Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi siz vizenizi aldiniz mi ve ABD’ye giriş yaptınız mı?

• @ATS16 evet 2 aydır nj de yaşıyorum

• @ugursway teşekkür ederim mail attım şansımı deneyeceğim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@istalin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Diyelim ki mülakat sırasında red verdi, mesela mülakata giren bir talihli , müezzin diye mesleği yetersiz olup red yemiş burada itiraz var mı yoksa direkt bavulu alıp eve mi dönüyoruz

göçmenlik süreçlerinde "mesela" ile başlayan soruların hiçbir ehemmiyeti olmaz.
    kurallar nettir ve sonuçları da net olacaktır.

mesela, müezzin birinin mesleği yüzünden red yemesi sonrası konsolosluk binasından gamet getirmesi şartıyla vizesini alma olasılığı olmayacağı gibi.
    mesela işte, örnekler uzayabilir..

aklınıza gelen, gelme ihtimali olan bütün soruların cevapları forumda var.
    geçmiş yılların deneyimlerini okumanızı salık veririm.
    çokça örnekle karşılacaksınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi eşiniz de başvurusunu AOS olarak mı yapmıştı, yoksa planınız sizin AOS eşinizin ankara'da mülakata girmesi şeklinde mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@istalin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mehmet-Fatih-Aslan abd vizesi olan kişilere shengen verirler avrupa hem ucuz hem yakın hem de sizin vakit var avrupaya taşıyın

net bilgi sahibi olmadığınız, olamayacağınız konular için "kesin" yorumlar yapmaya devam ederseniz sizi forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağım.
    lütfen net bilgi sahibi olmadığınız konular için kesin yorum yapmaktan kaçının.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Nurse-Faye-Eren "bir arkadaşım" ekolü şeklinde gelen sorularınıza forumda cevap alamazsınız.
    talihlilerin süreçlerini kendileri açıklamalı ki, en doğru bilgiyi bu şekilde verelim kendilerine.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan açıkçası şu ana kadar her şekilde schengen almanız elzemdi ama muhtemelen ertelediniz.
    aos için maddi ya da iş durumları konusunda bir zorluğunuz yoksa deneyebilirsiniz.
    eğer abd vizesi alırken nncp'den AP süreci yaşamadıysanız AOS bir seçenek olabilir.
    zorsa, vize istemeyen ülkeler ya da vize alımı sonrası bir eu ülkesi seçeneği de olabilir.
    bu tamamen sizin green card için neleri riske edebileceğiniz ile alakalı..

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 evet 2 aydır nj de yaşıyorum

@sevdemimi o zaman bu forumda bir çok başlıkta hem vizenizi almadan önce hem de vizenizi aldıktan sonra tüm detayları ile yararlanırken, imzanizin güncel olması hususunda da bilgi sahibisinizdir. İmzanizi güncellemek ve Viyana’da girdiğiniz mülakat deneyiminizi forum kullanıcıları ile paylaşmak ister misiniz?

• ⭐⭐⭐

Günaydınlar mutlu haftalar.
    Viyana konsolosluğundan global teknik sorun nedeniyle göçmen vizelerinizi basamıyoruz diye bir mail almış bulunmaktayım...Perşembe günününden beri herhangi bir konsoloslukta mülakata girmiş ve vizesini almış / alamamış talihli dostumuz var mı?
    Haber verirseniz sevinirim...

Aldığımız mail

we are still experiencing technical issues with issuing Immigrant visas, this is a global technical outage.
    You can either wait until we can issue your visas, however, we don't know when the issue will be resolved.
    Or you travel back to Turkey and then submit the passports to our office once we can issue the visas.
    Please let us know how you want to proceed.
    We are very sorry for the inconvenience.

• Bu ileti silindi!

• @Flight101 global bir sorun şöyle bir yazıya denk geldim

NVC VISA PRINTING PROBLEM (Globally)

Due to the global problem in the NVC system, immigrant visa printing processes have NOT BEEN ABLE to be done worldwide since last Thursday.

We know that the problem continues today and there is no clear information about when it will be resolved.

For the information of those who are planning a trip and those who will be planning a trip.

• @gucarslan ABD Turist vizelerini direkt verdiler, bekleme vs olmadı. Çocuğunkinide daha yeni posta yoluyla aldık 4 ay sürdü. Maliyetleri göze aldığımızı varsayar isek, şuan ki ilerleyişe göre greencarda uzanan yolda hangi yol daha az riskli sizce. Yada eşit risklermi bizim için.

• ⭐⭐⭐

@pnarr Evet gördüm ben de teşekkür desteğiniz için 🤝

• eşimin dosyasına add aplicant ile kendimi eklerken ilk sayfadan The requested URL was rejected. Please consult with your administrator hatasını aldım ve giriş yapamıyorum, Şu an işyerinden yapıyorum muhtemelen ağdan dolayı hata verdi. Akşamı beklesem devam etmek için sorun olur mu yoksa şimdi başka yerden girip devam ettirmem mi lazım vakit geçirmeden?

• @pnarr merhaba, bu yazıyı nerde gördünüz acaba link atabilir misiniz rica etsem ?

• @sedats16 size tek tavsiyem Ankaraya umut bağlamayın

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• Merhaba, İzmir ve yakınında olan forum arkadaşlarım için yazıyorum. Boostrix Polio aşısını Yeşilyurt Devlet Hastanesi karşısındaki Hisar eczanesinden sipariş edebilirsiniz. İsteyenler için telefon numarası da iletebilirim.

• @pnarr merhaba, bizim16 Nisan'da mülakatımız var. Bu durum bizi etkiler mi?

• @alyosha evet hong kong ağı bazen red edebiliyor sizin ağınızı. Arada bir tekrar deneyin girer. Girdiğiniz tarayıcının çerezlerini temizleyin. Sakın vpn kullanmayın benim gibi başınıza dert alırsınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |