Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sevdemimi siz ocaktan net alirsiniz diye tahmin ediyorum numaraniz 2.bültenin en basinda

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Umarım olur

• @Serapp yani şubat cut off unun belli olduğu günden itibaren mi mailler gelecek . Sistem böyle ilerliyor değil mi?

• herkese selamlar , cut off açıklandı 12 bin olarak büyük numaralar için iyi oldu mu belki büyük numaralar beklenenden daha erken cut off olabilir mi düşünceleriniz nelerdir

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar,

Düşük CN olan arkadaşlar, sistemden kontrol ettiklerinde hâlâ “KCC” yazdığını görüyorlar. İlk mülakat alan arkadaşlar, Ağustos ayında sistemden baktıklarında “KCC” yerine “Ankara” yazdığını görmüşlerdi. Acaba bu durum değişir mi, yoksa Ocak ayına mülakat verilmeyeceği anlamına mı gelir?

• maillerin ne zaman gelecegi belli degil. current olduysaniz simdi de gelebilir 6 ay sonra da. konsolosluk performansina bagli tamamen.
    ama mulakat icin verilecek tarih bultenin isaret ettigi ay itibariyle olmak zorunda. Orn 6k-12k arasi ancak Ocak ayindan sonrasina mulakat gunu alabilir. ama davet mailini daha erken de alabilir.

• @Serapp benim numaram 8xxx ben şuan da mulakat maili alabilir duruma geldim mi ? Aralık sonu yada ocak için ?

• Yeni bulten hayirli olsun guzel bi artis oldu umarim sonraki aylar icinde ayni yuksek performanslar devam eder

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @Serapp mulakat maili mi aralık ortasında gelebilir yoksa mulakat mı ?

• @sevdemimi yüksek ihtimal ocak için ilk mülakat alanlardan olacaksınız .

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Merhaba, Londra'da mülakata girecek veya önceki yıllardan Londra'da girmiş olan var midir? Teşekkürler, herkese bol sans:)

• @Serapp Benmi yanlis biliyorum,
    Suanda 12k current olmadi mi ?
    12k altinda ki bir talihli dosyasini nasil transfer edecek ? kcc yemi konsolosluga mi mail atacak ?
    Veya
    12k altinda ki bir kisi suanda USCIS den aos basvurus yapamayacak mi ?

• 12k dosya numaraları şu an current değil. Ocak ayında current olduktan sonra mülakat için mail alabilirsiniz

• @Mehmet-ynd ocak mı ? Aralık olmasın.

• @SEYMENOGLU 12K alti su an itibari ile AOS Basvurusu yapabilir Early Filing olarak Dosya tamam ve hazir ise .

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |