Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @fikret-çağan Valla ben bazen bazı noktalarda kaderci bakıyorum bir şeyin olması gerekiyorsa olucaktır er ya da geç.😃 Ama dediğiniz gibi ister istemez ilk başvurunun verdiği heyecan oluyor, kesin çıkıcak hissi uzun bir süre gıdıklıyor içten içe.Olursa süper olmazsa da yapcak bir şey yok. Yeni rota yeni plan belirleriz.

• Birşeyler yazmak istiyorum lakin içimde çok güzel duygular var önümüzdeki sene mülakat için Ankara'ya gittigimi düşünüyorum içimde kelebekler uçuşuyor anlamsız

• @Zeeroo02 ilk başvurunuz mu?

• @newbie97 Benim de ilk başvurum hocam, umarım çıkar hocam. Çıkmazsa turistik vize başvurusu falan düşünüyor musunuz hiç?

• ⭐⭐⭐

@mertq yeni başvurdum marta çektim şansıma hiç uğraşmadan, 4 ay sonraya randevum var

• @newbie97 Turistik vize sonrası hocam orada dil okuluna falan mı gireceksiniz kalmak için?

• @Zeeroo02, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Birşeyler yazmak istiyorum lakin içimde çok güzel duygular var önümüzdeki sene mülakat için Ankara'ya gittigimi düşünüyorum içimde kelebekler uçuşuyor anlamsız

keşke benimde kelebekler uçuşsa 🙂

• ⭐⭐

Merhaba Dostlar merhaba, uzun zaman oldu özlemişim forumu 3 saattir falan başlık başlık geziyorum 😃

• ⭐⭐

@sytahmt mayıs ile temmuz arası foruma girmiyorum sonuç HNBS Çıktığı zaman Moralman düşüyorum o sırada kendi kendime diyorum amaa çıkmadı vardır bir hayor diyorum direk baharında verdiği güzel havalar ile motorumla turlar yapıyorum havalar yavaş yavaş bozmaya başlayınca kazanan arkadaşların süreçlerini okuyorum geçen sene kazananların deneyimlerini okuyorum bir sonraki başvuru da yaşayacağım sorunları kafamda oluşturduktan sonra planlamamı yapıp hergün foruma giriyorum 🙂 sıradan bir dv26 daha buradayız 🙂 dv24 başvuruda yaşanan sorunları görünce dv25 kazanırsam diye dosya taşıma için schengen aldım kazanamadım dv25 sorunları okuyunca dv26 içinde schengen yanına b1b2 koyacağım inşallah aralıkta 🙂

• Kelebekler bol bol bende de mevcut. Bu yıl nedense tüm insta keşfetim bile abd oldu devamlı izlemekten. Sanki 10 senedir başvurmuyormuşum gibi bi heyecan var🥲 ama daha önce de yazdığım gibi astrolojik haritamda gördüm ve benim dediklerim çıkar😅

• Bir de ben arjantinden giricem mülakata. Forum için de ekstra bi deneyim gelecek inşallah daha önce buradan giren okumadım. (İnanmışlık seviyem>>

• ⭐⭐

@ozlema arjatin dosya taşıma konusunda sıcak mı hiç deneyim görmedim birde orayı tercih etme sebebiniz nedir ?

• @T-C-Kubilay-Dikici ne yazık ki dediğiniz gibi bu konuda hiç deneyim yok. Ben arjantinde yaşadığım için buradan gireceğim. Dosya taşıma yapmadan direkt ds260da konsolosluk olarak burayı seçeceğim. Zamanı gelince olmazsa brezilya vs taşımayı denerim yakın ülkelerden.

• @T-C-Kubilay-Dikici Hocam valla süpersiniz b planı olması her zaman iyidir. Bu yıl “o “ yıl olsun sizin için 🌟

• @ozlema Yalnız olmadığımı bilmek güzelmiş ben de astroloji ile ilgilenen arkadaşımı darlıyorum haritama bak şuna bak buna bak diye 😂

• ⭐⭐

@sytahmt sen yaşıyor musun? 😄

• Bir arkadaş çekiliş çoktan yapılıyor demişti, ama çok ihtiyacım var ya Noel’de geliyor yılın en güzel dönemine giriş yapıyoruz her ne kadar Türkiye’de artık kar yağmasa bile ☃

• ⭐⭐⭐

@mertq Çıksın düşünülür ne yapılacağı şu an böyle şeylere kafa yormak bence gereksiz

• @ozlema, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@T-C-Kubilay-Dikici ne yazık ki dediğiniz gibi bu konuda hiç deneyim yok. Ben arjantinde yaşadığım için buradan gireceğim. Dosya taşıma yapmadan direkt ds260da konsolosluk olarak burayı seçeceğim. Zamanı gelince olmazsa brezilya vs taşımayı denerim yakın ülkelerden.

Yolunuz Arjantin’e nasıl düştü ya ? Dedeniz nazi subayı falan mıydı 😄

• @newbie97 imzada tik görünce vize çıktı sandım

Benzer Başlıklar

• 7674
  • 30813
  • 682
  • 4035
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |