Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Iricss kısa bir şekilde gideceğin adresi yazıp dosyamı size taşımak istiyorum alta bilgilerini yaz

• @istalin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Iricss kısa bir şekilde gideceğin adresi yazıp dosyamı size taşımak istiyorum alta bilgilerini yaz

Azerbaycan vatandasi oldugu icin gidecegi adresi yazmasina gerek yok. Azerbaycan vatandaslarinin IV Mulakatlari Tiflis Konsoloslugu tarafindan gerceklestiriliyor. @Iricss Azerbaycan vatandasi oldugundan bahsedip dosyasini tasimasi gerekiyor.

• @zerooo merhaba zero ben Viyanaya dosya taşımak için 20 Aralık'ta mail attım. Maile dönüş 4 ocakta oldu. Bı vize problemim olmadığını yazmıştım(yeşil pasaport) 4 subata mülakat verdiler. Ben de current olmuştum mail atarken. Hemen dönüş sağlayıp randevumu ayarladılar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@zerooo siz schengen bölgesine sorunsuz seyahat edebilecek misiniz?
    vize probleminiz var mı?

• 8 ocakta Ankara’da mülakata girmiştim, az önce CEAC üzerinden kontrol sağladığımda vizemin basıldığı bilgisini aldım. O gün mülakata girenler de teyitlerini alıp biraz rahat etsinler diye paylaşmak istedim. Bu süreçte verdikleri bilgilerle özellikle anksiyete yönetimi konusunda çok büyük katkısı olan tüm forumdaşlara teşekkür ederim! Darısı tüm bekleyenlerin başına 🙏🏻

• Merhaba herkese, Excel tablosu karışmis baya, benim vize aldığım vs görünüyor, numaralarda karışmış.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   deebee deebee 

• @dkerim siz normal randevuya gittiniz kan tahlili sonuçlarında pozitif çıktıktan sonra hastanedeki sonraki süreç nasıl oldu dna testi yine ordamı test oldu sonuç ne zaman çıktı

• @gucarslan son shengenim 4 yıllıktı ama bitti, yeniden başvuracağım alırım diye düşünüyorum

• @minnesota teşekkür ederim 🙏 , evet bir kaç yardımsever arkadaş ta cevaplamış sağolsun. Sanırım tüm riski alıp taşıyacağım 🙈 yollarda doğum yapmazsam iyi 🥳

• Selamlar herkese, Dosyamı Hong Kong'a 1 hafta kadar önce taşıdım. Benim CN'm den sonraki arkadaşlardan mülakat alanlar olmuş. Benim CN'm benden sonra mülakat alan arkadaşlara göre sıralama olarak daha iyi olduğu için daha sonraki mülakat maillerinde benim önceliğim olur mu acaba merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

• @Falcon-1 2025 excel tablosuna nereden ulaşabiliriz?

• @Ben-Batur Merhaba Ankara 6binin sonlarına mülakat vermez mi diye öngörüyorsunuz? Kanada vizemiz var dosyayı oraya mı taşısak diye düşünüyorum ama Kanada'da tecrübeler nasıl bilemiyorum. 2 çocuklu 4 kişilik bir aileyiz. Vizesiz bir yer de tercih etmemiz gerekbilir bu durumda. Tavsiyeleriniz olursa mutaka bilmek isterim. Çok teşekkürler.

• Yasaklı

@RuhunGemisi çok teşekkürler

• ⭐⭐

@Zeynep-Soyupak Zeynep hanım kesinlikkle almaz diyemez kimse ama alma olasılığı çok düşük diye bilirim kanada vizenizde varsa maddi durumunuzda iyi ise kesinlikle dosyanızı biran önce taşıyınderim DV23 DV24 excell tablosuna bakınız buradan sıranın size gelme olasılığını zaten az çok tahmin edebilirsiniz

Dosya taşımada artık numaranız aktif olduğu için ilgili konsoloslukla görüşerek taşıyacağınızı da unutmayın konsolosluğun dosyanızı kabul etmesi gerekiyor forumdaki diğer deneyimleri okuyarak kolay vize veren ülkelerede seyahat etmeniz zor değilse oralarıda denemeniz de fayda var ayrıca konsoloslukları seçerken buradan grafiklerden seçeceğinizi konsolosluğun hızına bakabilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@alikazl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar herkese, Dosyamı Hong Kong'a 1 hafta kadar önce taşıdım. Benim CN'm den sonraki arkadaşlardan mülakat alanlar olmuş. Benim CN'm benden sonra mülakat alan arkadaşlara göre sıralama olarak daha iyi olduğu için daha sonraki mülakat maillerinde benim önceliğim olur mu acaba merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosyanız transfer oldu ise, ilk dağıtımda mülakat günü verilir diye tahmin ediyorum, iyi şanslar.

• ⭐⭐⭐⭐

@Zeynep-Soyupak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Falcon-1 2025 excel tablosuna nereden ulaşabiliriz?

Bu başlığın ilk iletisinde bu yılın ve geçmiş yılların linkleri mevcut.

• Kanada’da mülakata giren bir kişi vardı ancak tecrübesini paylaşmadı maalesef…

Kanada, evrak eksik değilse zorluk çıkarmadı geçen senelerde. Ancak evrak eksikse durum biraz sıkıntılı idi, AP oranı %50’lerdeydi. Bu sene de oran aynı gibi.
    Benim de alternatifim Kanada. Ancak benim sıralamam cut-off olmadı. Sizin sıranız şu an cut-off, yani Kanada’nın dosyanızı kabul edeceğini pek sanmıyorum, ama denemekte fayda var.

6 binlere sıra gelir mi? Gelmeyecek gibi gözüküyor Ankara fikir değiştirmezse (bu istatistiklere göre). Maddi durum el veriyorsa kesinlikle beklemeyin.

Şu an cut-off olmuş dosyaları kabul eden viyana ve hong kong var.
    Şengen problem değilse viyana yakın ve maddi olarak makul. Hongkong maddi olarak külfetli ama vize problemi bulunmuyor. İki konsolosluk da ılıman.
    Karar sizin. Geç kalmamanızı tavsiye ederim.

@Zeynep-Soyupak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur Merhaba Ankara 6binin sonlarına mülakat vermez mi diye öngörüyorsunuz? Kanada vizemiz var dosyayı oraya mı taşısak diye düşünüyorum ama Kanada'da tecrübeler nasıl bilemiyorum. 2 çocuklu 4 kişilik bir aileyiz. Vizesiz bir yer de tercih etmemiz gerekbilir bu durumda. Tavsiyeleriniz olursa mutaka bilmek isterim. Çok teşekkürler.

• Merhaba tam olarak anlamadım bir şeyi ben şimdi eğer elimde amerika vizesi varsa ve greencard lottery kazandıysam amerika birleşik devletlerinde mülakata girebiliyormuyum?

• ⭐⭐

@Mehmet-Ulusal abdye gidip AOS yapabilirsiniz evet.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Ulusal

Greencard çekilişi kazananı mısınız? Sorunuzun cevabını bu başlıkta bulabilirsiniz.

AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Benzer Başlıklar

• 180
  • 83
  • 1917
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |