Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sedaa vizeyi alanlarin yarisi 10 gun vs kalip GC fiziki kartlari almadan geri dönüyorlardir tahminimce. Pasaporta vurulucak olan damga 1 sene Green Card yerine geciyor zaten.

• @sedaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba benim bir sorum var sizlere, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Nisan ayı gibi Amerika’ya 1 haftalık giriş çıkış yapıp orda bu süre zarfında kart işlemlerimi başlatsam ve 1 hafta sonra geri dönsem kartı elime almadan, 2. girişimde problem yaratır mı? Böyle kısa süreli gir-çık yapanlar nasıl halletti bu problemi? Bilginiz var mı? Teşekkürler.

Merhaba, kart işlemi başlatmanız için herhangi bir şey yapmayacaksınız, ücretini ödeyip, ABD’ye giriş yapmanız yeterli. ABD’ye girişinizde pasaportunuza basılan giriş damgası, 1 sene için geçerli ve 1 sene boyunca kartınız olmadan o damgayla ABD’ye girişinizi sağlar.

Ancak unutmayın ki Trump düzenlemeleri ne getirir şu an hiçbirimiz bilemiyoruz. Bu riski almanız gerekiyor. Ek olarak bazen USCIS dosya kaybı veya eksik belge sebebiyle GC basımı için yeniden ülke içerisinde randevu oluşturabiliyor.

Tabii ki bunlar olacak demek değil, dilerim olmaz ama olması muhtemel durumlar için aklınızda bulunsun.

• Merhaba arkadaşlar, DS260 formunu bekarken gönderdim. Sonrasında evlendim ancak eşimle aramız bozuldu ve şu an görüşmüyoruz.

1. DS260 forumunu eşim için oluşturmalı mıyım? Yoksa bekar durumumu evli olarak değiştirmem yeterli mi?
    2. Evlilik cüzdanım bende olmadığı için mülakata götürmesem sıkıntı olur mu?
    3. Mülakata tek gitmem problem teşkil eder mi?
      Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

• Merhaba, bir sorum olacaktı. Eminim çok fazla sorulmuştur bu konuda güncel bilgi almak istedim. Ds-260 formunda güncelleme yapmam gerekiyor. @gucarslan bir iletisinde hiçbir şekilde Ds-260 formunu açtırmayın demişti. Ben mülakat sırasında güncelleme yaparım diye düşünmüştüm. DS-260 formunu açtırıp güncellememi şimdi mi yapmalıyım, yoksa mülakat sırasında mı güncelleme istemeliyim?

• @ZÜLAL

Mülakat tarihinizi almışsınız konsolosluğa mail atıp açtırabilirsiniz.

Mülakat tarihi alınmadan ds260 formunu açtırmanız önerilmez. Mülakat tarihini aldığınız için açtırabilirsiniz.

• @cptmuzaffer teşekkür ederim.

• herkese merhaba benim yakın zamanda viyanada mülakatım var bazı okuduğum viyana mülakat deneyimlerinde verilen belgeler listesinde abd adresini gördüm anlamadığım nokta bu adresi verirken resmi bir yerden çıktısını mı alıyoruz bir kağıda mı yazıyoruz 😃 anlamadım biri açıklarsa sevinirim teşekkürler

• @ATS16 mantıklı bir tavsiye.Teşekkürler.Hemen takibe başladım

• Merhaba, Virtus Medical'da yalnızca JN.1 COVID-19 aşısı kalmış. Üreticisi "Fosun Pharma" isimli bir şirket, BioNTech'ın mRNA'sını kullanıyormuş diye anladım. Bu aşıyı vurdurup da bir yan etki yaşayan oldu mu?

** Tarihler netleşince imzamı güncelleyeceğim. Sağlık randevumdan 3 gün sonraya COVID aşı randevumu almayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar selamlar. Ben yakında mülakata gireceğim bir soru var kafamda önce CA veya Miamiye gitmek istiyordum işim gereği daha sonra texas austine döndüm. Texas austine dönme sebebim hem bütçe konusu hemde araştırdığımda başlangıç için daha kolay vize veriliyor olması. Benim mesleğim Yönetmenlik, yardımcı yönetmenlik, kameramanlık, robot kamera operatörlüğü. Yaklaşık 5 yıldır acunmedya bünyesinde çalışıyorım ve son 2 yıldır Dominik cumhuriyetine gidip geliyorum. Mesleğimi sorduklarında kameramanlık diyeceğim. Normalde title olarak director, assistant director olarak geçiyor son 1.5 yıldır. Survivor, Exatlon gibi projelerde yönetmenlik yaptım. Hatta miaminim en ünlü kanalı olan Telemundo kanalında exatlon projesinde (ratinglerde 1-2-3. Hep) camp yönetmenliği yaptım. En son çektiğim proje survivor greece burada yardımcı yönetmenlik ve ödül yönetmenliği yaptım. Bunları nasıl söyleyebilirim güzel bir şekilde sizce ? Yada hızlı ve kolay geçmem için ne yapmam gerekiyor ? Yada bana dezavantajı olur mu ?

• @gucarslan selamlar ceac ta ready olduğunda ve başvuru sayısı kadar case no gördüğümüzde dosyamızı açtırabilir miyiz, güncellemek için?
    Dün Viyana Konsolosluğu’yla yazıştım, eş eklememe rağmen case de tek olduğumu söylediler, sonrasında DS 260 confirmation no vs ekran görüntüleri ile pass bilgilerini ilettim ve okeylediler. Şu an ready ama hala DV state e yansımadı benimde mülakat bilgileri.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@zerooo dosyanız konsolosluğa aktarıldığında artık bütün düzenlemeleri konsolosluk ile yaptırabilirsiniz.
    sisteme yansımamış olabilir ancak; konsolosluk manuel olarak bunu yapabiliyor.
    öülakat sonrası ceac'da eşinizi de göreceksiniz. şu an için bu detaylara takılmayın..

• @marinesubby
    Aşağıdaki linkten hangi ülkede mülakata gireceksiniz o ülkenin sağlık kurumunu seçin, biraz sayfayı karıştırın çok detaylı bilgiler var hangi aşılar hangi yaş aralığında kişilere yapılıyor yazıyordu hatırladığım kadarı ile ben bakmıştım detaylı.
    Bir de ülkenin sağlık kurumunun sitesinden de bakın

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kaansaric min 4-5 gün ayırmanızı tavsiye ederim.
    eski deneyimlere bakarak hareket edin, çokça deneyim var.

• @Umut-Yoldaş görevli sizden Amerika için ds260 ta vermiş olduğunuz adresi teyit etmenizi istiyor bunu sozlude söyleyebilirsiniz o an kağıda yazıp ta verebilirsiniz her türlü oluyor yani resmi bir belge istenmiyor bununla ilgili rahat olun😉

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Quatro

1- resmi olarak boşanma işleminiz olmadıysa eşinizi mecburen kendi formunuzda belirtmelisiniz.
    ve eşiniz sizinle birlikte abd'ye gelecek mi sorusuna "NO" demelisiniz.
    eğer eşiniz vize almayacaksa ve sizinle gelmeyecekse onun için form doldurmanıza gerek yok.

2- vukuatlı nüfus kayıt örneği götürebilirsiniz.

3- çok iyi açıklamanız gerek. eğer o döneme kadar boşanma kararı alırsanız ve resmi süreç başladıysa bunu mülakatta belirtmelisiniz.
    eğer resmi süreç başlamadıysa eşinizle ayrı yaşadığınızı ve resmi sürecin yakıdna başlayacağını belirtin, başlamayacak olsa bile.
    konsolosluk memuru neden eşinizin sizinle gelmediğini ciddi şekilde sorgulayabilir.

bol şans.

• Aldığı her aksiyon sonrası excelde güncelleme yapan arkadaşlara kendi adıma teşekkür ediyorum fakat Ocak ayında Hong Kong'da mülakata giren arkadaşların bir kısmının neden hâlâ ''vizenin onaylandığı tarih'' kısmını güncellemediğini de merak ediyorum.

• @marinesubby selam bi güncelleme yapayım sağlık muayenesinde viyananın istediği aşı listesi bu şekilde geldi bana .
    ae15b9c9-a3df-4d7a-9d67-4e3e4a3afae9-image.png

• @sezen hanım geçen dr nicolsonun telefon numarasını paylaşmıştınız ve whatspptan konuştuğunuzu iletmiştiniz. Numarayı girdiğimde hata alıyorum. Numarayı tekrar söyleyebilir misiniz?

• @yusaomers merhabalar, chatgpt ile konusun bence.

Benzer Başlıklar

• 1917
  • 316
  • 153
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |