Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Sayin @crazycells Abd ye DV immigrant vizesi ile giris yaptim. 3 gun gecmesine ragmen, Most recent I-94 ciktisinda bir onceki F-1 statulu girisimi gosteriyor. Ama giris cikis harekerlerine baktigim zaman suanki girisimin tarihi gozukmekte. Konu ile ilgili herhangi basvuru yapmam gerekli mi yoksa guncellemesi zaman mi aliyor?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ebc, içinde söyledi: Göçmen vize ve I-94 Güncellenmesi

Sayin @crazycells Abd ye DV immigrant vizesi ile giris yaptim. 3 gun gecmesine ragmen, Most recent I-94 ciktisinda bir onceki F-1 statulu girisimi gosteriyor. Ama giris cikis harekerlerine baktigim zaman suanki girisimin tarihi gozukmekte. Konu ile ilgili herhangi basvuru yapmam gerekli mi yoksa guncellemesi zaman mi aliyor?

Bir sorun yok, I-94 gocmen olmayan vizelerle ABD'ye giren kisiler icin gecerli. I-94 ile ABD'de ne kadar sure kalabileceginizi ogrenirsiniz.

Siz artik gocmen vize ile girdiniz, dolayisiyla ABD'de kalmaniz icin bir kisitlama yok. I-94'unuz bu sekilde kalacak.

• Bu ı-94 belgesi acil lazım ev tutmak için bunu öğrenirken document number isteniyor bu nedir bilgisi olan var mı ?

• @erenist Pasaport no sanki ..

• @Yamtar Malesef olmuyor. Bir türlü ikna edemedim adamları greencardlı olduğuma

• @erenist, içinde söyledi: Göçmen vize ve I-94 Güncellenmesi

Bu ı-94 belgesi acil lazım ev tutmak için bunu öğrenirken document number isteniyor bu nedir bilgisi olan var mı ?

Sizin I94 kaydınız olmaz, göçmen olarak giriş yaptığınız için, pasaportunuzda giriş damgası yani I551 var sadece. Bu damgayı ve bu damganın ne olduğunu açıklayan USCIS yazısı paylaşabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• 2
  • 6
  • 3
  • 10
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |