Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 887.0k 953

  • @istalin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Mehmet-Fatih-Aslan abd vizesi olan kişilere shengen verirler avrupa hem ucuz hem yakın hem de sizin vakit var avrupaya taşıyın

    net bilgi sahibi olmadığınız, olamayacağınız konular için "kesin" yorumlar yapmaya devam ederseniz sizi forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağım.
    lütfen net bilgi sahibi olmadığınız konular için kesin yorum yapmaktan kaçının.


  • @Nurse-Faye-Eren "bir arkadaşım" ekolü şeklinde gelen sorularınıza forumda cevap alamazsınız.
    talihlilerin süreçlerini kendileri açıklamalı ki, en doğru bilgiyi bu şekilde verelim kendilerine.


  • @Mehmet-Fatih-Aslan açıkçası şu ana kadar her şekilde schengen almanız elzemdi ama muhtemelen ertelediniz.
    aos için maddi ya da iş durumları konusunda bir zorluğunuz yoksa deneyebilirsiniz.
    eğer abd vizesi alırken nncp'den AP süreci yaşamadıysanız AOS bir seçenek olabilir.
    zorsa, vize istemeyen ülkeler ya da vize alımı sonrası bir eu ülkesi seçeneği de olabilir.
    bu tamamen sizin green card için neleri riske edebileceğiniz ile alakalı..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sevdemimi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @ATS16 evet 2 aydır nj de yaşıyorum

    @sevdemimi o zaman bu forumda bir çok başlıkta hem vizenizi almadan önce hem de vizenizi aldıktan sonra tüm detayları ile yararlanırken, imzanizin güncel olması hususunda da bilgi sahibisinizdir. İmzanizi güncellemek ve Viyana’da girdiğiniz mülakat deneyiminizi forum kullanıcıları ile paylaşmak ister misiniz?

  • ⭐⭐⭐

    Günaydınlar mutlu haftalar.
    Viyana konsolosluğundan global teknik sorun nedeniyle göçmen vizelerinizi basamıyoruz diye bir mail almış bulunmaktayım...Perşembe günününden beri herhangi bir konsoloslukta mülakata girmiş ve vizesini almış / alamamış talihli dostumuz var mı?
    Haber verirseniz sevinirim...

    Aldığımız mail

    we are still experiencing technical issues with issuing Immigrant visas, this is a global technical outage.
    You can either wait until we can issue your visas, however, we don't know when the issue will be resolved.
    Or you travel back to Turkey and then submit the passports to our office once we can issue the visas.
    Please let us know how you want to proceed.
    We are very sorry for the inconvenience.


  • Bu ileti silindi!

  • @Flight101 global bir sorun şöyle bir yazıya denk geldim

    NVC VISA PRINTING PROBLEM (Globally)

    Due to the global problem in the NVC system, immigrant visa printing processes have NOT BEEN ABLE to be done worldwide since last Thursday.

    We know that the problem continues today and there is no clear information about when it will be resolved.

    For the information of those who are planning a trip and those who will be planning a trip.


  • @gucarslan ABD Turist vizelerini direkt verdiler, bekleme vs olmadı. Çocuğunkinide daha yeni posta yoluyla aldık 4 ay sürdü. Maliyetleri göze aldığımızı varsayar isek, şuan ki ilerleyişe göre greencarda uzanan yolda hangi yol daha az riskli sizce. Yada eşit risklermi bizim için.

  • ⭐⭐⭐

    @pnarr Evet gördüm ben de teşekkür desteğiniz için 🤝


  • eşimin dosyasına add aplicant ile kendimi eklerken ilk sayfadan The requested URL was rejected. Please consult with your administrator hatasını aldım ve giriş yapamıyorum, Şu an işyerinden yapıyorum muhtemelen ağdan dolayı hata verdi. Akşamı beklesem devam etmek için sorun olur mu yoksa şimdi başka yerden girip devam ettirmem mi lazım vakit geçirmeden?


  • @pnarr merhaba, bu yazıyı nerde gördünüz acaba link atabilir misiniz rica etsem ?


  • @sedats16 size tek tavsiyem Ankaraya umut bağlamayın

  • Flight101F Flight101 bu başlıktan bahsetti

  • Merhaba, İzmir ve yakınında olan forum arkadaşlarım için yazıyorum. Boostrix Polio aşısını Yeşilyurt Devlet Hastanesi karşısındaki Hisar eczanesinden sipariş edebilirsiniz. İsteyenler için telefon numarası da iletebilirim.


  • @pnarr merhaba, bizim16 Nisan'da mülakatımız var. Bu durum bizi etkiler mi?


  • @alyosha evet hong kong ağı bazen red edebiliyor sizin ağınızı. Arada bir tekrar deneyin girer. Girdiğiniz tarayıcının çerezlerini temizleyin. Sakın vpn kullanmayın benim gibi başınıza dert alırsınız.


  • @Aylin-Artu telegramdan.”Us Visa News” adlı bir sayfadan gördüm


  • Merhaba viyanaya görüşme için gittiğimde yeşil pasaport kullanacağım ve geçerlilik tarihi azaldığı ve tekrar yenileyemediğim için aklıma bir soru takıldı. Şöyleki eğer doğru hesaplayabildiysem randevu tarihi haziran ayı gibi gelirse yaklaşı 4 ay gibi bir geçerliliği kalmış oluyor pasaportumun, konsolosluk vizeyi basarken pasaportun kalan bu süresine bakıyor mu? (2-3-4 ay kalması gibi sürelere) Viyana dönüşünde bordo çıkartıp 2 pasaport ile girmeyi düşünüyorum abd'ye. (girerken 6 aydan fazla geçerliliği olan pasaport istediği yükümlülüğünden dolayı kafama bu takıldı, sonuçta aktif olan pasaport ve geçerli vize barındıran süresi bitmiş pasaport şeklinde iki pasaportla girişte sorun yaşamamıştım önceden) Vize basımında da böyle bir süre mevcut mu, ona göre Schengen vizesi yada hong kong u deneyeceğim. Bir kere daha benzer bir soru sormuştum şimdiden bordo çıkartıp iki pasaport geçerli pasaport olayını, geçerliliği azaldığından ve artık yeşil pasaport gereksinimlerini karşılamadığımdan iptal etme durumlarından dolayı o işe girişmedim. Şimdiden teşekkürler.


  • @Serapp merhaba @Nurse-Faye-Eren'in bahsettiği kişi benim kayıt oldum imzamı düzenledim dosya tanışma ile ilgili nasıl bir yol izlemeliyim ? Yardımcı olur musunuz acaba ?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @berkinozdagli, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    Merhaba,18 binlerdeyim dosya taşımayı düşünüyorum Karadağ veya Bosna Hersek olabilir bu konu hakkında nasıl bir yol izlemeliyim yardım edebilecek biri var mıdır acaba ?

    Merhaba.
    Dosya numarası aktif olmadan dosya taşımak çok daha kolay olmakta. Bu yüzden yeni bülten açıklanmadan hemen KCC'ye bir mail atmanız gerekiyor.

    Nasıl bir mail yollanması gerektiğini bu mesajımda anlattım:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/478479
    Current olmadan önceki mail taslağını kendi bilgilerinizle gönderin.

    Vizesiz olsun isterseniz Hong Kong veya Bangkok'u tercih etmelisiniz.


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum