Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @orangegreen İnanın Ankara'nın stresi bizi bitirdi. Umarım Aralık ayı boş geçmez.

• @gucarslan değerli abim hayati önem taşıyan bilginiz için teşekkür ederim.

• @Easychamp merhaba, mülakat deneyimimde olabildigince bahsettiginiz konulara deginmistim okuyabilirsiniz, haricinde hala anlamadiginiz seyleri sorabilirsiniz yeniden

• Merhaba, Şuana kadar genelde ya viyana ya hong konga dosya taşıyanları görmekteyim. Malezya , Tayland gibi yerlere taşıyanlar oldu mu veya oradan vizesini alan(2025 kazananları içinde) bilgi verebilir mi ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emirhankd excel listesine bakın, varsa zaten dosyasını oraya taşıyan yazmıştır.

• @Emre-Kurtulmuş Merhabalar. Formu daha önceden dolduran kişilerin de add aplicant kısmı açık oluyor. Asıl talihli olan eşim kazanır kazanmaz ds 260 formunu doldurdu ve gönderdi. Biz evli değildik. Bir ay önce evlendik ve dosyasına add aplicant kısmından kendimi ekledim. Aynı şekilde kazandığı gün formu doldurup gönderen arkadaşım da bu ay sonradan evlendiği sevgilisini add aplicant kısmından eklendi. Özet olarak add aplicant kısmı açık oluyor. Current olmadığımız için bu böyle olabilir orasını bilmiyorum.

• @atilla-04, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar mülakat yerim hong kong ciğerimde leke olduğu için bana balgam testi yapacaklar bildiğim kadarı ile bu test 8 hafta sürecekmiş ben o süreçte hong kongta mı kalmam gerekiyor yoksa türkiyeye dönüp test sonucunu bana bildermelerini mi bekliyeceğim bu süreç nasıl olacak bana bu konuda bilgi verebilecek biri varmı lütfen

Bu benimde merak ettiğim bir konu ve cevapsız kalmış. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirse seviniriz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@atilla-04, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar mülakat yerim hong kong ciğerimde leke olduğu için bana balgam testi yapacaklar bildiğim kadarı ile bu test 8 hafta sürecekmiş ben o süreçte hong kongta mı kalmam gerekiyor yoksa türkiyeye dönüp test sonucunu bana bildermelerini mi bekliyeceğim bu süreç nasıl olacak bana bu konuda bilgi verebilecek biri varmı lütfen

hayır.. sonuçlar çıkınca tekrar gidebilirsiniz orada kalmanıza gerek yok.

• @gucarslan Ben dosyamı önce bangkok sonrada hong kong a taşıdım (özel bir sebebi yok) sizin dediğinize göre hong kong da ki konsolosluk çalışanları 2. kez taşıdığım bilgisini görebiliyorlar. Peki sizce bu bir sorun oluşturur mu mulakat sırasında veya mulakat dağıtılırken ?

• @simlidinazor Dosyanız taşındı mı acaba öğrenebildiniz mi ?

• @gucarslan yıllar önce tüberküloz olmuştum ama tedavi olup iyileşmiştim benden tedavi olduğuma dair belge isterler mi

• ⭐⭐⭐⭐

@atilla-04, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan yıllar önce tüberküloz olmuştum ama tedavi olup iyileşmiştim benden tedavi olduğuma dair belge isterler mi

Tedavi evraklarınızı ingilizceye çevirtin, yanınızda bulunsun.
    Olası bir balgam testi gerekirse diye, mülakat tarihi belli olunca hemen erkenden sağlık muayene randevusu alın.
    Öyle görünüyor ki iki kere gidip geleceksiniz ama aynı hesaba gelir belki de otel parası yerine yol parası harcamış olursunuz.

• ds 260 da sorulan su soruya Are you a former exchange visitor (J) who has not yet fulfilled the two-year foreign residence requirement? evet dedim cunku hala bu yasak suruyor tabı waıver basvurdum ama 4 ay oldu hala yasak kalkmasını beklıyorum eger yasak kalkarsa ıse vıze randevusundan once bu sıkkı no yapabılır mıyım eger yasak kalkmaz ıse sorun olur mu bıldıgım kadarı ıle elcılıkler sorun cıkarmıyor muscat ta vızeye gırecegım schgen basvurdum scgen vızesı alırsam vıenna olarak degıstırıcem

• Merhaba. Özellikle https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY23.html# sitesine hakim birilerine sormak istiyorum aslında sorularımı.
    Bu sitede DV-2022 çekilişinde ki tabloya baktığım da Ankara da en son mülakat alan case number 26995
    DV-2023 te en son mülakat alan case number 26881
    DV-2024 te en son mülakat alan case number 16538 (geçen sene özel bir durum var belli ki 8777 den bir anda 16538 e çıkmış)
    Bu tablolarda ki veriler ışığında baktığımız da birtek 2024 senesi biraz sıkıntı gibi görünüyor. Acaba bu case number ları doğru mu okuyorum yoksa hata yaptığım bir yer mi var acaba. Yardımcı olabilir misiniz?
    Eğer bu tabloyu doğru okuyorsam risk almayıp aynı mantıkla başka bir ülkeye taşıma yapmak için en iyi case number lar hangi ülkede ise o ülkeye başvuru yapmayı planlıyorum.
    Şimdiden teşekkürler

• Dosyamı Viyana’ya taşımak istedim.

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

Böyle bir mail geldi.

Adres de belirtmiştim halbuki

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim ziyadesiyle yanlış bakıyorsunuz..
    önemli olan kaç vize bastığı, en yüksek vize bastığı case değil.
    ona bakarsanız afrika'da 87.000'deki cn'ye vize basmış.. 87.000 vize basmış ya da oradaki caseleri gelene kadar hepsine vize basmış demek değil.

6-7K ve üzeri olup da, dosyasını halen ankara'dan başka bir yere taşımamış talihlilerin aklından şüphe ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız muscat konsolosluğuna mail atıp sorun.

bu arada bence endişelenmeniz gereken nokta NNCP'den AP'ye kalmanız olsun.
    bu ad-soyad kombinasyonu ile AP'ye kalmama ihtimaliniz neredeyse yok.

• @gucarslan hocam herkesin bir müşkülatı olabiliyor. Peki o zaman sana şunu sorayım. En çok mülakat veren ülke sorsam bakabileceğim bir tablo varmı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim yukarıda link vermişsiniz, oradan bakabilirsiniz.

• @gucarslan belli ki atladığım biryer var. Kafam iyice karıştı vallahi. Sayfada ay ay var. bunları birleştiricem mi ne yapıcam bilemedim.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 180
  • 2688
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |