Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@smhcnr88

Bilet alımı öncesinde ilgili havayolunun çağrı merkeziyle teyit etmenizde de fayda var. Bir diğer önemli olan da tüm uçuşları tek PNR altında almanız gerekiyor.

Transferring at FRA

Daha detaylı tecrübeler için Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti başlığını inceleyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@pnarr birde doğru cevaplar almak için dosyanızı taşıdıginiz konsolosluk bilgisini de imzaniza eklemeniz yararınıza olacaktır.

• @Mehmet-ynd evet çok daha sonrası hatta 😃

• @lesnarhomie merhabalar hayır istemediler, problem çıkacağını sanmıyorum.

• @kinghaze35 marina yani asian medical’den de alabilirsiniz. Satın alma işlemini online yapıp, ödeme ekranının ekran görüntüsünü whatsapptan kendilerine iletin ve seçmiş olduğunuz gün için hangi saat geleyim diye sormayı unutmayın. Kolaylıklar dilerim.

• Merhabalar exxel tablosuna bilgilerimi ekleyemiyorum uzun zamandır uğraştım ama yapmadım henüz 3binlerde CN ama bir türlü exxel tablosuna bilgilerimi ekleyemedim lütfen biri yardımcı olabilirmi acaba

• @Ongn maalesef ilk harfı Ö ile yazınca direkt O olarak çevirdi bende soyismimi küçük harfler ile yazdım karışıklık olmaması adına.Başka bir bilgisayardan da denedim aynı şekilde düzeltiyor

• @ATS16 teşekkür ederim imzamı güncelledim ama dosyamı taşımadığım için konsolosluğu belirtmedim

• @kinghaze35 Mail yoluyla iletişime geçtim evet, ilk mail biraz geç gelebilir fakat sonraki maillere daha hızlı dönüş aldım. Tavsiyem size gönderilen maillere cevap vererek iletişim kurun, aksi halde geç dönüş yapabilirler.

• @smhcnr88 Kardeşim, Frankfurt Havalimanı Avrupanın en büyük havalimanı. 2 terminali var. Öncelikle ona dikkat et. Trenle terminaller ve kapılar arasında geçiş yapabilirsin ve aşırı kalabalık oluyor. Naçizane önerim, ayakkabında metal vs olmasın, çantanda cam şişe, kavanoz vs olmasın uçağa götüreceksen bagajı. Kontrollerde hiç afları yok ve çok bekletiyorlar. İyi uçuşlar.

• ⭐⭐⭐

@kadirkurtgoz Antikor testinizi Türkiye de olacaksınız, eksik antikorlar belirlenecek..Sonrasında aşılarınızı imkan dahilinde Türkiye de tamamlamaya çalışacaksınız.

• @arzemo kcc

• @kinghaze35 Doktora mail ile ulaşılıyor evet mail gönderdim ama Dr. Nicolson dönmedi. toplanması gereken evrak listesini ben birçok yerden kontrol ederek toparlama aşamasındayım.

• @fahriakc alınmayabilir evet ama sonra tekrar randevu yeniden mi planlanıyor? bu konuda nasıl ilerleniyor acaba?

• @atibaba çok teşekkür ederim. Hepimizin hayallerimize kavusmasi dileğiyle.

• @Zeynep-Soyupak Planlanıyor fakat herkes için ve her zaman Randevu yeniden planlanıyor mu bilemiyorum sürecin sonlarına doğru sorun olabilir, konsolosluk ile konuşarak ilerlemeniz gerekiyor.

• Arkadaşlar curret olduk lakin daha mail alamadım.Bir de Viyana neye göre mülakat veriyor dosya numarasına göre mi,ds260 gönderimine göre mi taşıma önceliğine göre mi mülakat maillerini atıyor bir de benim hala Ankara olarak gözüküyor konsolosluk

• Merhabalar, herkese kendi sürecinde kolaylıklar dilerim. Asıl talihli eşim ve CN numaramız 9binlerde. Numaramız çok yüksek olmadığı için Ankara'da randevu gelir diye düşünüyorduk ancak bayağı bir kişinin dosyasını taşıdığını gördüm. Bir taraftan bu durum bize sıra gelmesini de kolaylaştırabilir belki. Şu aşamada ne yapmayı önerirsiniz?

• @kafkaf Viyana henüz mail atmadı biz kcc ye mail atarak öğrendik. Kcc ise 7-10 gün içinde viyanadan mail alacağımızı bildirmiş.Mülakat tarihinin neye göre belirlendigi belli değil. Numarası benden küçük olan bir arkadaş benden sonra mülakata girecek. Ben ilk viyanaya tasiyanlardanim,buna rağmen mülakatim da Nisan sonunda. Yani rastgele olabilir.

• @erenas çok teşekkür ediyorum bilgi için ne zorlu bir süreçmiş 2023 de gidemedik Ankarayı bekledik büyük bir hayal kırıklığı şimdi Viyanaya taşıdık çocuklara vize alıyorum stres kaygı endişe ömrümden ömür gitti yemin ediyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |