Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@sılassingec-12 ilk olarak DS260'da böyle bir durum olup olmadığına istediğiniz zaman girip bakabilirsiniz doldurduğunuz siteden.
    ilgili durum, vukuatlı nüfus kayıt örneğinizde görünüyorsa, mahkeme kayıtlarının asıllarını ve yeminli türcümelerini mülakata götürmelisiniz.
    eğer görünmüyorsa bir şey yapmanıza gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mnamiz ilgili durumun, dosyanızı başka konsolosluğa taşısanız dahi hep Ankara olarak kalacağını çok kere yazdım.
    forumun arama özelliğiniz kullanmaktan çekinmeyin lütfen.

• Bu hafta Ocak ayı için current numaraları açıklanır mı teşekkür ederim

• @gucarslan evet kontrol ettim görünüyor , teşekkür ederim yanıtınız için

• @sevdemimi umarım açıklanır hocam. Dört gözle bekliyoruz😊

• Valla bizde dört gözle bekliyoruz hatta şuan giremiyorum vize bültenine galiba yükleniyor yeni bülten 👏👏👏 hadi inşallah gelsin bugün açıklansın yeter artık

• @gucarslan Merhaba bu forumu yeni bulabildim o yüzden ilk danışmana gitmek gibi hata yaptım. Peki şu an kendimi nasıl güvenceye alabilirim? Dosyamın en son nereye taşındığını nereden görebilirim? Zor bir süreç ve bir de bu çıktı başımıza o yüzden moralimiz çok bozuldu

• DS260 formunu doldurduktan sonra pasaportumu yeniledim, oradaki bilgileri şimdi güncelleyebilir miyim yoksa mülakat tarihini aldıktan sonra mı güncellememi önerirsiniz? Sıram 16binlerde, Avusturyaya taşıdık dosyamızı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@danjaj bu bilgiyi güncellemenize gerek yok, eski + yeni pass ile mülakata gitmeniz yeterli.

• ⭐⭐⭐⭐

@danjaj İmzanıza Viyana yazarsanız ve excel tabloya kayıt olursanız çok iyi olur.
    Hayırlı olsun.

• Neden sürekli Excel den data siliniyor? Arkadaşlar gelişmelerle ilgili projeksiyon yapılabilmesi için lütfen data silmeyiniz. Madem data sileceksiniz, sadece kendi datanızı silin lütfen. Neyi hesaplayarak data siliyorsunuz anlam veremiyorum.

• ⭐⭐⭐

@minnesota Kendisini de silmesin...Her veri değerli...😉
    Ayrıca @Boğaç-Sevimer tablodaki verilerinizi tamamlamanız tablonun güncelliği ve doğruluğu için önemlidir.

• ⭐⭐⭐⭐

Lütfen Excel tablodaki verileri silmeyelim, verileri girerken başka verileri silmeden işlem yapmaya özen gösterelim.
    Verilerin korunması hem bu yıl hem de gelecek yıllar için büyük önem arzediyor.

• Lütfen Excel'i bilgisayarınıza ya da telefonunuza indirin ne işlem yapacaksanız öyle yapın arkadaşlar. Veri önemli.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cernazlii öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    sonrasında, eğer herhangi bir anlaşmanız vs yoksa ilgili konuyu yasal yollarla halletmeden ılımlı şekilde çözmeye çalışın.
    baktınız olmuyor, kesinlikle bir avukatın görüşünü alarak ilerlemenizi öneririm.

• ⭐⭐

@cernazlii Merhabalar mail şifrenizi ivedi bir şekilde değiştirin danışmanla imzaladığınız sözleşme varsa onun birlikle bir avukata danışın ayrıca yazılı olarak kalması adına ivedi bir şekilde mail atın ilerde şikayette bulunursanız mail kanıt niteliği taşır sizin konunuza çok vakıf değilim

• ⭐⭐⭐

@berkayy Mülakat deneyiminizi okudum, küçük bir detay öğrenmek istiyorum..Daha önceki deneyimlerde "Dosyanızı KCC ile taşımışsınız, neden?" sorusu ile karşılaşmış olan bir talihlimiz vardı siz böyle bir soruyla karşılaştınız mı?

• @berkayy merhaba ben mail yoluyla taşıdım. Kimse niye buraya taşıdın gibi birsey sormadı. Gerçekten mülakat havadan sudan muhabbet aşamasında geçti o kendi ekranına baktı ve approved dedi.

• Selam değerli forum sakinleri, kcc ye viyanaya dosyamı taşımak işin mail atmıştım benden orada bulunacağım yerin adresini istiyorlar. Rezervasyon yapmadan konsolosluğa yakın bir yerin adresini vermemde bir sakınca var mı?

• @emircanerk1 ben Hong Kong tan muscata taşıma yaptım ve booking üzerinden bütçeme uygun bir yer seçip oranın adresi ekledim maile , öyle yapmanı tavsiye ederim. Gideceğin tarihte uygunsa ayni yerde kalırsın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |