Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Aylin-Artu telegramdan.”Us Visa News” adlı bir sayfadan gördüm

• Merhaba viyanaya görüşme için gittiğimde yeşil pasaport kullanacağım ve geçerlilik tarihi azaldığı ve tekrar yenileyemediğim için aklıma bir soru takıldı. Şöyleki eğer doğru hesaplayabildiysem randevu tarihi haziran ayı gibi gelirse yaklaşı 4 ay gibi bir geçerliliği kalmış oluyor pasaportumun, konsolosluk vizeyi basarken pasaportun kalan bu süresine bakıyor mu? (2-3-4 ay kalması gibi sürelere) Viyana dönüşünde bordo çıkartıp 2 pasaport ile girmeyi düşünüyorum abd'ye. (girerken 6 aydan fazla geçerliliği olan pasaport istediği yükümlülüğünden dolayı kafama bu takıldı, sonuçta aktif olan pasaport ve geçerli vize barındıran süresi bitmiş pasaport şeklinde iki pasaportla girişte sorun yaşamamıştım önceden) Vize basımında da böyle bir süre mevcut mu, ona göre Schengen vizesi yada hong kong u deneyeceğim. Bir kere daha benzer bir soru sormuştum şimdiden bordo çıkartıp iki pasaport geçerli pasaport olayını, geçerliliği azaldığından ve artık yeşil pasaport gereksinimlerini karşılamadığımdan iptal etme durumlarından dolayı o işe girişmedim. Şimdiden teşekkürler.

• @Serapp merhaba @Nurse-Faye-Eren'in bahsettiği kişi benim kayıt oldum imzamı düzenledim dosya tanışma ile ilgili nasıl bir yol izlemeliyim ? Yardımcı olur musunuz acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@berkinozdagli, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba,18 binlerdeyim dosya taşımayı düşünüyorum Karadağ veya Bosna Hersek olabilir bu konu hakkında nasıl bir yol izlemeliyim yardım edebilecek biri var mıdır acaba ?

Merhaba.
    Dosya numarası aktif olmadan dosya taşımak çok daha kolay olmakta. Bu yüzden yeni bülten açıklanmadan hemen KCC'ye bir mail atmanız gerekiyor.

Nasıl bir mail yollanması gerektiğini bu mesajımda anlattım:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/478479
    Current olmadan önceki mail taslağını kendi bilgilerinizle gönderin.

Vizesiz olsun isterseniz Hong Kong veya Bangkok'u tercih etmelisiniz.

• Bu ileti silindi!

• @sedats16 forumu baştan itibaren okumanızı ve dosyanizi pasaport renginize göre başka bir ülkeye tasimanizi tavsiye ediyorum, sizinle benzer sıra numarasına sahip ve dosya taşıyan talihliler çoktan vizelerini aldı .

• Karadağ veya Bosna Hersek veya başka bir ülkeye dosya taşırsam mülakat verilmeyeceğini söylüyorsunuz yani hongkong veya bangkok a dosya taşımak ve mülakat almak daha mı mantıklı sizce

• @istalin ne diye - verdiniz, 7 aydır forumda binlerce soru cevap atıldı adam eve gelip her gün 1 saat okusa süreci iyi okuyp her şeyi çözecek, ve green cardı kazandığı yeni aklına gelmiş, ve anormal bir soru soruyor ben de nefi tarzında bir yanıt verdim hemen incinmiş insanlarımız bilgi bedava olabilir, ama kısa yolla bilgi edinmek çok pahalıdır

• @gucarslan anladım, belki doğru yazmadım, ihtimaller dahilinde belirtmek istedim,

• @istalin arkadaş foruma yeni üye olmuş, böyle garip bir yorum yerine süreçle ilgili ihtiyacı olan bütün bilgilerin forumda yer aldığını söyleyip bu başlığın ilk iletisinden itibaren okumasını önermek çok zor değil, önermeyeceksen bile böyle yanlış yönlendirmene gerek yok vebal alıyorsun

• @Serapp Merhabalar, biz dosyamızı hongkong a taşımak istiyoruz, fakat ds260 formunu Mayıs ayında Ankara seçerek doldurduktan sonra. Haziran'da bebeğimiz dünyaya geldi. Dosya taşıma maili atmadan önce bebeğimizi eklememiz mi gerekiyor. Ve nasıl ekleyeceğiz.

• @Flight101 Hocam bir an önce pasaportunuzla sarı zarfınızı almanızı umuyorum. Bugün güzel haber gelsin diye bekliyoruz.
    Öte yandan genel bir soru; 3 Nisan 'dan beri "teknik sorun" olması gerçekçi mi sizce?

• ⭐⭐⭐

@eciskoec
    Güzel dilekler için teşekkür ederim..Biz de bugün güzel haberleri almayı umuyoruz...
    Sorun 4 nisan cuma öğleye doğru başladı, araya hafta sonu girdi..Gerçekçi mi kısmına gelirsek, koca devlet bana niye yalan söylesin vizeyi vermeyecek olsa verir reddi geçer...😉

• @Flight101 Hayır hayır dünya genelinde bir konu zaten sizin özelinizde diye demedim elbette. Trump'ın saçma hareketlerinden birinin yansıması olabilir mi diye şüpheye düşüyor insan

• ⭐⭐⭐

@eciskoec
    Ne diyeyim ki..Konsolosluk ile yüzyüze görüştük sonrasında mail yoluyla iletişime devam ettik. Bu görüşmelerin hiç birinde kötü birşey hissetmedik..Olsaydı çıkardı kokusu..Şu anki başkan her adımının PR ını yapıyor bununda es geçmezdi 😉

• @ygtoktem Maalesef bir bilgim yok.Vizesini bekleyen arkadaşlarımızın bilgilendirmelerini bekleyeceğiz.Global bir sorun uzun sürmez diye umuyorum 🙏

• @alparslan34 aksam tekrar evden girip bitirdim sagolun uyari icin

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Merhabalar, biz dosyamızı hongkong a taşımak istiyoruz, fakat ds260 formunu Mayıs ayında Ankara seçerek doldurduktan sonra. Haziran'da bebeğimiz dünyaya geldi. Dosya taşıma maili atmadan önce bebeğimizi eklememiz mi gerekiyor. Ve nasıl ekleyeceğiz.

Merhaba, bebeğinizi güle güle büyütün.

Dosyaya yararlanıcı eklemek ile dosya taşıma işlemi birbirinden bağımsız iki ayrı işlemdir. Çünkü dosya taşıma, yalnızca asıl talihlinin dosyası üzerinden gerçekleştirilir.
    Öncelikle, dosya numaranız henüz aktif olmadığı için KCC’ye e-posta göndererek dosyanızın Hong Kong’a taşınmasını talep edin.
    Ardından CEAC sistemine giriş yaparak "Add Applicant" (Başvuru Sahibi Ekle) seçeneğinin açık olup olmadığını kontrol edin. Eğer açıksa, bebeğiniz için DS-260 formunu doldurabilirsiniz.
    Bu seçenek kapalıysa, mülakat tarihi aldıktan sonra ilgili konsoloslukla iletişime geçerek bebeğinizi dosyaya ekletmeniz gerekecek.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@istalin forum kullanıcılarını verdikleri oylar konusunda uyaramaz, onları bu durum için suçlayamaz ya da yargılayamazsınız.
    bu tür konularda çekinceniz varsa forumda ileti yazmayabilirsiniz.
    sizi 3 gün süreyle forumda uzaklaştırıyorum.
    döndüğünüzde forum kurallarına uymaya gayret gösterin lütfen.

• Herkese merhaba. Ben şu an Hong Kong’tayım. Mülakatım dündü, pasaportum şu an konsoloslukta. Siteye baktığımda durumum ‘ready’ olarak gözüküyor. Bu global sorun çözülürse herkese aynı gün direkt verirler mi sizce pasaportları. Bir de pasaportu geri alabilirsiniz maili aynı gün için mi yarın için mi atılır?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |