Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2025

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
1.9k 168 104.9k 206

• @cngzdmr54 Evet dedikleriniz dogru; ama bir onceki iletinizdeki gibi "agam bilir"lik bir durum yok aslinda. DOS her bolge icin bir hedef kota hesapliyor. Bunun nasil hesaplandigi sozel olarak tarif edilmis Immigration and Nationality Act Section 203(c)(1)–(3) kapsaminda; fakat dediginiz gibi bazen bu kotaya ulasilamiyor, bazen kotanin uzerinde dagitiliyor; ama yine de rehber olmasi acisindan bir kota hesaplamasi yapiyorlar ve kanaatimce uymaya da calisiyorlar buna.

• @ugursway Teşekkür ederim cevabınız için

• @Stoic-Turk bu sene afrikanın biraz yavaş ilerlemesinden dolayı eu da bu sene iyi ilerliyor ondan dolayı Eu da bence 19 bin gibi bir vize basılacak

• @ugursway peki gitmeden önce mail gelir mi ? Ceac verilerinden mi takip edeceğiz

• @Emre-Kurtulmuş iranın ban yemesi ankaranın performası yükselir demek teoriden fazlası olmaz isterse sadece türkler girsin yinede hız aynı olur iran yeni bir ülke değil daha öncede ankaran giriyorlardı

• @cngzdmr54 eu ortalama o kadardır, istisna durum covid zamanı oldu, hani olurda diğer bölgelerden vize basılmassa eu ek ayırabilir

• @istalin
    Boyle bir ihtimal gerceklesirse DOS’un aciklama yapacagini dusunuyorum. Sahsi fikrim, bu ihitmalin tekrar olmayacagi yonunde. Insanlari kapidan cevirmek yerine mulakat dagitimlarini yavaslatabilirler.

• @ugursway eu en fazla vize basılan bölge olduğu için zaten şuan da bültende yavaşlama oldu diğer bölgeler yükselişe geçtikten sonra eu yavaşlaması durup ilerleme başlar

• @istalin Iran'in ban yemesinin Ankara'nin performasini yukseltmesi icin 2 sart gerekiyor:

1. Ban geldikten sonra Iranlilara vize basiminin durmasi (ban vize basiminin durmasi anlamina gelmeyebilir)
    2. Vize basimi durursa ANK'nin olusacak kapasiteyi EU caselerine aktarmasi

Tek basina ban yetmiyor bu terorinin gerceklesmesi icin.

Ancak 2020'deki gibi Kirgizistan'a bir ban gelirse Kirgizlara vize basimi durmasa bile Kirgiz talihlilerin cesareti kirilabilir ve sureci birakabilirler. Bu da EU bolgesinde numarasi yuksek talihliler icin olumlu bir gelisme olur.

• @Erdem-Yıldız Sanmiyorum. 2024'te de AF geride kaldi yine de 19 bin basilmadi. EU icin hedef 17800. bence 19 bini goremez.

• @istalin zaten dikkat ederseniz net işinize yarar demedim ancak bizi etkilemiyor ki doğru değil ondan bahsettim

• Asya ülkelerinin Avrupa bölgesinde girmesi saçma değil mi sırf sovyet döneminde kaldı diye afganistanın komşularını Avrupadan sokuyuyorlar özbekler kırgızlar türkmenler

• @Stoic-Turk toplam vize o kadar mı olur

• @Stoic-Turk bu sene eu afrikayı bile geçebilir şuan ki veriler onu gösteriyor 2023 ve 2022 yılı gibi olabilir bülten biraz artsın bunu tekrar görücez afrika gölgesinde eu kadar vize onayı olmuyor bu sene, eu bölgesinin bülteni yavaş gitmesine rağmen eu da daha çok vize onayı var

• CEAC verileri geldi. Ankara hariç EU'da neredeyse hiç 2NL dağıtılmamış. AF hala beklentilerin altında gibi

• @ruzgaroglu çok normal çünkü bülten 16 binden kaldı sadece yavaş olan geri kalan elçiliklerde mülakat dağıtılır ki hızlı mülakat veren elçilikler nisanda 16 binlere vermişti zaten ben demiştim mayısta da yoğunluk hiç olmayacak bu ayda olmuyor zaten nisanda yükselir vize sayısı

• Bu ileti silindi!

• 43 yasaklı ülke listesi açıklandı !! kırmızı listede iran var turuncu listede rusya ve türkmenistan yer alıyor sarı listede bir çok afrika ülkesi var ve 60 gün içinde fikirlerini değiştirmezlerse vize almaları kısıtlanacak kırmızı listede yer alanlar abd ye giriş yapamaz vize de alamaz turuncu listede yer alanlar sadece iş seyahati için abd de bulunabilir ve ciddi vize kısıtlamaları olur, ne zaman onaylanır acaba bence büyük numara sahipleri buna sevinmeli

• O liste var ama Beyaz Saray in acikladigi bir sey yok

• Trump'ın kabineye verdiği 60 günlük süre önümüzdeki hafta bitiyor. Beyaz Sarayın listeye başka ülkeler eklemek istediği de gündemde. EO imzaladığı günden itibaren olmak üzere geriye dönük vizelerin de iptal edilebileceği söyleniyor. Haftaya belli olacak

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k