Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.7k 953

  • @zerooo merhaba zero ben Viyanaya dosya taşımak için 20 Aralık'ta mail attım. Maile dönüş 4 ocakta oldu. Bı vize problemim olmadığını yazmıştım(yeşil pasaport) 4 subata mülakat verdiler. Ben de current olmuştum mail atarken. Hemen dönüş sağlayıp randevumu ayarladılar.


  • @zerooo siz schengen bölgesine sorunsuz seyahat edebilecek misiniz?
    vize probleminiz var mı?


  • 8 ocakta Ankara’da mülakata girmiştim, az önce CEAC üzerinden kontrol sağladığımda vizemin basıldığı bilgisini aldım. O gün mülakata girenler de teyitlerini alıp biraz rahat etsinler diye paylaşmak istedim. Bu süreçte verdikleri bilgilerle özellikle anksiyete yönetimi konusunda çok büyük katkısı olan tüm forumdaşlara teşekkür ederim! Darısı tüm bekleyenlerin başına 🙏🏻


  • Merhaba herkese, Excel tablosu karışmis baya, benim vize aldığım vs görünüyor, numaralarda karışmış.

  • deebeeD deebee bu başlıktan bahsetti

  • @dkerim siz normal randevuya gittiniz kan tahlili sonuçlarında pozitif çıktıktan sonra hastanedeki sonraki süreç nasıl oldu dna testi yine ordamı test oldu sonuç ne zaman çıktı


  • @gucarslan son shengenim 4 yıllıktı ama bitti, yeniden başvuracağım alırım diye düşünüyorum


  • @minnesota teşekkür ederim 🙏 , evet bir kaç yardımsever arkadaş ta cevaplamış sağolsun. Sanırım tüm riski alıp taşıyacağım 🙈 yollarda doğum yapmazsam iyi 🥳


  • Selamlar herkese, Dosyamı Hong Kong'a 1 hafta kadar önce taşıdım. Benim CN'm den sonraki arkadaşlardan mülakat alanlar olmuş. Benim CN'm benden sonra mülakat alan arkadaşlara göre sıralama olarak daha iyi olduğu için daha sonraki mülakat maillerinde benim önceliğim olur mu acaba merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.


  • @Falcon-1 2025 excel tablosuna nereden ulaşabiliriz?


  • @Ben-Batur Merhaba Ankara 6binin sonlarına mülakat vermez mi diye öngörüyorsunuz? Kanada vizemiz var dosyayı oraya mı taşısak diye düşünüyorum ama Kanada'da tecrübeler nasıl bilemiyorum. 2 çocuklu 4 kişilik bir aileyiz. Vizesiz bir yer de tercih etmemiz gerekbilir bu durumda. Tavsiyeleriniz olursa mutaka bilmek isterim. Çok teşekkürler.


  • @RuhunGemisi çok teşekkürler


  • @Zeynep-Soyupak Zeynep hanım kesinlikkle almaz diyemez kimse ama alma olasılığı çok düşük diye bilirim kanada vizenizde varsa maddi durumunuzda iyi ise kesinlikle dosyanızı biran önce taşıyınderim DV23 DV24 excell tablosuna bakınız buradan sıranın size gelme olasılığını zaten az çok tahmin edebilirsiniz

    Dosya taşımada artık numaranız aktif olduğu için ilgili konsoloslukla görüşerek taşıyacağınızı da unutmayın konsolosluğun dosyanızı kabul etmesi gerekiyor forumdaki diğer deneyimleri okuyarak kolay vize veren ülkelerede seyahat etmeniz zor değilse oralarıda denemeniz de fayda var ayrıca konsoloslukları seçerken buradan grafiklerden seçeceğinizi konsolosluğun hızına bakabilirsiniz

    https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html

  • ⭐⭐⭐⭐

    @alikazl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Selamlar herkese, Dosyamı Hong Kong'a 1 hafta kadar önce taşıdım. Benim CN'm den sonraki arkadaşlardan mülakat alanlar olmuş. Benim CN'm benden sonra mülakat alan arkadaşlara göre sıralama olarak daha iyi olduğu için daha sonraki mülakat maillerinde benim önceliğim olur mu acaba merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

    Dosyanız transfer oldu ise, ilk dağıtımda mülakat günü verilir diye tahmin ediyorum, iyi şanslar.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Zeynep-Soyupak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Falcon-1 2025 excel tablosuna nereden ulaşabiliriz?

    Bu başlığın ilk iletisinde bu yılın ve geçmiş yılların linkleri mevcut.


  • Kanada’da mülakata giren bir kişi vardı ancak tecrübesini paylaşmadı maalesef…

    Kanada, evrak eksik değilse zorluk çıkarmadı geçen senelerde. Ancak evrak eksikse durum biraz sıkıntılı idi, AP oranı %50’lerdeydi. Bu sene de oran aynı gibi.
    Benim de alternatifim Kanada. Ancak benim sıralamam cut-off olmadı. Sizin sıranız şu an cut-off, yani Kanada’nın dosyanızı kabul edeceğini pek sanmıyorum, ama denemekte fayda var.

    6 binlere sıra gelir mi? Gelmeyecek gibi gözüküyor Ankara fikir değiştirmezse (bu istatistiklere göre). Maddi durum el veriyorsa kesinlikle beklemeyin.

    Şu an cut-off olmuş dosyaları kabul eden viyana ve hong kong var.
    Şengen problem değilse viyana yakın ve maddi olarak makul. Hongkong maddi olarak külfetli ama vize problemi bulunmuyor. İki konsolosluk da ılıman.
    Karar sizin. Geç kalmamanızı tavsiye ederim.

    @Zeynep-Soyupak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Ben-Batur Merhaba Ankara 6binin sonlarına mülakat vermez mi diye öngörüyorsunuz? Kanada vizemiz var dosyayı oraya mı taşısak diye düşünüyorum ama Kanada'da tecrübeler nasıl bilemiyorum. 2 çocuklu 4 kişilik bir aileyiz. Vizesiz bir yer de tercih etmemiz gerekbilir bu durumda. Tavsiyeleriniz olursa mutaka bilmek isterim. Çok teşekkürler.


  • Merhaba tam olarak anlamadım bir şeyi ben şimdi eğer elimde amerika vizesi varsa ve greencard lottery kazandıysam amerika birleşik devletlerinde mülakata girebiliyormuyum?

  • ⭐⭐

    @Mehmet-Ulusal abdye gidip AOS yapabilirsiniz evet.


  • @Mehmet-Ulusal

    Greencard çekilişi kazananı mısınız? Sorunuzun cevabını bu başlıkta bulabilirsiniz.

    AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak


  • 12 yaşındaki oğlumuzun bu sene okul dönemi bitmeden yani Haziran ayı öncesinde başka ülkeden mülakata girip oradan Amerika'ya geçme imkanımız uygun olur mu? Yani bu senenin karnesini Türkiye'den almadan 2.dönemin bir kısmını tamamlayamadan ülkeden ayrılırsak süreçte ne oluyor? Arada 1 ay okula gidememe durumu olacak gibi. Deneyimi veya bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum. Teşekkürler.


  • @Zeynep-Soyupak hanım Amerika'da tanıdıklarımızdan aldığımız bilgiler, okula dönem başında Amerika'da başlaması daha iyi dediler. Uyum sınıfına yeni gelen ögrenciler alındıgından dönem başı gitmesi daha iyi olur dediler. Bizimde bir üniv birde lise çagında iki çocuğumuz var. Okul puanlarına ve bölgeye bakmak lazım bence.


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    521k Bakış
    SerappS
    @ReLoad said: @Serapp said: Ustraveldocs sitesinde başka ülkede olup Ankara yapmak isteyenler bir de şunu deneyin: https://ustraveldocs.com sitesine gidin. O saatte mesaide olan bir ülke seçin. Seçtikten sonra sayfanın sonundaki contact us tıklayın. Live Chat’i varsa tıklayın ve yazışmaya başlayın (bazı ülkelerin Live Chat’i yok, olanı bulun). Profilinizdeki ülkeyi değiştirmek istediğinizi söyleyin. Sizden isim, pasaport, CN number gibi bilgiler ister, verin. Hangi ülke olarak değiştirelim diye sorar, siz Ankara deyin. Bir kaç saat sonra profilinizdeki ülke sizin istediğiniz ülke olarak düzelecektir. Live Chat operatörlerinden hiç biri yanıt vermiyor sadece otomatik Merhaba cevabı geliyor. Başka bir yolu var mı? O ülkenin mesai saatlerinde olup olmadığına dikkat edin. Örneğin sabahları Asya, gündüz Avrupa, akşamları Orta veya Güney Amerika'dan bir ülke seçerseniz cevap verirler.
  • 40 Oy
    12k İleti
    680k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 17 Oy
    8k İleti
    919k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum