Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba değerli forum üyeleri, bildiğiniz üzere Amerika vize başvurularında ufak bir ayrıntı bile başvurunuzun olumsuz sonuçlanmasına neden olabiliyor. Üstelik bir kez ret aldıktan sonra gelecek başvurularda bunların sistemde kalması nedeniyle büyük bir risk oluşabilmekte.

    Visapeer olarak bu riski en aza indirmek ve size uygun bir başvuruyu nasıl gerçekleştirmeniz gerektiği konusunda rehberlik etmek üzere eski Amerikan konsolosluğu çalışanı danışmanımız Nuray hanımın da bulunduğu bir ekip oluşturduk.

    Ret almanın vereceği hayal kırıklığının, zaman ve para kaybının farkındayız. Bu nedenle kabul almaya yeterli kriterleri karşıladığınızdan emin olmak için başvurunuzu ilk olarak titizlikle değerlendiriyoruz. Onay almak için yeterli olmayan taleplerde herhangi bir ücret talep etmeden gereklilikleri belirtiyoruz.

    Şu anda başlıca hizmet verdiğimiz vize türleri B1/B2 turist, ziyaretçi vizesi ve F1 öğrenci vizesidir.

    Aşağıdaki Ön Bilgi formunu doldurabilirseniz, uygunluğunuzu kontrol ederek size en kısa zamanda geri dönüş sağlayalım.

    https://panel.visapeer.com/on-bilgi-formu.html

    B1/B2 Turist ve Ziyaretçi Vizesi için Danışmanlık

    Travel State tarafından paylaşılan en son verilere göre (FY 2022) dünya genelinde B1/B2 vizesi için toplam 3,228,199 başvurudan 835,003 tanesi ret almıştır. Aynı tarihteki tüm göçmen olmayan vizeler için toplam reddedilen başvuru sayısı ise 1,276,193'tür.

    Kriterleri karşılayıp karşılamadığınızı belirleyebilmek adına ücretsiz doldurabileceğiniz bir form oluşturduk. Formu doldurmanız halinde sizinle en kısa sürede iletişime geçiyor olacağız.

    F1 Öğrenci Vizesi için Danışmanlık

    Travel State tarafından aynı verilere göre dünya genelinde F1 öğrenci vizesi için toplam 411,131 başvurudan 220,676 tanesi ret almıştır.

    Her iki başvurudan birinin ret ile sonuçlandığı F1 öğrenci vizesinde bazı durumlarda çok ufak hatalar nedeniyle olumsuzluklar yaşanabilmektedir.

    Oluşturduğumuz ücretsiz F1 öğrenci vizesi formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede gereklilikleri karşılayıp karşılamadığınızdan emin olabilir ve sonrasında danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

    Hangi Konularda Hizmet Veriyoruz?

    Başlıca hizmetlerimiz DS-160 formunun doldurulması, başvurunuza uygun olarak gerekliliklerin belirlenmesi ve konsoloslukta size sorulacak sorular üzerinden mülakat hazırlığıdır. Daha ayrıntılı bilgi almak için Visapeer Amerika Vize Başvuru Danışmanlığı sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    Ayrıca diğer vize türleri ve sorularınız için de sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Danışmanlık Ücreti Ne Kadar?

    DS-160 formunun doldurulması, başvurunuza uygun stratejinin belirlenmesi ve vize mülakat pratiğini kapsayan vize danışmanlık hizmetimizi $199.00 ödeyerek edinebilirsiniz.

    Daha fazla bilgi ve tüm paketlerimizi incelemek için Visapeer Amerika Vize Danışmanlığı Ücretleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

    Ekibimiz

    alt metni

    Nuray Oktaybaş
    Emekli ABD Konsolosluk Vize Memuru

    fcf448c2-924d-43c3-aecc-f4ac2c1503f3-image.png

    Muhammed Üzüm
    ABD Göçmenlik Avukatı

    850dd0d9-4b6f-4f49-87dc-c378a23553b4-image.png

    Atakan Sakallı
    Avukat

    1a612782-d650-4a04-abb2-d5403b22fabf-image.png

    Görkem Çağlar
    Vize Uzmanı

    İletişim Bilgilerimiz

    Türkiye Ofisimiz:

    Beştepe Mah. 31.Sok No: 2/B Oda: 206 Yenimahalle / Ankara 06560

    Amerika Ofisimiz:

    190 Moore St, Suite 201 Hackensack, NJ 07601

    Eposta & Telefon

    [email protected]
    +1 (973) 995-9977 (US)
    +90 (850) 304 18 78 (TR)

  • Sabitlendi  admin admin 

  • Doldurdum Ve Her Ne Kadar Umudum Kırık Olsa Bile Dönüş Bekliyorum Efenim...


  • Bu ileti silindi!

  • Merhaba annem 75 yasinda ben amerikada H4 vizesi ile kaliyorum annemin 10 yillik turist vizesi var ben bir okulda ogretmenlik yapiyorum annem de cocuguma bakmak icin yanima ziyaretci olarak geliyor annem 6 ay kaldiktan sonra Turkiyeye gidip iki ay kalip geri donup tekrar 6 ay kalabilir mi ? Yani 6 ay sonunda kalisi uzatma icin bir form var benim merak ettigim bu form ile ( uzatma ile birlikte ) toplamda 1 yil oluyor bunu ocak ayindan itibaren mi hesapliyorlar ya da boyle bir hesap yok mu


  • Vize öne çekme işlemi için orçun beyden destek aldık 6 günde istediğimiz tarihe çekildi. Ortalıkta bu kadar kirli bilgi gezerken işini Profesyonel ve kendinden emin bir şekilde yapan orçun beye çok teşekkür ederim.


  • @Doğukan-UTKU Hayırlı olsun yeni vize tarihleriniz. İnşallah vizelerinizi de kolay bir şekilde alırsınız.


Benzer Başlıklar

  • 1
  • 14
  • 30
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum