Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ibrahimhalılll Teşekkür ederim araştırıyorum fakat vize ve sağlık muayenesi gbi ayrıntı evrak çeviri o ülke için nasıl olacak pek çözemedim

• @ibrahimhalılll Teşekkür ederim dosya taşımak zor bir süreç gibi duruyor çalıştığım için ve daha ikinci süreçte ne kadar bir mülakat çıkacak bilmiyorum

• @T-C-Kubilay-Dikici aktif olmuş dosyalar taşınabiliyor mu ?

• @Richmond taşınabilir ama KCC ile değil.

• @10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Richmond taşınabilir ama KCC ile değil.

Kuzenimin dosya numarası 18xx lerde ama gelmezmi diye düşünmeye başladım artık . Ankara o kadar umut vadetmiyor

• @Richmond Ankara bu sene 1700'e mülakat vermezse şaşırmam valla, o kadar Ankaraya güvenmiyorum

• @10urdmn bende güvenmiyorum . Bu postta nasıl başka konsolosluğa taşındığı yazıyor mu aktif olan numaraların ? Ona göre geriye dönük okuyayım . Ara ara girip bakıyorum çok mesaj atıldığı için takip edebildiğim bir post değilde

• ⭐⭐

@Richmond evet taşıya bilirsiniz bunu kcc ile değil direk konsoloslukla görüşerek yapmanız lazım dv23 dv24 deneyimlerinde çok taşıyan oldu i taşımak istediğiniz konsolosluğa mail atarak müsaitlik durumuna göre size randevu verebilirler dv23 bir kişi mali yıl bitmek üzereyken barbados adalarındaki ilgili konsolosluğa mail attığını gelen mailde burada olursanız müsait olursa size randevu verebiliriz demişti o arkadaşımız barbados adalarına gidip ilgili konsolosluğa geldiğini gösteren belgeleri atmış ve konsolosluk mülakat almıştı

• @T-C-Kubilay-Dikici teşekkür ederim bilgilendirme için

• Bu ileti silindi!

• @Gs1905 Merhabalar evet dosyamın hong kongda olduğuna dair mail ilettiler

• Bir kaç aklıma takılan durum var bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi lütfen

1- DS-260 formunda eşimin formu doldururken benim isim ve soyisim kısmında (asıl talihli benim) soyismimi evlendikten sonrakini yazdım. Bekarlıktaki soyismimi yazmam gerekiyordu?

2- kcc dosya taşıma için mail atarken ilk başta evlendikten sonraki soyisimimi yazdım ve yanlış bilgi verdiğimi söylediler. Sonrasında bekarlıktaki soyismimle düzeltip tekrar gönderdiğimde kabul ettiler. Zaten DS-260 sayfasına giriş yaparkende bekarlıktaki soyismimle giriş yapabiliyorum ( bu arada green card çıktıktan sonra evlendik)

3-DS-260 formunu doldururken henüz adres taşımadığım için ailemle yaşadığım adresi yazdım. Yeni oturduğumuz eve geçen hafta adres taşıma yaptım. Bunun için mülakat aldıktan sonra formu açtırıp adresi güncellemem gerekiyor mu ?

Bu soyisim meselesi çok kafama takıldı bilgisi olan varsa aydınlatabilirse çok sevinirim

• Sorunuz için teşekkür ederiz.

Verdiğiniz bilgilere göre mülakat yeriniz Ankara'dan Bangkok'a değiştirildi. Yeni görüşme yeri DS-260'ınızda görünmeyecek, ancak KCC tarafından zamanlama amacıyla kullanılacaktır. Görüşmenizi planladığımızda, randevu bildiriminizi görüntülemek için Katılımcı Durum Kontrolü'ne (ESC) giriş yapmanız gerekecektir. O zaman, lütfen randevunuzun doğru posta için planlandığını doğrulayın. Herhangi bir nedenle değilse, KCC ile tekrar iletişime geçebilirsiniz.

Az önce bu maili aldım şimdi sadece beklemem gerekiyor değil mi?

• @Serc35 Evet current olmayı beklemenız gerekli, dosyanızın aktarıldığından şüpheniz var ise kcc ye tekrar mail atıp dosyanızın hangi konsoloslukta olduğunu sorun.

• @mehmetserdarnar merhaba @Ben-Batur un bugün vizemulataki vardi ummanda muscata dosya taşıyıp mulakat alan aramızdaki ilk talihli. yaptığı paylaşımları takip edebilirsiniz .ilk fırsatta da vize mulakati.ile ilgili paylaşım yapacaktır bizlere

• ⭐⭐

@sedat9095 Süreç içinde değilim sadece okuduğum kadar bilgiye sahibim şunuda gördüm bugun viyana yok diyorsa yarın yazmanızda onay verebilir siz burada deneyimleri okuyun ve kendinize göre bölgeler seçin dv24 bir kişi kesinlike Belgrad dosyanızı taşımayın diyordu karadağ oturumu ile taşımıştı ap kaldı ve vizesini alamadı kimi dosyasını viyana taşıdı schengen almadığı için süreci başlatamadı bunlar gibi konularda kendinize bütçenizi en uygun yerleri listeleyin a b c listesi yapın a listesi en kolay gideceğiniz vizesiz ülkeler olsun b listesi vizesiz ama maliyetleri yüksek ülkeler olsun c listesi vize gerektiren riski olan ülkeler olsun çünkü sizin sıranıza ankaradan gelmeyecek a b c planları yapmanız gerekiyor

• @kelebek çok yakın markajdayım 😂 çünkü eğer mülakat alırsam, ilk bana mülakat maili gelecek gibi bu yüzden daha heyecanlı ve stresliyim. Tabi @Ben-Batur bey kadar olamam sonuçta o ilk kişi olduğu için işi hem zor hem de belirsizdi. Benim için çok uğraştı kendisi sağolsun. Onun yardımı ve tavsiyeleri olmasa hala taşımamıştım 😊

• Bu arada kcc ye dosyam hangi konsoloslukta diye mail atmak istiyorum ama taslağı bulamadım. Bir iki kişi paylaşmıştı sanırım. arama butonunu hala güzel kullanamıyorum galiba. Mobilden girmenin etkisi var mı bilmiyorum ama yardımcı olabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐

@hecetuna Selamlar

Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Süreç ile ilgili soruların DV2025 Aşamaları başlığı altında sorulması
    5. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐

@mehmetserdarnar Dosyam nerede yerine mülakat yerim neresi şeklinde sormanız daha doğru olacaktır...Şablona gerek yok tek bir cümle altına case no, ad soyad ve doğum tarihi yeterli olacaktır...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |