Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• O yazı size gelecek için herhangi bir fikir vermez. O yüzden oraya bakıp darlamayın kendinizi. Mali yıl başında mülakat mailleri gelmediği için insanlar mülakat alıp almadıklarını ordan kontrol etmişlerdi.

Eğer dosyanız ankarada ise mülakat almanız tamamen ankaranın çalışma hızına bağlı. Sıranız itibariyle önünüzde bir kısıt yok, 10gün sonra da mülakat alabilirsiniz, 6 ay sonra da. Tamamen ankaraya bağlı..

@pnarr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,

Düşük CN olan arkadaşlar, sistemden kontrol ettiklerinde hâlâ “KCC” yazdığını görüyorlar. İlk mülakat alan arkadaşlar, Ağustos ayında sistemden baktıklarında “KCC” yerine “Ankara” yazdığını görmüşlerdi. Acaba bu durum değişir mi, yoksa Ocak ayına mülakat verilmeyeceği anlamına mı gelir?

• @Gs1905 Ocak

• @TommyGun merhaba dosyamızı taşımak için dosyanın aktif olmuş olması gerekiyor diyorlar. Current olmadan dosyayı taşıyamazsınız deniliyor. Siz eğer dosya numaranız ilerilerdeyse mutlaka dosya taşımalısınız demişsiniz. Şimdiden dosya taşıma yapmamız mümkün mü?

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Merhaba herkese dosya numaram 7000lerde dosyamı kccye mail atarak taşımak istiyorum geç mi kaldım yoksa aralık ayının ortasında açıklanıcak ocak bültenine kadar mı zamanım var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@pnarr mülakat dağıtırlarsa orası değişir tabii ama bülten açıklanalı çok yeni onun için bir kaç gün içinde değişimler olabilir şimdiden yine boş geçtiler demek için çok erken

• @ozgurs bunuda düşündük ama Türkiye’de soy isim değişikliği olacağı için tüm belgelerimde soyadım farklı olacak. Bununla uğraşmamak adına yapmadık pasaport social ceturity vb evraklar . Şuan Amerika’da süreç ilerleyecek ama kafamız karışık. Avukatımız herhangi bir sorun olmaz Amerika içinde evli olmanız yeterli dedi ama insan ister istemez kafasında sorun yaratıyor.

• @Erdem-Yıldız Kimse bilemez daha erken ya da geç olur diyenler umut tacirliği yapar.

• Arkadaşlar dosyamı Bangkok’a taşımıştım bülten açıklandı Avrupa 12.000 o halde Asyayı bültenini mı takip etmek gerekiyor

• Dosyayı başka ülkeye taşımanız, bölgenizi değiştirmez. Her zaman kendi bölgenizin sıralamasına dahilsiniz ve kendi bölgenizi takip etmelisiniz.

Bununla birlikte artık bülten takip etmeye ihtiyacınız kalmadı. Ocak ayından itibaren mülakat oluşturulmasını bekleyeceksiniz. Şu an takip edeceğiniz şey, excel tablosunda bangkok'da sizden önce kimlere mülakat gitmiş, ona göre size ne zaman mülakat gelebilir vs gibi konular.

Şimdiden başarılar ve bol şanslar.

@Ahmet-Sarıkurt, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar dosyamı Bangkok’a taşımıştım bülten açıklandı Avrupa 12.000 o halde Asyayı bültenini mı takip etmek gerekiyor

• @cttl Bahamalar vs de Cutoff 100-200 u gecmiyor. Eğer tasinan bolgeye gore olsaydi, raya tasiyan asla mulakat alamazdi. CN EU ile basliyorsa nereye tasinirsa tasinsin EU kotasi ve regülasyonlarina gore mulakat aliniyor.

• Evet ben de aynısını söyledim 🙂

@minnesota, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Bahamalar vs de Cutoff 100-200 u gecmiyor. Eğer tasinan bolgeye gore olsaydi, raya tasiyan asla mulakat alamazdi. CN EU ile basliyorsa nereye tasinirsa tasinsin EU kotasi ve regülasyonlarina gore mulakat aliniyor.

• @Figen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@SEYMENOGLU 12K alti su an itibari ile AOS Basvurusu yapabilir Early Filing olarak Dosya tamam ve hazir ise .

Nasil yani Figen hanim? Bu durumda early filing sebebi ile red yenmez mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tolgabetul sorularınıza cevap almak istiyorsanız öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@rezonans cn'Niz artık cutoff içinde, taşıma işleminizi gitmek istediğiniz konsoloslukla yapmanız lazım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ecem-Karaman sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

• @emircanerk1 evet kendime uygun olan oteli seçtim. Haritanın alt tarafında açık adresi yazıyor zaten uygulamada. Otel adı belirtmeden sadece açık adresi kullandım kcc ye gönderdiğim mailde. Rezervasyon yapmanıza gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

herkese selamlar arkadaşlar.
    öncelikle bülteniniz hayırlı olsun, kısa da olsa bir kaç kelam etmek lazım diye düşünüyorum.

ilk olarak mülakata ankara'da gireceklere şimdiden geçmiş olsun.
    son söyleyeceğimi ilk söyleyeyim de iletinin sonunu okumak için sabrı olmayanlara kıyağımız olsun 😉

üçüncü bültende 12K olan EU'da ankara maksimum 5K'ya mülakat verir, üstü ankara'dan zerre umut beklemesin.

eski iletilerimi okuyanlar belki denk gelmiştir.
    bültenin hızlı ilerlemesinin ankara'da mülakata gireceklere hiçbir faydası yok. bülten, diğer konsolosluklarda ve aos yapanlara mülakat yolunu açabilmek için ilerlemek zorunda. çünkü konsolosluklar KCC'ye bana mülakat verebilirsin, boş slotum var diye bilgi geçtiğinde onlar da DOS'a mülakat veremiyorum çünkü bülten ilerlemedi diyor.

şu an, dünyanın her yerinde konsoloslukların mülakat yapabilmesinin yolu min 2-3 ay açılmış oldu. bilin bakalım neresi hariç?

misal, çoğunuzun dosyasını taşıdığı viyana örneğinden gidelim.
    şu an viyana konsolosluğu'ndaki görevli, kcc'den cn'si 12K'ya kadar olan bütün dosyaları isteyebilir mülakat verebilmek için. çünkü neden? bunu istiyor ve dv gibi dünyanın en kolay vize mülakatı için yapması gereken tek şey sabah her zaman ki gibi işine gitmek. mülakatını yapmak ve nvc'den vize numarası talep edip onu print etmek, hepsi bu.

bunu istemeyen ve yapmayacak tek yer tanıyorum o da ankara.
    bu bülten, ankara'nın ekmeğine yağ sürdü.. neden mi?
    şu an ankara konsolosluğu'ndaki görevli söyle düşünüyor. ben 12K'ya kadar olan dosyalara mülakat verebilecek izni aldım, bunu ister ocak'ta veririm, ister 20 eylül 2025'te.. yani mali yılın bitimine 10 gün kala. kimse ona neden bun vermedin diyemez, çünkü bu tamamen onun inisiyatifinde. peki verir mi? zannetmiyorum.. o yüzden son söyleyeceğimi ilk söyledim.

şu an en şanslı olanlarınız, ilk günden beri beni dinleyip ankara'ya güvenmeyen ve dosyasını dünyadaki bütün kara parçalarına taşıyan arkadaşlarınız "elbette afrika dahil.." ve elbette aos yapacaklar.
    kısa süre sonra 11-12K mülakat alırken o sakin konsolosluklarda, ankara'da 3-4K ile mülakat bekleyen bir sürü talihli olacak. çok uzağa gitmeyin oldu, DV2024'e bakın.. hatta geçen hafta muscat'ta mülakat giren CN5K'lı dosyalara bakın.

bizim zamanımızda evrak talebi, evrak onayı şeklinde bir süreç vardı. DV2022'den sonra bu süreç tamamen kalktı ve bu sene yeni gelen kural ile dosya taşımanın önü resmi olarak açıldı. halen böyle bir kural varken ankara'da beklemek için tek bir tane neden göremiyorum. kişisel / ailevi nedenleri olanlar için yorum yapamam ama; eşi hapisteyken 3 yaşındaki kızını annesine bırakıp x konsolosluktan vizesini alıp kızına da dönüşte ankara'dan vize alan talihliler gördü bu gözler. bu yüzden imkanınız varken buralarda durmayın, yazık edersiniz bu şansa.

bülteniniz tekrar hayırlı olsun, umarım attığınız taş nişan aldığınız kuşları ürkütür.

ışık sizinle olsun
    namaste!

• Herkese günaydın. Günde 10 kişiye mülakat verseler bile sıra ilerlerdi ama nerdeeee... Yazıklar olsun ank.ya gitme şansı olmayanlara Allah sabır versin.
    Umarım en azından yarın geçen yılki gibi mailler gönderilir.

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 180
  • 12173
  • 2688
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |