DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bir başka sorumda, mülakattan 2 hafta önce mülakata geleceğimizi teyit etmek için konsolosluğa mail atıp doğrulamamız gerekiyor diye bir duyum aldım. Böyle bir durum var mı Viyana için? Hangi mail adresine nasıl bir mail atmamız gerekiyor ? Teşekkürler
-
Merhabalar,
Benim bir sorum olacaktı size. Ben 15 yaşından önce başka bir ülkede 1 sene yaşadım fakat bunu DS260 formumda belirtmemiştim çünkü 15 yaşından sonra yapılan değişiklikleri soruyordu formda. 15 yaşımdan sonraki adresim hep aynı olduğundan adresim aynıdır şeklinde belirtmiştim.
Mülakatıma Hong Kong’ta gireceğim. Acaba geçmişte o ülkede yaşadığıma dair bir sicil kaydı almam gerekir mi? Hong Kong konsolosluğu böyle bir şey talep edebilir mi?
13-14 yaşlarındayken ailemin işi sebebiyle bulunduğum bir ülkeydi dolayısıyla hem 15 yaş altıydı hem de reşit değildim yani anne babaya bağlıydım o senelerde. Şuanda 31 yaşındayım yani üzerinden 16-17 sene geçmiş. Forumda birisinin tecrübesini okuduğumda UK’de 6 aydan fazla kalıp belgelemediği için AP’ye bırakılmış diye okudum. Bu durumda benim de bir belge sunmam gerekir mi? Gerekirse o belgeyi nereden alabilirim? İlgili ülkenin konsolosluğundan mı? Yoksa o senelerde reşit olmadığım için gerek yok mu sizce? Konuyla alakalı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Çok teşekkürler şimdiden. -
Excel listesine göre 1134 kisilik bir dataya sahibiz. DV2025 kazanan Sayisi 4100 lerde. 3000 kisinin datasina sahip degiliz. TR den kazananlarin datasinin sadece 4 te 1 ini temsil eden bir liste bu. Planlarinizi bunu göz önünde bulundurarak yapiniz.
-
@cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Viyana en son 10binlere mülakat vermiş gözüküyor excelde. 12binlere kadar, kalan 5 kişiden de iyi haberler bekliyoruz…
Bu arada tüm 2024 VİYANA MÜLAKAT DENEYİMLERİ’ni okuyabilmeniz için tekrar paylaşayım;
@Persink , @ogo , @orhanere ve @MehmetY Viyana 2nl leri yolladı sizde durumlar nedir?
-
2nl mailden sonra ne hazırlamak gerekiyor?
-
mülakat alan herkesin gözü aydin olsun diyorum viyanacilar icin vermek istedigim birkac bilgi var. https://youtu.be/FQrktNQuERg?si=ygUd91Lcy3f3vmZk bu videodan havalimanindan sehire nasil ulasacaginiza bakabilirsiniz tavsiyem videodaki 4.00 dakikadaki gibi metro ile gitmeniz ve haftalik bilet almaniz. ikinci olarak eSim almanizi siddetle öneririm hem fiyati öyle fazla degil hem de isinizi cok kolaylastirir google mapsi kullanarak nereye hangi toplu tasima ile gidebileceginizi, peronuna kadar bulabiliyorsunuz airalo‘dan almanizi tavsiye ederim fiyat bilgisi de su sekilde

daha ucuz alternatifler var, uygulamasini indirip bakabilirsiniz. ücüncüsü ingilizcesine pek güvenmeyenler icin olacak
mülakat esnasinda rutin sorulan sorulari asagida paylasiyorum bunlarin ingilizcesine calisirsaniz mülakatta biraz daha rahat davranabilirsiniz;Burada verdiğiniz her bilginin doğru olduğuna yemin eder misiniz?
Daha önce Amerika'ya gittiniz mi?
Yurtdışında yaşadınız mı
orada akrabanız var mı?
Ne iş yapmayı düşünüyorsun?
Nereye gideceksiniz?
nerede yaşıyorsunuz
Ne iş yapıyorsunuz?
Kaç yıldır çalışıyorsunuz?
Amerika’da nerede yaşayacaksınız?
Okuduğunuz üniversite ve bölüm nedir?
Bankada bir hesabınız var mı veya banka hesabınızdaki
para size mi ait?
Neden Amerika’da yaşamak istiyorsunuz?
Amerika’da bir tanıdığınız var mı ve nerede yaşıyor?
Daha önce hiç yurtdışında yaşadınız mı?
-Tebrikler, vizenizi onaylıyorum
şimdi senden yemin etmeni isteyeceğim, formda verdiğin ve burda
söyleyeceğin bilgilerin doğru olduğuna yemin edebilir misin ?
akrabanın yanına mı gideceksin ?
Nerede yasamak istiyorsunuz
neden orası
Ne is yapacaksiniz?
Amerika vizeniz var mı daha önce
Yemin etmek için elinizi kaldırın. Nereye gideceksiniz?
Orada bir tanıdığınız mı var?
Orada ne iş yapacaksınız?
Şu an ne iş yapıyorsun?
Kaç yıldır?
Amerikada nereye gidip ne iş yapmayı planlıyorsun?
Amerikada nereye gitmek istiyorsunuz ?
Üniversitede hangi bölümü okudunuz?
Amerika’da Aileniz var mı?
Bilgilerinizi doğruluğu hakkında yemin eder misiniz?
Daha önce ABD’ye gittiniz mi?
orada tanıdığın kimse var mı
dosyanızı neden buraya taşıdınız
başka ülkede 6 aydan fazla bulundunuz mu
mezun olduğunuz bölüm kaç yıllık
ne zaman mezun oldunuz okuldan
ne zaman evlendiniz
ülkeye ilk nezaman girdinizancak eger mümkün ise tercüman tutmanizi tavsiye ediyorum. Saglik muayenesinde ve mülakatta vereceginiz yanlis cevap sizi sikintiya sokabilir eski deneyimlerde hemen hemen herkes türk birisi var tercümanlik yapiyor diyordu fakat benden önce mülakata girenler görmedigini soylemisti, ayni sekilde ben de görememistim. son olarak molnardan muayene randevusu almayi unutmayin [email protected] mail adresinden ulasip mülakat tarihinizi paylasirsaniz randevunuzu olusturuyorlar, ilk gittiginizde isleminizi yapan hemsireye mail trafiginizi gösteriyorsunuz. Herkese bol sans diliyorum

-
@rezanclz Emeğine sağlık dostum. Teşekkür ederim.
-
@rezanclz cok teşekkürler, vaktinize ve emeginize sağlık
-
@Uzuzi arka arkaya 2 mail attığım için spam a düşmekten veya geçersiz olmasından falan çekiniyorum
-
EAC sisteminde, eşimin başvurusuna “add applicant” seçeneği ile eklenmiş ve “completed” olarak görünmekteyim. Ancak, eşime gelen mülakat e-postasında yararlanıcılar kısmında ismim yer almıyor. Dosya açtırma talebiyle bir e-posta gönderdim ve eşim, DS-260 formuna beni de ekleyecek. Bu aşama tamamlanmadan yani eşim beni formuna ekleme işlemi bitmeden, kendim için sağlık randevusu alabilir miyim?
-
@Dada7 hayırlı olsun. Sanırım aynı gün mülakata gireceğiz

-
@rezanclz bilgilendirme için çok teşekürler

-
@Gs1905 alabilirsiniz.
-
Viyana konsolosluğu için, üniversite diplomalari için yeminli tercüme gerekiyor mu?Noter onayına ve apostil’e gerek var mı?Teşekkürler
-
@Serc35 değil.
-
@emircanerk1 tekrar gönderin.
-
@mbt4272 Ben tercüme ve Apostil yaptıracağım, riske atmamak lazım, hatta eşiminkini de o şekilde yaptiracagiz ondan istenmemesine rağmen, ABD de lazım olabilir düşüncesiyle.
-
@samikayhannn NO demelisiniz.
-
@mbt4272 forumdaki eski viyana deneyimlerini okumayı denediniz mi?
-
@mbt4272 nereden aldınız bu duyumu peki?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.