Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkese iyi günler. A tipi vizem mevcut. Bu vizeyi planladığım tarihe göre şuan için kasım ayında kullanıp, gideceğim. Merak ettiğim konu şu, bu vizeyi en son ne zamana kadar kullanmalıyım, atıyorum vizenin veriliş tarihinden itibaren en fazla 3 ay veya 2 ay içinde gibi bir sürede amerikaya girmeli miyim? Yoksa süre yok istersem 6 ay sonrada gitsem olur mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Bozturkk, içinde söyledi: A tipi vize son kullanım tarihi?

    Herkese iyi günler. A tipi vizem mevcut. Bu vizeyi planladığım tarihe göre şuan için kasım ayında kullanıp, gideceğim. Merak ettiğim konu şu, bu vizeyi en son ne zamana kadar kullanmalıyım, atıyorum vizenin veriliş tarihinden itibaren en fazla 3 ay veya 2 ay içinde gibi bir sürede amerikaya girmeli miyim? Yoksa süre yok istersem 6 ay sonrada gitsem olur mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

    Hangi A vizesi? A1 mi, A2 mi yoksa A3 mu?

    Eger uzerinde son tarih goremiyorsaniz A1 diye tahmin ediyorum... A1'i istediginiz zaman kullanip istediginiz kadar ABD'de kalabilirsiniz. Ayrica normal gocmen olmayan vizelere uygulanan karantina kurallari A1 vizesine uygulanmiyor. Fakat bu diplomatik vizeyi almak icin genelde devlet tarafindan gorevlendiriliyorsunuz ve vizeniz ona gore basiliyor. Yani ABD'deki goreviniz ne zaman baslayacaksa ona gore duzenlenmis olmasi lazim vizenin... Bu vizeyi bu amac disinda turistik amacla kullanamazsiniz, bilginize.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

55
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum