DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan son shengenim 4 yıllıktı ama bitti, yeniden başvuracağım alırım diye düşünüyorum
-
@minnesota teşekkür ederim 🙏 , evet bir kaç yardımsever arkadaş ta cevaplamış sağolsun. Sanırım tüm riski alıp taşıyacağım 🙈 yollarda doğum yapmazsam iyi 🥳
-
Selamlar herkese, Dosyamı Hong Kong'a 1 hafta kadar önce taşıdım. Benim CN'm den sonraki arkadaşlardan mülakat alanlar olmuş. Benim CN'm benden sonra mülakat alan arkadaşlara göre sıralama olarak daha iyi olduğu için daha sonraki mülakat maillerinde benim önceliğim olur mu acaba merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
@Falcon-1 2025 excel tablosuna nereden ulaşabiliriz?
-
@Ben-Batur Merhaba Ankara 6binin sonlarına mülakat vermez mi diye öngörüyorsunuz? Kanada vizemiz var dosyayı oraya mı taşısak diye düşünüyorum ama Kanada'da tecrübeler nasıl bilemiyorum. 2 çocuklu 4 kişilik bir aileyiz. Vizesiz bir yer de tercih etmemiz gerekbilir bu durumda. Tavsiyeleriniz olursa mutaka bilmek isterim. Çok teşekkürler.
-
@RuhunGemisi çok teşekkürler
-
@Zeynep-Soyupak Zeynep hanım kesinlikkle almaz diyemez kimse ama alma olasılığı çok düşük diye bilirim kanada vizenizde varsa maddi durumunuzda iyi ise kesinlikle dosyanızı biran önce taşıyınderim DV23 DV24 excell tablosuna bakınız buradan sıranın size gelme olasılığını zaten az çok tahmin edebilirsiniz
Dosya taşımada artık numaranız aktif olduğu için ilgili konsoloslukla görüşerek taşıyacağınızı da unutmayın konsolosluğun dosyanızı kabul etmesi gerekiyor forumdaki diğer deneyimleri okuyarak kolay vize veren ülkelerede seyahat etmeniz zor değilse oralarıda denemeniz de fayda var ayrıca konsoloslukları seçerken buradan grafiklerden seçeceğinizi konsolosluğun hızına bakabilirsiniz
-
@alikazl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar herkese, Dosyamı Hong Kong'a 1 hafta kadar önce taşıdım. Benim CN'm den sonraki arkadaşlardan mülakat alanlar olmuş. Benim CN'm benden sonra mülakat alan arkadaşlara göre sıralama olarak daha iyi olduğu için daha sonraki mülakat maillerinde benim önceliğim olur mu acaba merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Dosyanız transfer oldu ise, ilk dağıtımda mülakat günü verilir diye tahmin ediyorum, iyi şanslar.
-
@Zeynep-Soyupak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Falcon-1 2025 excel tablosuna nereden ulaşabiliriz?
Bu başlığın ilk iletisinde bu yılın ve geçmiş yılların linkleri mevcut.
-
Kanada’da mülakata giren bir kişi vardı ancak tecrübesini paylaşmadı maalesef…
Kanada, evrak eksik değilse zorluk çıkarmadı geçen senelerde. Ancak evrak eksikse durum biraz sıkıntılı idi, AP oranı %50’lerdeydi. Bu sene de oran aynı gibi.
Benim de alternatifim Kanada. Ancak benim sıralamam cut-off olmadı. Sizin sıranız şu an cut-off, yani Kanada’nın dosyanızı kabul edeceğini pek sanmıyorum, ama denemekte fayda var.6 binlere sıra gelir mi? Gelmeyecek gibi gözüküyor Ankara fikir değiştirmezse (bu istatistiklere göre). Maddi durum el veriyorsa kesinlikle beklemeyin.
Şu an cut-off olmuş dosyaları kabul eden viyana ve hong kong var.
Şengen problem değilse viyana yakın ve maddi olarak makul. Hongkong maddi olarak külfetli ama vize problemi bulunmuyor. İki konsolosluk da ılıman.
Karar sizin. Geç kalmamanızı tavsiye ederim.@Zeynep-Soyupak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ben-Batur Merhaba Ankara 6binin sonlarına mülakat vermez mi diye öngörüyorsunuz? Kanada vizemiz var dosyayı oraya mı taşısak diye düşünüyorum ama Kanada'da tecrübeler nasıl bilemiyorum. 2 çocuklu 4 kişilik bir aileyiz. Vizesiz bir yer de tercih etmemiz gerekbilir bu durumda. Tavsiyeleriniz olursa mutaka bilmek isterim. Çok teşekkürler.
-
Merhaba tam olarak anlamadım bir şeyi ben şimdi eğer elimde amerika vizesi varsa ve greencard lottery kazandıysam amerika birleşik devletlerinde mülakata girebiliyormuyum?
-
@Mehmet-Ulusal abdye gidip AOS yapabilirsiniz evet.
-
Greencard çekilişi kazananı mısınız? Sorunuzun cevabını bu başlıkta bulabilirsiniz.
-
12 yaşındaki oğlumuzun bu sene okul dönemi bitmeden yani Haziran ayı öncesinde başka ülkeden mülakata girip oradan Amerika'ya geçme imkanımız uygun olur mu? Yani bu senenin karnesini Türkiye'den almadan 2.dönemin bir kısmını tamamlayamadan ülkeden ayrılırsak süreçte ne oluyor? Arada 1 ay okula gidememe durumu olacak gibi. Deneyimi veya bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum. Teşekkürler.
-
@Zeynep-Soyupak hanım Amerika'da tanıdıklarımızdan aldığımız bilgiler, okula dönem başında Amerika'da başlaması daha iyi dediler. Uyum sınıfına yeni gelen ögrenciler alındıgından dönem başı gitmesi daha iyi olur dediler. Bizimde bir üniv birde lise çagında iki çocuğumuz var. Okul puanlarına ve bölgeye bakmak lazım bence.
-
@atibaba uzuldum durumunuza,ancak 19 k larda olmaniz suan paniklemeden tekrarmi randevu alsaniz diye dusundurdu beni.muhtemelen bu ay current olmazsiniz zaten 17k olur muhtemelen 1-2 ayin var.viyanadanmi sansini denesen vize icin
-
@Zeynep-Soyupak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Zeynep hanım merhaba, biliyorum çoğu arkadaş (haklı olarak) sizin kararınıza kalacak bir durumu etkilemek istemediğinden dolayı ''6 bin'e sıra gelir gelmez diyemem'' şeklinde cevap veriyor ama ben günahkar olayım ve ortada olan durumu söyleyeyim size. 6 Bin'e sıra gelmez, Ankarayı beklemeyin, forumdan araştırıp dışarıdan dosya kabul eden bir yere dosyanızı taşımaya hemen çalışın. Kanadada mülakata giren 1 kişi oldu forumda ismini hatırlamıyorum ama mülakat öncesi trafik kazası geçirmişlerdi o yüzden bilgi alabilir misiniz vs emin değilim. Hong Kong, Bangkok gibi yerleri de araştırın bi yandan.
Ankarayı bekledikçe hem üzerinizdeki psikolojik stres artacak hem de Ankara olmayacak dua konumunda şu anda. Kim ne derse desin hemen dosyanızı taşıyacak bir yer bulun lütfen, maddi olarak bir sürü arkadaş gittiği yerlerin maliyetini paylaştı, sonuçta hayatınızın kalanını şekillendireceğiniz bir süreçtesiniz, pişman olmamak için elinizden geleni yapın. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman yazabilirsiniz, iyi şanslar şimdiden :)
-
@Cansu-mer ne olur ne olmaz diye kcc’ye mail atarak hong-kong’a aldım dosyayı, randevu bakmaya devam ediyorum bu sefer şansımı fransadan değil başka ülkelerden deneyeceğim, hayırlısı bakalım.
-
Arkadaşlar selamlar herkese.
Benim sıram 5700lerde. Dosyamı tasimadim çünkü danışmanlar "sayınız küçük, taşımanıza gerek yok" demişlerdi. Şu an 2200lerde Ankara randevuları Şubat ayı için. Sizce randevu alamama gibi bir durum olabilir mi? Çünkü artık taşıyamıyorum diye biliyorum. Fikir verebilirseniz çok sevinirim. Saygılar
-
@Ferhatyılmaz Bir mucize olmazsa Ankara'dan ümidinizi kesin. Ayrıca, dosyanızı konsolosluklar üzerinden taşıyabilirsiniz. Bu nedenle, öncelikle bu başlığı geriye doğru okuyarak veya arama butonunu kullanarak, current olduktan sonra taşınan dosyaları bulup bir fikir edinebilirsiniz. Ayrıca, danışmanlara da dış kapıyı gösterin lütfen.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum