Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.0k 953

• @lesnarhomie Bizim fotoğrafçımız da oldukça şaşırmıştı. Yanlıştır o dedi fotoğrafçıyı ikna etmek için belgede yazanı gösterdik. Inc ölçülerini santimetreye çevirip fotoğraf düzenleme programında yeniden şablon oluşturdu. Hep hazır şablon kullandıkları için uğraşmak istemiyorlar sanırım ama bizimki yardımcı oldu uğraştı.

• @ugurbocegi 1-e nabız çıktısı alınız
    2-kabul ediyorlar
    3-tüm 3ünden de antikora bakıyolar 1inde yoksa MMR vuruyolar yine de

• @mehmetgreen

• aşılarımı e-Nabız'a işletememekten endişe ediyorum. Aile hekiminde değil hastanede vurunacağım, doktor işler dedi ama o da çok emin değil gibi geldi. e-Nabız belgesini şart koşuyorlar mı yoksa doktor imzalı & kaşeli aşı kartını da kabul ediyorlar mı onu merak ettim.
    • Çok teşekkürler. Siz Tetraxim yaptırdınız öyleyse ve bir sıkıntı çıkarmadılar doğru mu?
    • Benim antikor testimde üçünden yalnızca kızamık negatif çıktı. HK'de değil de Türkiye'de MMR üçlü karma aşısı yerine yalnızca kızamık aşısını yaptırsam onu da kabul ederler mi, merak ettiğim bu.

• gerekli belgeler istenirken soyle bir ifade var: (https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-prepare-supporting-documents.html)

"from any country where arrested for any reason, regardless of how long they lived there THEN the applicant needs a police certificate from... the police
    authorities from place of arrest." hemen altinda da soyle yazmislar: "Note: Present and former residents of the United States do NOT need to submit any U.S. police certificates."

former US resident olmamakla beraber turist olarak amerikadayken tutuklandim (reckless drivingden hiz sinirinin baya ustunde arac kullanmistim) bu durumda amerikadan polis certificate almali miyim ? olay californiada olmustu belgeyi verebilecek kurumun sitesine bakayim dedim vpn siz bile girilmiyor turkiyeden almak biraz zor olabilir. konu hakkinda fikri olan arkadas var mi acaba ?

• @kelebek https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html

alt taraftan 2025 yili icin konsolosluklarin durumlarina bakabilir sol ustten yil secimi yapabilirsiniz, ulke aramasindan sonra EU rakamlarina dikkat edin

• Hong Kong ta mulakata 6 yasinda kucuk cocuguyla katilan var mi? Covid asisi 6 yasindan kucuk cocuklar icinde zorunlu mu?

• @Santiago98 var, forumun arama özelliğini kullanarak çokça örneklerine ulaşabilirsiniz.
    hatta bu başlıkta da onlarca kere paylaşıldı.

• @gouryella Sanırım biraz geleneksel HK daha çok var diye garanti altına almak isteniyor. En azından okuduğum kadarıyla öyle yorumladım.

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Hong Kong ta mulakata 6 yasinda kucuk cocuguyla katilan var mi? Covid asisi 6 yasindan kucuk cocuklar icinde zorunlu mu?

Çok var ve zorunlu değil.
    İşte size örnek bir deneyim

Forumda arama yerine 6 yaş Hong Kong yazarsanız başka örnekler de bulabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugurbocegi Aşılarınızı doktorunuzdan İngilizce imza ve kaşeli olarak alırsanız nicolson kabul ediyor.

• @Serapp onu okudum. Guncel bilgi degil. Guncel olani bulamadim. DV2025 datasina erismeye calisiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota CDC aşı gereksinimlerini değiştirmediyse kural geçerliliğini devam ettiriyordur. İsterseniz CDC'in web sitesindeni kontrol edin.

Siz bu endişe nedeniyle dosya transferi konusunda tereddütlüyseniz nicolson'a da e-mail ile sorabilirsiniz.

• Arkadaşlar merhabalar mülakatıma 12 gün kaldı şimdiden e devlet ve diğer tüm evrakları hesap dökümü dahil hazırlasam bi problem olur mu yardım olabilirseniz sizler zahmet

• @brkkrmz27
    Öncelikle hayırlı olsun hocam. Evet hazırlayabilirsiniz 30 gün geçerli evraklar var bazılarında 30 günden fazla olsaydı mülakatınıza beklemeniz gerekirdi şimdi başlayabilirsiniz önünüzde 8 iş günü var resmi belgeler için biraz acele etmelisiniz 8 iş günü kısa bir süre.

• @cptmuzaffer hesap dökümü banka hesap hareketi ve bankadaki miktarı gösterdiğim bankadan alacağım belgede aradaki 12 gün bir problem olur mu şu an için evraklar arasında problem olabilirse en yüksek olan o çünkü diğerlerinin en az 15 gün geçerlilik süresi var

• @brkkrmz27 bizim de mülakat 12 Şubat. Dün mail geldi belgeler ile alakalı. Bence bu dakikadan itibaren sorun yok

• 31 Ocak itibariyle DV 2025 excel dosyasında ki verilere dayanarak hesaplanan, vize mülakat tarihi alan dosya sayısı 168 dir. (Ankara ve diğer konsolosluklar dahil). Excel listesinde ki dosya kayıt sayısı 654 tür. Yaklaşık %26 lık bir oranda bugüne kadar mülakat tarihi alınmış oldu.

• @minnesota Ankara şu ana kadarki kötü dağıtım istatistiklerine bakarak bile 5-6 bin arasını görecek gibi gözüküyor ki Ankara geçen yıl ikinci yarıda yaklaşık % 50 performans artışı mülakat dağıttı. bu CN ile taşımak için biraz daha değerlendirilebilir diye düşünüyorum.

• Merhaba haftaya viyanada mülakatım var sağlık muayenesinde gösterebileceğim bir yeni yapmış olduğum kan testi var e nabızda da sadece 2021 yılında yaptırmış olduğum covid aşıları gözüküyor fakat sistemsel bir hatadan dolayı aşı kartını indiremiyorum sadece orda healthy pass uygulamasından gösterebilirim bir sorun olur mu ?teşekkür ederim…

• @fahriakc Biz 4400 lerle taşıyoruz. %80 Tiran, %20 Hong Kong

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    11k İleti
    785k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 40 Oy
    12k İleti
    678k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k