Merhabalar benimde refused geldi sizce bu bir süreçmidir , iki gün arayla eşim ve kızımda yeniledi ve aldılar amerika vizelerini, bu acaba sistemdeki ilerleyişmi, red almış olsaydım bir mail yada bir sayı olması gerekmiyormuydu kaldıki benim oğlum orada green cardlı ve bende defalarca gittim amerikaya sizce redmi almış oluyorum bilgilendirirmisiniz çok panik oldum bu konuda
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Z
znp06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
znp06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Heap-Apps yeni sistemden randevu oluşturacaksınız şayet yenilemeyse mülakatsız randevuyu onaylayacaksınız
-
Merhabalar benimde refused geldi sizce bu bir süreçmidir , iki gün arayla eşim ve kızımda yeniledi ve aldılar amerika vizelerini, bu acaba sistemdeki ilerleyişmi, red almış olsaydım bir mail yada bir sayı olması gerekmiyormuydu kaldıki benim oğlum orada green cardlı ve bende defalarca gittim amerikaya sizce redmi almış oluyorum bilgilendirirmisiniz çok panik oldum bu konuda
-
RE: Posta yoluyla vize yenilerken başvurunuzun sanal "bekleme" kuyruğuna alınmasıAmerikan Vizeleri içinde yayımlandı
@gunelemre
Merhabalar
30 nisanda yenileme için başvuru yaptım ve bana hala hiçbir belge gelmedi
Siz aldınızmı vizenizi