Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@mehmetserdarnar Umarım herşey yolunda gider...Neden 6 aylık pasaport çıkardınız?

• @Flight101 2-3 sene pasaport zorunluluğu varken başvuru için mecbur çıkarmıştım. şimdi onlar da yük olacak sanırım 🙂

• @TuttoSPORT benim de o 10XXX arkadaşlar iletişim yazsanıza

• @Serhan-Karpuz Mutlaka tekrar başvur.

• @berkayy @rezanclz sizden sonraki kisilerden grip asisi da istenmeye baslanmis 😞

• @bahar_aydin grip asisi mevsime göre degisiyor sanirim. Cünkü benim sundugum asi belgelerinde grip yoktu ve covid harici ekstra asi yapilmadi

• @berkayy bana gelen mailde vardi. Bence ne olur ne olmaz diye yapilmali zaten basit bir islem

• ⭐⭐⭐

@mehmetserdarnar Artık daha da yük...Süresi azalmış olan yada hiç pasaportu olmayanlar Yılbaşından Önce mutlaka pasaport işlemlerini yaptırmalılar.. Aksi halde ücretler için tüketici kredisi çekmek zorunda kalabilirler...😉😄

• @Flight101 aynen ya bugün haberlerde gördüm hemen çıkarmam lazım 11 binlerde bahsediyorlar. Ve kesin değil 😅 bu rakam duyulduysa üstü olur altı olmaz 😂😂

• Yanlış yere yazmışım buradan tekrar paylaşıyorum. Her soruyu bilmek önemli değil herkes bildiği soruyu yanıtlarsa da uyar bana şimdiden teşekkürler. Selamlar arama butonunu kullandım ama bulamadığım için yazıyorum. bugün muscata taşıdım dosyamı bu sorum aslında genel ama yine de bildiriyim belki ummanda farklıdır işleyiş diye. Sağlık konusunda 3 sorum var
    1- ehliyet yenilemek için göz muayenesi oldum, geçemedim. Ehliyeti verdiler ama Gözlük veya lens al dediler sağlık mülakatına gitmeden gözlük almalı mıyım?
    2- tansiyonum bir kaç aydır yüksek çıkıyor. Kafaya çok takan biriyim ve stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum muayene de sorun olur mu ? Dil altı hapları falan oluyormuş bunlar testleri etkiler mi?
    3 - genelde Ankara'da herkes AP kalmış ciğer lekesi yüzünden. Ben küçükken zatürre oldum ve bundan dolayı lekeler olmuş ciğerimde. Bunlar ayırt edilebilir mi?

• çok teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@mehmetserdarnar, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yanlış yere yazmışım buradan tekrar paylaşıyorum. Her soruyu bilmek önemli değil herkes bildiği soruyu yanıtlarsa da uyar bana şimdiden teşekkürler. Selamlar arama butonunu kullandım ama bulamadığım için yazıyorum. bugün muscata taşıdım dosyamı bu sorum aslında genel ama yine de bildiriyim belki ummanda farklıdır işleyiş diye. Sağlık konusunda 3 sorum var
    1- ehliyet yenilemek için göz muayenesi oldum, geçemedim. Ehliyeti verdiler ama Gözlük veya lens al dediler sağlık mülakatına gitmeden gözlük almalı mıyım?
    2- tansiyonum bir kaç aydır yüksek çıkıyor. Kafaya çok takan biriyim ve stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum muayene de sorun olur mu ? Dil altı hapları falan oluyormuş bunlar testleri etkiler mi?
    3 - genelde Ankara'da herkes AP kalmış ciğer lekesi yüzünden. Ben küçükken zatürre oldum ve bundan dolayı lekeler olmuş ciğerimde. Bunlar ayırt edilebilir mi?

Göz muayenesinde geçemediğinize göre gözlük almanız şart. Sağlık mülakatından ziyade iyi görmeniz için 🙂
    Tansiyon için doktor ilaç verirse için. Kendi kafanıza göre dil altı almayın. Tansiyon hastasının vize alamaması diye bir şey yok.
    Vize sağlık kontrolünde gerek duyarlarsa balgam testi isterler. Süreç uzun sürebilir. AP'ye kalsanız bile sonuçlarda olumsuz bir şey yoksa vizenizi alırsınız. Forumda mülakat deneyimlerinde bu şekilde vizesini alan örnekler var.

• @Serapp öncelikle çok bilgilendirici oldu teşekkür ederim. gözümde astigmat olduğu için birbirine yakın harfler karışıyor sadece sağlık ocağında ki hocanın kendini sağlama alması açısından oldu biraz da ama sağlık muayenesinde takmazlarsa almayı düşünmüyorum doktor tanıdığımın tavsiyesi üzerine. Tansiyon yüksek olup geçenleri çok okudum ama korku işte 😅😅😂 ciğer konusunu da dediğiniz gibi olacağını düşünüyorum ama sizin gibi tecrübeli kişilere sormak istedim sadece 😊 zaten dosyamı bu yüzden taşıdım bana sıra gelse bile 7. Veya 8. Ayda gelir balgam testine kalırım ve süre yetmez veya kota dolar diye. Tekrardan yardımınız için teşekkür ederim

• @rezanclz ilgili linki silmişler. Us portal travel docs sitesinde avusturya için ülke bulunamadı diyor. 26 ekim itibariyle değişecek diyordu zaten sayfa.

• ⭐⭐⭐⭐

@mehmetserdarnar Maskat'a taşımanız çok iyi olmuş. Bu durumda sizin dosya numaranıza göre Ocak Şubat gibi mülakat gelebilir. Hayırlı olsun.

• @Serapp çok teşekkürler, öyle umuyorum 😊önümde hongkong çok olduğu için muscata taşımış @Ben-Batur beye danıştım sağolsunçok uğraştı. Excelden gördüm ve yazdım. Her türlü bilgiyi verdi yarın ki mülakatında başarılar dilerim bu arada ona da . Onun çok uğraşı oldu bu konuda 😊

• @berkayy https://cgifederal.secure.force.com/?language=English&country=Austria mailde bana gelen baglanti burasiydi ve hala aktif

• boyle bır mail atsam cok mu uzun olur yazdıgım seyler yeterlımı

Dear Sir/Madam,
    I have a trip plan to philippines following days for 2 months.
    I'm a (DV2025) selectee (EU), and currently, we would to move our case from Ankara/Turkey to Embassy manila.
    Can we move our case to the philippines manila US Consulate? What are the requirements?
    I understand that the transfer process may not be straightforward, but I am willing to do everything I can to make it happen. I am hoping that you can provide me with guidance
    on how to proceed. I am willing to provide any necessary documentation and information to make this transfer possible.
    Thank you for your time and attention to this matter. I look forward to your response and hope for a positive outcome.

• @Ben-Batur hocam bol sans. Allahin izniyle alip gelin vizenizi 🙏🏼

• arkadaşlar selam, ankara'da işlemler yavaşlar ilerlediği için dosya taşıma ihtimalini değerlendiriyorum. ayrıca yeşil pasaportum da var, bu durum dosya taşıma konusunda bana kolaylık sağlar mı? (vize, oturum izni, çalışma izni vs. olmadan işlemleri hızlı halleden bir konsolosluğa dosya taşıyabilmek gibi.) bilenler aydınlatırsa sevinirim, herkese hayırlı geceler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |