Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
2.7k 479 202.3k 516

  • 20 küsür kişinin mülakatı tamamlanmış, 11-12 kişi deneyim girmiş. Deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz arkadaşlar, sizden sonrası yani bizler için çok kıymetli sizin deneyimleriniz.

  • ⭐⭐⭐

    "Veren el alan elden üstündür."
    Bir Talihli Dost


  • Bugün akşamüstü Amerika'ya ilk girişimi gerçekleştirdim. Herhangi bir sorun çıkmadı, uçaktan indikten sonra yaklaşık 30 dakika içinde tüm işlemlerimi halledip valizimi teslim almış durumdaydım. Varsa merak ettiğiniz bir konu seve seve yardımcı olabilirim :)


  • @Baran-Soylu, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

    Bugün akşamüstü Amerika'ya ilk girişimi gerçekleştirdim. Herhangi bir sorun çıkmadı, uçaktan indikten sonra yaklaşık 30 dakika içinde tüm işlemlerimi halledip valizimi teslim almış durumdaydım. Varsa merak ettiğiniz bir konu seve seve yardımcı olabilirim :)

    Hayırlı olsun. Ayrıntılı deneyiminizi bu başlığa yazarsanız güzel olur.


  • @Baran-Soylu Allah yolunu açık etsin.


  • Son durumumla ilgili bir güncelleme yapayım. AP için Filipinlerden NBI Clearance istemişlerdi. Gerekli işlemleri yapıp, dökümanları DHL ile filipinlere yolladık. Bu sürec devam ederken, dün elçilikten bir mail aldım ve 2008-2009 da yine 1 yıldan az kaldığım Irak için police check istediklerini belirten bir mail aldım. Maile o sürecin savaş dönemi olduğu ve yerel bir hükümet ve otorite olmadığını, ayrıca 9 aydan az kaldığımı belirten bir mail attım ve aynı zamanda forumdaki @warmgrey in de yardımlarıyla Irak için police check işlemlerine başladım. Anladığım kadarıyla bu süreç Filipinlerden de uzun geçecek. Mülakatta Irak'tan belgeye gerek olmadığını özellikle belirtmişlerdi ama şimdi tekrar istediler. Maillere çok geri dönüş de yapmıyorlar. Bakalım bu süreç nasıl tamamlanacak.


  • @Baran-Soylu Amerika' daki hayatınızda başarılar diliyoruz, sağlık, mutluluk sizinle olsun.

  • SerappS Serapp bu başlıktan bahsetti

  • @cttl Haklısınız, en kısa sürede paylaşacağım TR'ye yeni geldim.


  • @Baran-Soylu Hayırlı olsun, bol şans. Uçaktan inince hangi sıraya girdiniz hala 'Others' kısmından mı geçmemiz gerekiyor :P İndiğinizde memur herhangi bir soru sordu mu yoksa direk evrakları vermeniz yeterli oldu mu?


  • @saymand vizeniz hayırlı olsun varşovada 2025 için vizesini alan ilk türk olabilirsiniz :)

  • ⭐⭐⭐⭐

    @saymand Varşova deneyiminiz için teşekkürler. Vizeniz hayırlı olsun. Bol şanslar 🎉

  • ⭐⭐⭐

    @saymand Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀


  • Iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim :)


  • @Baran-Soylu hayirli olsun yeni hayatiniz. 30dk da tc vatandasi pasaport memuruna ulasamiyor


  • @leylaa Tüm detayları ile bu başlığının altında bilgilerimi aktaracağım, takipte kalın 😇


  • @cttl tabi bizlere kadar kota dolmazsa


  • DV2025 talihlisi olarak mülakat deneyimlerinizi ilgiyle takip ediyorum umarım bize de yazmak nasip olur. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum umarım her şey gönlümüzce olur.
    Bende dosyamı taşımak istiyorum fakat öncesinde Umman ile iletişim kurmak istedim attığım maillere dönüş alamıyorum. @Ben-Batur hocamın evrak tesliminde yaşadığı biz bakmıyoruz problemini yaşamamak adına öncesinde bir teyit almaya çalışıyorum. Birde takip excelin de bültende açıklanan 12.000 sıraya kadar Muscat mülakat yeri olan hiç bir aday mülakat tarihi girmemiş, acaba mülakat tarihi alamadıkları için mi girmediler yoksa excelimi güncellemediler bilgisi olan bir arkadaşım cevaplayabilirse çok memnun olurum. @metinbeci @mehmetserdarnar @ufuk35 @Grimoir3 @TuttoSPORT


  • @Çaykaralı Henüz hiç birimize mülakat maili gelmedi. KCC ye de yazdık mülakat tarihimiz nezaman diye henüz planlanan bir tarih yok. Konsolosluk hiçbir konu başlığına cevap dönmedi henüz. Sabırla bekliyoruz


  • @Çaykaralı Benim şuan için hemen mülakata gideyim vizemi alayım acelem yok fakat Aralık Ocak gibi hala değişiklik olmadığı taktirde dosyamı taşıyacağım
    Muscat ın işi bu dönemde netleşecek 8 bin lere mail gelirse işler yolunda gider ama beklemekten başka çare yok, iletişim kurulmuyor konsoloslukla


  • @Çaykaralı, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

    DV2025 talihlisi olarak mülakat deneyimlerinizi ilgiyle takip ediyorum umarım bize de yazmak nasip olur. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum umarım her şey gönlümüzce olur.
    Bende dosyamı taşımak istiyorum fakat öncesinde Umman ile iletişim kurmak istedim attığım maillere dönüş alamıyorum. @Ben-Batur hocamın evrak tesliminde yaşadığı biz bakmıyoruz problemini yaşamamak adına öncesinde bir teyit almaya çalışıyorum. Birde takip excelin de bültende açıklanan 12.000 sıraya kadar Muscat mülakat yeri olan hiç bir aday mülakat tarihi girmemiş, acaba mülakat tarihi alamadıkları için mi girmediler yoksa excelimi güncellemediler bilgisi olan bir arkadaşım cevaplayabilirse çok memnun olurum. @metinbeci @mehmetserdarnar @ufuk35 @Grimoir3 @TuttoSPORT

    Muscat konsolosluğu her konuda yavaş çalışıyor hocam, dosyanız Muscatta değilse cevap vermeyebilirler bile direkt. Henüz mülakat alan yok bildiğim kadarıyla ama bana da ilk dağıtımda vermemişlerdi zaten, tahminen bir dahaki dağıtımda 12.000'e kadar olan arkadaşlara mülakat dağıtılır


Benzer Başlıklar

  • DV2026 Mülakat Deneyimleri

    1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    755
    1
    10 Oy
    755 İleti
    88k Bakış
    Sibel ApaydınS
    @asrin bizde o şekilde gittik bir sorun çıkmadı
  • Sayılarla DV2025

    Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    2k
    4
    17 Oy
    2k İleti
    105k Bakış
    A
    @bkaraca hatta bazen bu ikisi bile yetmiyor, çok az da olsa bazı arkadaşlarımızın dosyaları current olduğu halde, veya dosyasını da taşıdığı halde, kendisinden sonrakiler mülakat almasına ragmen noluyorsa arada 1 taneyi atlıyorlar ve mülakat tarihi alabilmek için günlerce haftalarca ekstra email trafiği yönetmek durumunda kalıyorlar. Ds260ı açtırıp bir iki harf değiştirip tekrar submit edip deneyenler falan oldu. Yani aslında nihayetinde hepsi şans işi, zaten en başında da şans işi olan lottery ye katılmıyor muyuz 😏
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum