Sayılarla DV2025
-
Trump'ın kabineye verdiği 60 günlük süre önümüzdeki hafta bitiyor. Beyaz Sarayın listeye başka ülkeler eklemek istediği de gündemde. EO imzaladığı günden itibaren olmak üzere geriye dönük vizelerin de iptal edilebileceği söyleniyor. Haftaya belli olacak
-
Buradaki sorun şu evet travel ban geliyor ama bu ban’ı yiyecek kişilere vize verilmeye teknik olarak devam ediliyor gibi duruyor, bu ban 3 ay sonra kalkabilir ben gidip vizemi alayım insiyatifi başvuran kişide kalıyor. Vize vermek konusuna Trump pek karışamıyor anladığım. Yani şekildeyse bunun yüksek numaralara ne faydası olacak? Belki EU için pek değil ama Afrika ve Asya’da bülten hızı artabilir.
-
@mbaris79 farkındaysan rusya ve türkmenistan eu da yer alıyor ve ikiside iyi vize oranına sahip bunlar vize alamazsa eu da vize alan diğer ülkeye dönerler ayrıca kota 2-3 hafta daha fazla vize basımı olur kota bitmez 2-3 hafta geç biter yani
-
@Erdem-Yıldız, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
@mbaris79 farkındaysan rusya ve türkmenistan eu da yer alıyor ve ikiside iyi vize oranına sahip bunlar vize alamazsa eu da vize alan diğer ülkeye dönerler ayrıca kota 2-3 hafta daha fazla vize basımı olur kota bitmez 2-3 hafta geç biter yani
Ok ama vize hala alabiliyorlar buna bir engel yok? 3 ay sonra ban kalkabilir o zaman ben de gidebilirim diyip alırlarsa vizeyi bunun kotaya çok bir etkisi olur mu ki?
-
@mbaris79 Dogru; ama cesaretlerinin kirilmasi da son derece olasi. Belirsizlik yuzunden surece para ve zaman harcamak istemeyebilir insanlar.
-
@Stoic-Turk adamlar ban yiyor sizce elçilikler vize verir mi? bir çoğu ap ye kalır veya devam oranı çok az olur önemli olan ne zaman resmileşeceği eğer gerçekleşirse ve bu 1-2 ay içinde olursa büyük bumaralar bültende aktif olur diye düşünüyorum
-
Bu ileti silindi! -
Bülten 13k’dan 16k’ya artırıldığında ready kısmında 2k’ya yakın bi sayı vardı yanlış hatırlamıyorsam ve o üstüne koyarak devam ediyor galiba. Net emin olmamakla birlikte 2k’ya yakın kişi sürece devam etmiyor galiba yanlış yorumlamıyorsam
-
@Erdem-Yıldız Trump'in ilk doneminde uygulamaya konan seyahat yasaklari sonrasi vize basimi devam etti. Vize basimiyla ulkeye giris farkli seyler.
-
@Stoic-Turk ama siz bir şeyi kaçırıyorsunuz yasak olduğu yılda ki refused ve ap 2021 g oranına bakabilirsiniz ne kadar yüksek olduğunu görüceksiniz devam oranıda azalıyor ve bahsettiğiniz eski yıllarda ki banlarda o zaman eu dan ülke yoktu bir çoğu asya kotasındaydı veya afrika ve eğer bu ban bu sene onaylanırsa bu kadar yüksek 43 tane ülke de yoktu
-
@Erdem-Yıldız Yani merak edip Biskek elciliginin DV-2019 ve DV-2020 performansina goz gezdirdim, zira Kirgizisyan 1 Ocak 2020 itibariyle yasakliydi. Ret sayilarinda cok buyuk bir fark goremedim.
Artik her neyse, insanlarin cesaretinin kirilacagi asikar. Burdan yuksek numaralara bir firsat dogabilir.
-
Bu ileti silindi! -
@rasitcenngiz Güzel sözler için çok teşekkür ederim. dilerim hepimiz için hayırlısı olur.
-
@emr19 Dilerim hak eden, GC'nin hakkını veren, iyi yürekli tüm dostlar Amerika'da soluğu alarak, güzel bir yaşam sürer. Sevgiler.
-
@DenizMaths Numaranızda hiçbir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, gönlünüzü rahat tutun. Ama bizim numaralar resmen Tanrı'nın bize verdiği sabır ihsanı gibi.
Bu sene vizemi alıp ABD'ye gideceğimi biliyorum. Orada parti yapıp kutlayacağız.
-
Hepimiz birer partiyi hakediyoruz
-
@gucarslan hocam hangi cn ler endişe etmeli varşova iyi çalışıyor 16k ya kadar temizlemiş bile ama bende korkmaya başladım açıkcası
-
@ahmeterol1912 mülakat almamış her cn risklidir..
-
@ahmeterol1912
eu için haziran’a kadar tahmini 11700 -12500 bin vize basılır toplam ise süreç sonuna kadar 18-19 bin vize basılacağını düşünün ona göre bir fikir vermiş olur size -
@ahmeterol1912 ceac verileri her hafta yayınlınıyor her hafta bin kişi garanti vize alıyor 52 bin vize var 30 bin gitmiştir 4 bülten kaldı bunu aylara bol konsolosluk performansına bak ve hesapla
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.