elenme durumu başkalarının fotograflarını kullandıkları içindir diye düşünüyorum. Fotoğraftan sizin olduğunuz anlaşılıyorsa sorun olacağını zannetmiyorum.

• @Dgns0 hocam ne yazık ki travel.state.gov adresinde açık bir şekilde belirtilmiş, yüzdeki gölgeler red sebebi diye. 🥲

• @mesut16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Dgns0 hocam ne yazık ki travel.state.gov adresinde açık bir şekilde belirtilmiş, yüzdeki gölgeler red sebebi diye. 🥲

Başkasına ait bir foto yüklemiş veya foto manipüle edilmiş bir şekilde değilse mülakat aşamasında fotodan ötürü elenmeniz söz konusu değil.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@arzemo çekilişe secilmekle, vize alma arasında çok fark var.
    çekilişe katılırken herhangi bir fotoğraf koyarak çekilişi kazanabilirsiniz, sonuçta sistem sizin o fotoğraftaki kişi olup olmadığınızı bilemez.
    mülakat aşamasında konsolosluk memuru sizin o kişi mi olduğunuzu eşleştirir.

gelelim sizin endişenize @mesut16
    mülakata ankara'da girecek olsaydınız hiçbir endişeniz olmasın derdim.
    ama kazakistan'da girecek olsaydınız hiç gitmeyin derdim mesela. çünkü geçmiş yıllarda adresteki harf hatasından dolayı red verdikleri oldu.
    diğer ülke konsolsolukları bu tür konulara geçtiğimiz yıllarda takılmadı ancak; yine aynı şeyi yaparlar mı bilmiyorum.
    ancak sizin olduğunuzu gizleyecek kadar bir bulanıklık yoksa korkacak bir şey yoktur.
    ufak gögeler sorun teşkil etmez, merak etmeyin.
    eğer hala bu korkuyla baş edemiyor ve ikna olamıyorsanız da mülakata gitmeyin, birini alsınlar sizin yerinize.
    boş yere slot işgal etmemiş olursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mbaris79 "söz konusu değil" gibi kesin bir ifade kullanmak yanlış olur.
    geçmiş yıllarda bu konudan elenen vakalar elbette oldu ama ankara'da değil.

Benzer Başlıklar

• 57
  • 153
  • 73
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |