Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @kngslyr06 Ölümsüz 🙂

• @Ryback 😃 Teşekkürler şimdi oldu.Kullananların da dediğine göre iyi bakılırsa 400K mil gittiği söyleniyor. 🙂 Ek iş olarak doordash düşünüyordum fakat saat ve kazanç olarak çok cazip gelmedi ve Toyota Prius ( temiz,düşük mil ) fiyatı yüksek geldi.10K$'dan aşağı çok görmedim belki ben göremedim.O yüzden doordash'e ayıracağım süreyi hale hazırda gittiğimde çalışacağım sektörde başka firmada ek iş olarak çalışmayı düşündüm.Bahsettiğim aracın temizini bulursam ömrünün yettiği yere kadar kullanmayı planlıyorum.

• @kngslyr06, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@Ryback 😃 Teşekkürler şimdi oldu.Kullananların da dediğine göre iyi bakılırsa 400K mil gittiği söyleniyor. 🙂 Ek iş olarak doordash düşünüyordum fakat saat ve kazanç olarak çok cazip gelmedi ve Toyota Prius ( temiz,düşük mil ) fiyatı yüksek geldi.10K$'dan aşağı çok görmedim belki ben göremedim.O yüzden doordash'e ayıracağım süreyi hale hazırda gittiğimde çalışacağım sektörde başka firmada ek iş olarak çalışmayı düşündüm.Bahsettiğim aracın temizini bulursam ömrünün yettiği yere kadar kullanmayı planlıyorum.

Ben 400bin uzerinde gormustum bir tane...

Bir kac defada aldim, keyfine onu kullaniyordum 🙂

Sanirim taksilerde falan kullanildi bunlar... 2011e kadar uretildi. Isi bilenler icin oyle guzel arabalar varki ucuz paralara... Oyuzden hep diyorum japon soyle amerikan boyle olayini bosverin, her markanin modelini ayri degerlendirmek lazim..

• @semavi Kesinlikle katılıyorum size.Siz kullandığınız için daha iyi bilirsiniz,umarım bana da nasip olur ama çok konforlu olduğu söyleniyor ve dediğiniz gibi çoğunlukla taksi/FIB bürosu bu aracı ve aynı şasiyi kullanan Mercury aracıda bu sektörlerde çok fazla kullanmışlar.Bakalım umarım temizi bulur ve keyifle binerim. 🙂

• @kngslyr06, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@semavi Kesinlikle katılıyorum size.Siz kullandığınız için daha iyi bilirsiniz,umarım bana da nasip olur ama çok konforlu olduğu söyleniyor ve dediğiniz gibi çoğunlukla taksi/FIB bürosu bu aracı ve aynı şasiyi kullanan Mercury aracıda bu sektörlerde çok fazla kullanmışlar.Bakalım umarım temizi bulur ve keyifle binerim. 🙂

Bende ayni donem 2010 s550 vardi. Ben Towncar kullaniyordum 🙂

• @semavi, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@kngslyr06, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@semavi Kesinlikle katılıyorum size.Siz kullandığınız için daha iyi bilirsiniz,umarım bana da nasip olur ama çok konforlu olduğu söyleniyor ve dediğiniz gibi çoğunlukla taksi/FIB bürosu bu aracı ve aynı şasiyi kullanan Mercury aracıda bu sektörlerde çok fazla kullanmışlar.Bakalım umarım temizi bulur ve keyifle binerim. 🙂

Bende ayni donem 2010 s550 vardi. Ben Towncar kullaniyordum 🙂

Yok artık 😃 O halde kesinlikle almam şart oldu 🙂

• ⭐⭐

Bu bilgi burada daha önce verildi mi bilmiyorum ama açık arttırma ile internet üzerinden araba alma ile ilgili. https://www.govdeals.com/ bu site üzerinden devletin kullandığı çıkma araçları alabiliyorsunuz. Herhangi bir kayıt ücreti de yok. Ben yeni her şey dahil 4.250 dolara 2015 model Ford Taurus 110.000'de polis çıkması bir araba aldım. İçi tabii biraz polis ıvır zıvırıyla dolu kablolar falan ama araç çok iyi. Şimdiki düşüncem elimdeki volvo'yu da satıp yeni bir suv'i buradan almak.

• Arkadaşlar bu sitede işaretlediğim aracı facebook marketplacede aynı milde bu fiyata ( en azından Knoxville TN'de ) bulmak imkansıza yakın.
    Bu fiyat farkı eyaletten dolayı mı ? Çünkü bu milde ki araç bu fiyata çok iyi değil mi? Ayrıca ben peşin almayı düşünüyorum biraz daha ucuza almak için ve aylık ekstra ödeme yapmamak için.Türkiyeden TN'ye direk uçuş yok diye biliyorum ( FL var mı emin değilim ama her halükarda ABD içi aktarma yapacağım için,) ilk etapta FL inip aracı alıp TN geçmek mantıklı mı? Yada başka önerileriniz var mı?

Ekran görüntüsü 2024-12-04 113015.jpg

• @kngslyr06 Florida icin bana uygun geldi bu fiyatlar.

• @semavi Kadir abi 2010 nissan Rogue 6000 dolar sence fiyat nasıl 138000 mileda. Sende de iki tane olduğunu gördüm sormak istedim

• temiz ve bakimli ise makul... tamamen durumu ile alakali...

• @semavi ABD’de tanıdık yoksa tek başına araba bakmaya gideceklere tavsiyen ne olur abi arabadan da anlamıyorsa eğer

• Aynen arkadaslar dedigim gibi

• @misha90 Nissan pişmanlıktır. Japon mutluluk.

• Konudaki İlk mesajda yazdıklarım 🙂

• @misha90

Aracin tamir ve bakim gecmisini gosteren raporu Carfax'dan alin. Bazi dealer'lar ikinci el araclari satarken bunu veriyorlar.

Mutlaka test-drive yapin. Vites gecisleri, motor sesi, donuslerde ve hiz yapinca titreme var mi gibi durumlari kontrol edin. Klima ve benzeri arac icindeki cihazlar calisiyor mu diye kontrol edin. Camlar sorunsuz sekilde acilip kapaniyor mu diye kontrol edin.

Motoru mutlaka inceleyin, temiz mi, gozle gorulur yag vs var mi diye. Arabanin altina bakin, yag kacirma falan var mi diye.

Lastikleri inceleyin. 1 centlik madeni parayi, lastiklerdeki tread icine kafa sekli bas asagi olacak sekilde yerlestirin. Eger kafanin tepesi gorunuyorsa, yeni lastik zamani gelmis demektir. Ayrica lastiklerde kesik, yarilma veya tumsekler var mi diye elinizle kontrol edin.

Gerisi artik sansiniza 🙂

• Herkese Merhaba, New Jersey'de araç almak isteyenler imzamdaki linke bir bakabilirler. Bence fiyat konusunda bir şekilde anlaşılır. Temiz bir araç olduğu için yeni bir başlangıç yapan buradan bir kişinin alması güzel olur.

• ⭐⭐⭐

@MySea, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@misha90

Aracin tamir ve bakim gecmisini gosteren raporu Carfax'dan alin. Bazi dealer'lar ikinci el araclari satarken bunu veriyorlar.

Mutlaka test-drive yapin. Vites gecisleri, motor sesi, donuslerde ve hiz yapinca titreme var mi gibi durumlari kontrol edin. Klima ve benzeri arac icindeki cihazlar calisiyor mu diye kontrol edin. Camlar sorunsuz sekilde acilip kapaniyor mu diye kontrol edin.

Motoru mutlaka inceleyin, temiz mi, gozle gorulur yag vs var mi diye. Arabanin altina bakin, yag kacirma falan var mi diye.

Lastikleri inceleyin. 1 centlik madeni parayi, lastiklerdeki tread icine kafa sekli bas asagi olacak sekilde yerlestirin. Eger kafanin tepesi gorunuyorsa, yeni lastik zamani gelmis demektir. Ayrica lastiklerde kesik, yarilma veya tumsekler var mi diye elinizle kontrol edin.

Gerisi artik sansiniza 🙂

Tam yer imlerine eklemelik mesaj olmuş... Teşekkürler..🤝
    Bir uygun zamanımda bende excele böyle bir checklist ve exterior walkaround videosu yapmak isterim...

• @MySea teşekkürler Mustafa abi 🙂

• @solidppl abd marka araçlarla ilgili düşünceniz nedir peki?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

136

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |