Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.7k 953

  • @rasitcenngiz Ds260 ın konulduğunu hiç okumadım ancak "Ad soyad, kişi sayısı, CN bilgileri eklenmeli...


  • @Serapp Peki Viyana'ya dosyamı taşırsam ve schengen vizesi çıkmazsa Türkiye'ye dosyamı geri alabiliyor muyum?

  • ⭐⭐

    @rasitcenngiz Evet istenen belgeler arasinda bahsettiginiz belge yok hangi belgelerin istendigi mulakatinizdan once ilgili konsolosluktan mail yolu ile bildirimi size ulasiyor , fakat birde soyle dusunun mulakat aninda banka dokumuzunu incelerken konsolosun para kaynagini sormasi durumunda aciklama yaparken veya olasi bir aksilikte istenmesi durumunda belgeyi gosteremeyip AP kalma ve surecinizin uzamasindansa elinizde o kanitlayici belgenin yedekte bulunmasi faydaniza olacaktir. Soylediklerimden yanlis bir cikarimda bulunmanizi istemem
    ,mulakat deneyimlerinden de okumussunuzdur genelde konsoloslar cok zorluk cikarmadan ( evraklar sorunsuz ve sureciniz genel kurallara uygun ise) vizenizi onayliyorlar. Tavsiyem siz tedbirli olun fazla evrak hazirlamaniz sizin zarariniza degil. Size ek evrak sorulmadigi surece bahsetmeyin yeterli. Sans sizlerle olsun.


  • @hüzünlükedy, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Serapp Peki Viyana'ya dosyamı taşırsam ve schengen vizesi çıkmazsa Türkiye'ye dosyamı geri alabiliyor muyum?

    Taşınır, ama bu CN ile Türkiye'ye geri taşımanızın bir anlamı yok, zaten sıra gelmez. Derseniz ki başka ülkeye taşıyabilir miyim, o zaman şöyle söyleyeyim, 2023 yılında Viyana'ya dosyasını transfer etmiş, mülakat almış ama vize sorunu nedeniyle gidememiş olanlar oldu. Bazıları başka ülkelere, mesela Hong Kong'a transfer edebildi, bazıları hiç bir yere transfer edemedi ve haklarını kaybettiler.
    Bence siz ya direk vizesiz olan Hong Kong veya Bangkok'a transfer etmeyi düşünün, ya da schengen vizesinin sonucunu bekleyip, olumlu sonuç gelirse Viyana'ya yazın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Gürhan-Kuraş ilerleyen günlerde KCC’den dosyam nerede olarak sorgulamanız faydalı olacaktır.


  • @sarvavasa hayırlı olsun.İşiniz rast gitsin


  • @Atakan-Akın
    Merhaba,
    Bucketlist..

    Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
    Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar.

  • cemciftciogluC cemciftcioglu bu başlıktan bahsetti

  • Merhaba, Viyana mülakat maili alan var mı? Şubat ayı için

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    1 ocak'ta yayınlanan DV2025'in CEAC verileri için bir kaç kelam ettiğim bu iletiyi okumanızı tavsiye ederim.

    bu vesiyleyle herkese başta sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol mülakatlı bir yıl diliyorum.


  • @gucarslan yine harika açıklayıcı bir yazı olmuş. 600'lerdeki ben ocak ortasında yeni mülakata girecekken hala Ankara'yı bekleyen arkadaşlara akıl fikir diliyorum yeni yılda :)


  • @cemciftcioglu CN2222 de Şubat ta mülakat aldı. Mart için 3100 civarını görecektir. Nisan 4000 e yaklaşır. Mayıs 5000 i görür diye tahmin ediyorum. Çok mu iyimserim?


  • @minnesota bunun doğru bir cevabı yok bence. Diğer ülkeler hızla vize dağıtırken Ankara'da 5000'nin vize mülakatı alması anlamsız hale gelebilir. @gucarslan yazısında bunu çok güzel açıklamış bence


  • @ATS16 teşekkür ederim ilerleyen günlerde sorgulayayım. Benim aklıma takılan şey dosyam aktif olmadığı için konsolosluk herhalde taşıyamaz, kcc ise bu şekilde fiziksel adres isteyerek döndü o nedenle dosya yerinden kıpırdamamıştır sanırım :)


  • @samedt paylaşım için teşekkürler, sağlık muayenesi uzun sürmüş sanırım, bizde ona göre planlama yapalım öyleyse


  • herkese selamlar ,suana kadar mulakatlar ve dosya tasimalari cok guzel ilerliyor her kazanan adina inanin cok mutluyum.gectigimiz yillar kadar sikintili bir yil yasamiyoruz zannedersem.

    2025 Ocak basinda,kota dolmasiyla ilgili bir dokuman olucagi soylenilmisti .yani son durum
    nedir kota dolma olasiligi nedir vb gibi bir istatistik olusucagi soylenilmisti.cekincem kota dolmasindan dolayi yuksek numarali benim gibi talihliler korkmalimi :) cunku baya bi adapte olduk nedense cok olumlu dusunuyorum .gitme inancimiz var . @gucarslan


  • @Cansu-mer (SAYILARLA DV2025) başlığı altında gerekli bilgilendirmeyi yapmış gucarslan, oraya bakabilirsiniz gözünüzden kaçmış olmalı.

  • ⭐⭐⭐

    @ZÜLAL Selamlar...Viyana 12000 e kadar olan talihli dostlarımızın mülakatlarını ocak ayı içine planladı..https://bit.ly/4b6swID linkteki tablodan takip edebilirsiniz.. Hatta sizde bu tabloya bilgilerinizi girebilirseniz ve imzanızı güncellerseniz foruma değerli bir katkı sağlamış olacaksınız..🍀


  • @Cansu-mer bence korkmalı ve korkmalıyız ekmek aslanın ağzında resmen , mülakatta gideceğimiz zaman bile maalesef kota doldu bile diyebilirler umarım her şey yoluna girer istatistikler 2018 gibi olduğunu söylüyor forumdaki kullanıcı /25 k üstü riskli diyor


  • 10000 LERİ GÖRÜR MÜ SİZCE?GÜZEL Mİ GİDİYOR GERÇEKTEN?


  • Merhabalar. Unganlarla ilgili bi sorum olacaktı. Unganlarda mülakata engel herhangi bir durum yaşayanlara Unganlar dosya teslimi yapıyor mu? Yani Unganlar dosya teslimi yapıyorsa herhangi bir problem yok diyebilir miyiz ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum