DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
20 küsür kişinin mülakatı tamamlanmış, 11-12 kişi deneyim girmiş. Deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz arkadaşlar, sizden sonrası yani bizler için çok kıymetli sizin deneyimleriniz.
-
"Veren el alan elden üstündür."
Bir Talihli Dost -
Bugün akşamüstü Amerika'ya ilk girişimi gerçekleştirdim. Herhangi bir sorun çıkmadı, uçaktan indikten sonra yaklaşık 30 dakika içinde tüm işlemlerimi halledip valizimi teslim almış durumdaydım. Varsa merak ettiğiniz bir konu seve seve yardımcı olabilirim :)
-
@Baran-Soylu, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
Bugün akşamüstü Amerika'ya ilk girişimi gerçekleştirdim. Herhangi bir sorun çıkmadı, uçaktan indikten sonra yaklaşık 30 dakika içinde tüm işlemlerimi halledip valizimi teslim almış durumdaydım. Varsa merak ettiğiniz bir konu seve seve yardımcı olabilirim :)
Hayırlı olsun. Ayrıntılı deneyiminizi bu başlığa yazarsanız güzel olur.
-
@Baran-Soylu Allah yolunu açık etsin.
-
Son durumumla ilgili bir güncelleme yapayım. AP için Filipinlerden NBI Clearance istemişlerdi. Gerekli işlemleri yapıp, dökümanları DHL ile filipinlere yolladık. Bu sürec devam ederken, dün elçilikten bir mail aldım ve 2008-2009 da yine 1 yıldan az kaldığım Irak için police check istediklerini belirten bir mail aldım. Maile o sürecin savaş dönemi olduğu ve yerel bir hükümet ve otorite olmadığını, ayrıca 9 aydan az kaldığımı belirten bir mail attım ve aynı zamanda forumdaki @warmgrey in de yardımlarıyla Irak için police check işlemlerine başladım. Anladığım kadarıyla bu süreç Filipinlerden de uzun geçecek. Mülakatta Irak'tan belgeye gerek olmadığını özellikle belirtmişlerdi ama şimdi tekrar istediler. Maillere çok geri dönüş de yapmıyorlar. Bakalım bu süreç nasıl tamamlanacak.
-
@Baran-Soylu Amerika' daki hayatınızda başarılar diliyoruz, sağlık, mutluluk sizinle olsun.
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
@cttl Haklısınız, en kısa sürede paylaşacağım TR'ye yeni geldim.
-
@Baran-Soylu Hayırlı olsun, bol şans. Uçaktan inince hangi sıraya girdiniz hala 'Others' kısmından mı geçmemiz gerekiyor :P İndiğinizde memur herhangi bir soru sordu mu yoksa direk evrakları vermeniz yeterli oldu mu?
-
@saymand vizeniz hayırlı olsun varşovada 2025 için vizesini alan ilk türk olabilirsiniz :)
-
@saymand Varşova deneyiminiz için teşekkürler. Vizeniz hayırlı olsun. Bol şanslar 🎉
-
@saymand Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀
-
Iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim :)
-
@Baran-Soylu hayirli olsun yeni hayatiniz. 30dk da tc vatandasi pasaport memuruna ulasamiyor
-
-
@cttl tabi bizlere kadar kota dolmazsa
-
DV2025 talihlisi olarak mülakat deneyimlerinizi ilgiyle takip ediyorum umarım bize de yazmak nasip olur. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum umarım her şey gönlümüzce olur.
Bende dosyamı taşımak istiyorum fakat öncesinde Umman ile iletişim kurmak istedim attığım maillere dönüş alamıyorum. @Ben-Batur hocamın evrak tesliminde yaşadığı biz bakmıyoruz problemini yaşamamak adına öncesinde bir teyit almaya çalışıyorum. Birde takip excelin de bültende açıklanan 12.000 sıraya kadar Muscat mülakat yeri olan hiç bir aday mülakat tarihi girmemiş, acaba mülakat tarihi alamadıkları için mi girmediler yoksa excelimi güncellemediler bilgisi olan bir arkadaşım cevaplayabilirse çok memnun olurum. @metinbeci @mehmetserdarnar @ufuk35 @Grimoir3 @TuttoSPORT -
@Çaykaralı Henüz hiç birimize mülakat maili gelmedi. KCC ye de yazdık mülakat tarihimiz nezaman diye henüz planlanan bir tarih yok. Konsolosluk hiçbir konu başlığına cevap dönmedi henüz. Sabırla bekliyoruz
-
@Çaykaralı Benim şuan için hemen mülakata gideyim vizemi alayım acelem yok fakat Aralık Ocak gibi hala değişiklik olmadığı taktirde dosyamı taşıyacağım
Muscat ın işi bu dönemde netleşecek 8 bin lere mail gelirse işler yolunda gider ama beklemekten başka çare yok, iletişim kurulmuyor konsoloslukla -
@Çaykaralı, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
DV2025 talihlisi olarak mülakat deneyimlerinizi ilgiyle takip ediyorum umarım bize de yazmak nasip olur. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum umarım her şey gönlümüzce olur.
Bende dosyamı taşımak istiyorum fakat öncesinde Umman ile iletişim kurmak istedim attığım maillere dönüş alamıyorum. @Ben-Batur hocamın evrak tesliminde yaşadığı biz bakmıyoruz problemini yaşamamak adına öncesinde bir teyit almaya çalışıyorum. Birde takip excelin de bültende açıklanan 12.000 sıraya kadar Muscat mülakat yeri olan hiç bir aday mülakat tarihi girmemiş, acaba mülakat tarihi alamadıkları için mi girmediler yoksa excelimi güncellemediler bilgisi olan bir arkadaşım cevaplayabilirse çok memnun olurum. @metinbeci @mehmetserdarnar @ufuk35 @Grimoir3 @TuttoSPORTMuscat konsolosluğu her konuda yavaş çalışıyor hocam, dosyanız Muscatta değilse cevap vermeyebilirler bile direkt. Henüz mülakat alan yok bildiğim kadarıyla ama bana da ilk dağıtımda vermemişlerdi zaten, tahminen bir dahaki dağıtımda 12.000'e kadar olan arkadaşlara mülakat dağıtılır
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum