Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cttl Haklısınız, en kısa sürede paylaşacağım TR'ye yeni geldim.

• @Baran-Soylu Hayırlı olsun, bol şans. Uçaktan inince hangi sıraya girdiniz hala 'Others' kısmından mı geçmemiz gerekiyor 😛 İndiğinizde memur herhangi bir soru sordu mu yoksa direk evrakları vermeniz yeterli oldu mu?

• @saymand vizeniz hayırlı olsun varşovada 2025 için vizesini alan ilk türk olabilirsiniz 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@saymand Varşova deneyiminiz için teşekkürler. Vizeniz hayırlı olsun. Bol şanslar 🎉

• ⭐⭐⭐

@saymand Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• Iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim 🙂

• @Baran-Soylu hayirli olsun yeni hayatiniz. 30dk da tc vatandasi pasaport memuruna ulasamiyor

• @leylaa Tüm detayları ile bu başlığının altında bilgilerimi aktaracağım, takipte kalın 😇

• @cttl tabi bizlere kadar kota dolmazsa

• DV2025 talihlisi olarak mülakat deneyimlerinizi ilgiyle takip ediyorum umarım bize de yazmak nasip olur. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum umarım her şey gönlümüzce olur.
    Bende dosyamı taşımak istiyorum fakat öncesinde Umman ile iletişim kurmak istedim attığım maillere dönüş alamıyorum. @Ben-Batur hocamın evrak tesliminde yaşadığı biz bakmıyoruz problemini yaşamamak adına öncesinde bir teyit almaya çalışıyorum. Birde takip excelin de bültende açıklanan 12.000 sıraya kadar Muscat mülakat yeri olan hiç bir aday mülakat tarihi girmemiş, acaba mülakat tarihi alamadıkları için mi girmediler yoksa excelimi güncellemediler bilgisi olan bir arkadaşım cevaplayabilirse çok memnun olurum. @metinbeci @mehmetserdarnar @ufuk35 @Grimoir3 @TuttoSPORT

• @Çaykaralı Henüz hiç birimize mülakat maili gelmedi. KCC ye de yazdık mülakat tarihimiz nezaman diye henüz planlanan bir tarih yok. Konsolosluk hiçbir konu başlığına cevap dönmedi henüz. Sabırla bekliyoruz

• @Çaykaralı Benim şuan için hemen mülakata gideyim vizemi alayım acelem yok fakat Aralık Ocak gibi hala değişiklik olmadığı taktirde dosyamı taşıyacağım
    Muscat ın işi bu dönemde netleşecek 8 bin lere mail gelirse işler yolunda gider ama beklemekten başka çare yok, iletişim kurulmuyor konsoloslukla

• @Çaykaralı, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

DV2025 talihlisi olarak mülakat deneyimlerinizi ilgiyle takip ediyorum umarım bize de yazmak nasip olur. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum umarım her şey gönlümüzce olur.
    Bende dosyamı taşımak istiyorum fakat öncesinde Umman ile iletişim kurmak istedim attığım maillere dönüş alamıyorum. @Ben-Batur hocamın evrak tesliminde yaşadığı biz bakmıyoruz problemini yaşamamak adına öncesinde bir teyit almaya çalışıyorum. Birde takip excelin de bültende açıklanan 12.000 sıraya kadar Muscat mülakat yeri olan hiç bir aday mülakat tarihi girmemiş, acaba mülakat tarihi alamadıkları için mi girmediler yoksa excelimi güncellemediler bilgisi olan bir arkadaşım cevaplayabilirse çok memnun olurum. @metinbeci @mehmetserdarnar @ufuk35 @Grimoir3 @TuttoSPORT

Muscat konsolosluğu her konuda yavaş çalışıyor hocam, dosyanız Muscatta değilse cevap vermeyebilirler bile direkt. Henüz mülakat alan yok bildiğim kadarıyla ama bana da ilk dağıtımda vermemişlerdi zaten, tahminen bir dahaki dağıtımda 12.000'e kadar olan arkadaşlara mülakat dağıtılır

• @Çaykaralı kimseye mülakat tarihi verilmedi henüz.

• @TuttoSPORT Sizinde şansınız bu konuda pek tutmadı. Ankara dan Tiran a oradan Bangkong a oradan Hong Kong a ve de en son Muscat a taşıdınız. Diğer yerlerde ki arkadaşlar mülakatlarını çoktan aldılar. Şimdide current oldunuz. taşıma için artık KCC ile değil konsolosluklarla görüşmeniz gerekecek.

• @minnesota Bangkok a daha taşımadım henüz ama Muscattan sonra orası olur büyük ihtimalle son durak.
    Genel olarak doğru söylüyorsunuz ama bu birazda stratejik bir plan benim için Honkongtan Muscata taşımanın sebebi vizemi geç alıp Amerikaya gidişi yaz tatiline denk getirebilmek birazda.
    Honkong un vize vereceğinden şüphem yoktu şuan 2nl mail alsaydım plan dışına çıkmak zorunda kalacaktım . Eğer Muscat ikinci dağıtımda mail atarsa bu stratejim tutacak aksi halde Bangkok konsolosluğu ile yazışmalar başlar. Biraz riskli ama imkansız değil en son çare Honkonga geri vites 🤗

• @TuttoSPORT Bütçe ve zamanlama konusunda muscat doğru karar ama ne zamana kadar doğru karar kalacak ocak ayına kadar belli olur bende sizin gibi acele etmiyorum. HK muscatın 2 katı masraflı ve hemen vize vereceği için planlar altüst olacak sizinle aynı noktadayım.

• @metinbeci hepimize bol şans, Muscat şu son aylarda aşırı tatil yapan bir konsolosluk yok egemenlik günü yok kralın doğum günü şükran günü vs derken işler birikmiştir 🙂

• @onuru merhaba, katar havayollarında aktarma için katar vizesi istiyormu?

• @onuru merhaba , özel bir sorum olacak . Hong kong vizenizi kaç aylık verdi . Yani ne kadar zaman içinde abd ye girmek zorundaydiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |