Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@sash Bizde 28 Ocakta JFK NewYork dan giriş yaptık.
Bu cuma döndük. Henüz SSN kartı gelmemişti.
Bende Perşembe Günü Clifton daki SSA a gittim sordum.
Oradaki görevli birşey göremedi (Bu USCIS in daha işlem yapmadığı anlamına mı geliyor ?)
21 gün sonra tekrar gelin dedi. -
Bu ileti silindi! -
@sash nj için ehliyet kitapçığı yükledim hem ingilizce hem de türkçe ehliyet alma başlığında
-
@necatiarslan Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
@sash Bizde 28 Ocakta JFK NewYork dan giriş yaptık.
Bu cuma döndük. Henüz SSN kartı gelmemişti.
Bende Perşembe Günü Clifton daki SSA a gittim sordum.
Oradaki görevli birşey göremedi (Bu USCIS in daha işlem yapmadığı anlamına mı geliyor ?)
21 gün sonra tekrar gelin dedi.Evet, o anlama geliyor. Dedikleri gibi bekleyin, eger 21 gun icinde hala basvurunuz yapilmamissa siz kendi basvurunuzu yaparsiniz.
-
@necatiarslan bugün MyUSCIS den tekrar baktığımda 7 Şubatta İşleme alındığını yazıyor. Tam da SSA e gidipde sorduğum gün. Önümüzdeki hafta içi gelmesini bekliyorum.Gelince tekrar yazarım.
-
MyUSCIS de 13 Şubat da GreenCard ımın basıldığı ve postaya verildiğini yazıyor.
February 13, 2019
Card Produced - (Non-DACA)
USCIS has produced your Permanent Resident Card (Green Card) and mailed it to the address you provided.Non-DACA Nedir ?
-
Sıkıntı bir durum değil. Erken yaşta Amerikaya göç etmiş kaçak çocuklar için çıkarılan bir olay DACA olayı. Sn @crazycells daha önce açıklamıştı.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/733/uscis-tarafından-non-daca-green-kart-gönderilmesi/8?page=1 -
Selam sevgili arkadaşlar;
2018 in son talihlilerinden olarak 20 Eylül de vizelerimizi almıştık ve bugün sorunsuz olarak Charlotte Douglas Uluslararası Havaalanından ABD ye giriş yaptık. Uçaktan indiğimizde pasaport kontrolünde önümüzde yaklaşık 10 kişi falan vardı ve 10 dk da sıra bize geldi. Pasaportu, uçakta doldurduğunuz gümrük kartı ve sarı dosyaları memura verdik. Yanımızda ne kadar para olduğunu sordu, 10 bin doların altında bir meblağ vardı ve o şekilde cevapladım. Benim her iki el parmak izimi aldı, fotoğrafımı çekti, eşimin ise sadece sağ başparmak hariç 4 parmak izini aldı fotoğraf çekti. Bize bir numara yzan kare bir pvc materyal verdi, bagajlarımızı alıp bekleme alanında bekleyin pasaportunuz oraya gelecek dedi. Bagajları aldıktan sonra bekleme alanında 10 dk bekledik pasaportlarımız geldi. Memur basılan mühür ile green card gelene kadar bu mühürle 1 yıl süreyle vize yerine geçecek dedi ve gidebilirsiniz dedi bagaj kontrolü ve ekstra soru olmadı. Uçaktan inmemiz ile aktarmaya bagaj verme süremiz 20-25 dk falan sürdü. Bizim tecrübemiz bu şekilde idi. Umarım charlotte dan ilk kez giriş yapacaklara faydalı olur:) -
Hadi Hayırlsı Bol şans Dilerim kısmet bize olsun :) @chuck dostum
-
@redsat2000 çok değerli bilgiler veriyorsunuz. Paylaşımlarınız için teşekkürler. Yeni yaşamınızda başarılar.
-
@bahadır17 Bahadır bey çok teşekkürler
-
@redsat2000 herhalde gecen hafta Türkiye'ye donmustunuz ve is teklifi bekliyordunuz, herhangi bir haber aldiniz mi? dönüs Mart'da mi?
-
@necatiarslan Arkadaşlar Benim ve oğlumun GREENCARD larımız 15 Şubatta geldi. Eşiminki ve kızımınki daha basılma aşamasında.
SSN ler gelmemiş.
SSN in durumunu takip etmek için bir yöntem var mı ? -
@newman Teşekkürler Şuan haber beklemedeyim. CEO nun Dönüşünü beklemece . Eğer Olumlu olursa Mart ayı dönüşe geçerim.
-
@necatiarslan Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
@necatiarslan Arkadaşlar Benim ve oğlumun GREENCARD larımız 15 Şubatta geldi. Eşiminki ve kızımınki daha basılma aşamasında.
SSN ler gelmemiş.
SSN in durumunu takip etmek için bir yöntem var mı ?hayir, SSN takibi yapamiyorsunuz.
-
Kolay gelsin,
Bi arkadasım Turist vizesi ile JFK iniş yaptı polis ülkeye almadı 10 yıllık vizesi iptal edildi tekrar vizeye ne zaman başvurmalı ve orada yapılan işlemler konsoloslukta çıkıyor mu -
@denizim 2 yıl önce benimde bu şekilde kötü bir tecrübem oldu. Çok kötü bir durum maalesef. vizenin neden iptal olduğuna bağlı olarak yeniden vize alma şansı azda olsa vardır. Görünen o ki turistik bir seyahat olmadığına veya gerekli belgeleri taşımadığına kanaat getirmişler. İkinci başvuruda gidiş amacını çok iyi anlatabilmeli. Yoksa şansı çok azdır. Ve büyük ihtimalle İdari İşlem sürecine kalabilecektir. Bu işlemde haftalarca veya aylarca sürebilir. Şimdiden bol şanslar arkadaşınıza.
-
@denizim Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
Kolay gelsin,
Bi arkadasım Turist vizesi ile JFK iniş yaptı polis ülkeye almadı 10 yıllık vizesi iptal edildi tekrar vizeye ne zaman başvurmalı ve orada yapılan işlemler konsoloslukta çıkıyor muBu baslikta sadece gocmen vize ile ABD'ye giris hakkindaki sorularinizi sormalisiniz.
-
Merhaba ben dört kişilik bir aileyim çocuklarım küçük olduğu için onları tek başıma yapacağım keşif gezisinden sonra götürmek istiyorum sanırsam 6 ay içinde götürmek zorundayım bu tarih ne zaman başlıyor hem benim ABD ye girme tarihinde hem ailemin girme tarihi aynımı olacak sonuçta raporları aynı tarihte alacağız onların raporunu sonradan alsam olurmu???Şimdiden cevabınız için teşekkürler...
-
Raporların alınma tarihinden itibaren geçerli 6 ayınız var hem siz hem aileniz için.
Asıl talihli ilk önce ve hep beraber olmak üzere tüm bireyler bu ay içinde girmeli.
Onların Sağlık raporunu sonradan almak çok da göz önüne alınacak bir risk değil. Geciktirmek diğer aile bireylerine vize kalmama durumu doğurabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum