Selamlar geriye dönük okudum fakat kamboçyadan net bi bilgiye ulaşamadım. 2018 ve 2020 tarihleri arasinda kambocyada kaldim fakat calısma iznim olmadigindan adli sicil kaydi cikaramiyoruz. Gecmistede Kambocya iç8n ihtiyac olmadigi yaziyordu. Halen öyle mi bilgisi olan yazabilir mi?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Boğaç Sevimer
@Boğaç Sevimer
Boğaç Sevimer tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: Soyisim değişikliği hk.Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Selamlar
Lotodan eşime çıktı, başvurmadan önce evlendik ve eski pasaport numarasıyla başvurdu. Pasaportu soyadı değişilikliği yüzünden değişti dolayısıyla numarası değişti. Yeni pasaport numarasını bildirmemiz gerekiyor mu? -
RE: ABD Yolunda EvlilikAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhaba herkese, DV2025 talihlilerinden biriyim. Ekimde evlenmeyi planladığımız nişanlımla o da faydalanabilsin diye dün evlendik. Şimdi hem kendi soyadimi hem de eşimin soyadini kullanacagim. Simdi sormak istedigim sey; su anki pasaportumda sadece kizlik soyadim yaziyor. Formu doldururken su anki pasaport bilgilerimi girip mulakata cagrildigimda yeni pasaportu mu beyan etmeliyim.? Yoksa formu doldururken 'other travel document' secip sonrasinda yeni pasaportumu mu gondermeliyim?