Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Erdem-Yıldız Sanmiyorum. 2024'te de AF geride kaldi yine de 19 bin basilmadi. EU icin hedef 17800. bence 19 bini goremez.

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin zaten dikkat ederseniz net işinize yarar demedim ancak bizi etkilemiyor ki doğru değil ondan bahsettim

• Asya ülkelerinin Avrupa bölgesinde girmesi saçma değil mi sırf sovyet döneminde kaldı diye afganistanın komşularını Avrupadan sokuyuyorlar özbekler kırgızlar türkmenler

• @Stoic-Turk toplam vize o kadar mı olur

• @Stoic-Turk bu sene eu afrikayı bile geçebilir şuan ki veriler onu gösteriyor 2023 ve 2022 yılı gibi olabilir bülten biraz artsın bunu tekrar görücez afrika gölgesinde eu kadar vize onayı olmuyor bu sene, eu bölgesinin bülteni yavaş gitmesine rağmen eu da daha çok vize onayı var

• CEAC verileri geldi. Ankara hariç EU'da neredeyse hiç 2NL dağıtılmamış. AF hala beklentilerin altında gibi

• @ruzgaroglu çok normal çünkü bülten 16 binden kaldı sadece yavaş olan geri kalan elçiliklerde mülakat dağıtılır ki hızlı mülakat veren elçilikler nisanda 16 binlere vermişti zaten ben demiştim mayısta da yoğunluk hiç olmayacak bu ayda olmuyor zaten nisanda yükselir vize sayısı

• Bu ileti silindi!

• 43 yasaklı ülke listesi açıklandı !! kırmızı listede iran var turuncu listede rusya ve türkmenistan yer alıyor sarı listede bir çok afrika ülkesi var ve 60 gün içinde fikirlerini değiştirmezlerse vize almaları kısıtlanacak kırmızı listede yer alanlar abd ye giriş yapamaz vize de alamaz turuncu listede yer alanlar sadece iş seyahati için abd de bulunabilir ve ciddi vize kısıtlamaları olur, ne zaman onaylanır acaba bence büyük numara sahipleri buna sevinmeli

• O liste var ama Beyaz Saray in acikladigi bir sey yok

• Trump'ın kabineye verdiği 60 günlük süre önümüzdeki hafta bitiyor. Beyaz Sarayın listeye başka ülkeler eklemek istediği de gündemde. EO imzaladığı günden itibaren olmak üzere geriye dönük vizelerin de iptal edilebileceği söyleniyor. Haftaya belli olacak

• Buradaki sorun şu evet travel ban geliyor ama bu ban’ı yiyecek kişilere vize verilmeye teknik olarak devam ediliyor gibi duruyor, bu ban 3 ay sonra kalkabilir ben gidip vizemi alayım insiyatifi başvuran kişide kalıyor. Vize vermek konusuna Trump pek karışamıyor anladığım. Yani şekildeyse bunun yüksek numaralara ne faydası olacak? Belki EU için pek değil ama Afrika ve Asya’da bülten hızı artabilir.

• @mbaris79 farkındaysan rusya ve türkmenistan eu da yer alıyor ve ikiside iyi vize oranına sahip bunlar vize alamazsa eu da vize alan diğer ülkeye dönerler ayrıca kota 2-3 hafta daha fazla vize basımı olur kota bitmez 2-3 hafta geç biter yani

• @Erdem-Yıldız, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

@mbaris79 farkındaysan rusya ve türkmenistan eu da yer alıyor ve ikiside iyi vize oranına sahip bunlar vize alamazsa eu da vize alan diğer ülkeye dönerler ayrıca kota 2-3 hafta daha fazla vize basımı olur kota bitmez 2-3 hafta geç biter yani

Ok ama vize hala alabiliyorlar buna bir engel yok? 3 ay sonra ban kalkabilir o zaman ben de gidebilirim diyip alırlarsa vizeyi bunun kotaya çok bir etkisi olur mu ki?

• @mbaris79 Dogru; ama cesaretlerinin kirilmasi da son derece olasi. Belirsizlik yuzunden surece para ve zaman harcamak istemeyebilir insanlar.

• @Stoic-Turk adamlar ban yiyor sizce elçilikler vize verir mi? bir çoğu ap ye kalır veya devam oranı çok az olur önemli olan ne zaman resmileşeceği eğer gerçekleşirse ve bu 1-2 ay içinde olursa büyük bumaralar bültende aktif olur diye düşünüyorum

• Bu ileti silindi!

• Bülten 13k’dan 16k’ya artırıldığında ready kısmında 2k’ya yakın bi sayı vardı yanlış hatırlamıyorsam ve o üstüne koyarak devam ediyor galiba. Net emin olmamakla birlikte 2k’ya yakın kişi sürece devam etmiyor galiba yanlış yorumlamıyorsam

• @Erdem-Yıldız Trump'in ilk doneminde uygulamaya konan seyahat yasaklari sonrasi vize basimi devam etti. Vize basimiyla ulkeye giris farkli seyler.

• @Stoic-Turk ama siz bir şeyi kaçırıyorsunuz yasak olduğu yılda ki refused ve ap 2021 g oranına bakabilirsiniz ne kadar yüksek olduğunu görüceksiniz devam oranıda azalıyor ve bahsettiğiniz eski yıllarda ki banlarda o zaman eu dan ülke yoktu bir çoğu asya kotasındaydı veya afrika ve eğer bu ban bu sene onaylanırsa bu kadar yüksek 43 tane ülke de yoktu

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |