• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Gökçe Çetin
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Gökçe Çetin

@Gökçe Çetin

0
    İtibar
    105
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Gökçe Çetin Takip etme Takip Et

Gökçe Çetin tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Scythep bende dubaiden alabilirim, kalacak yerim var. Dubai konsolosluğuna daha önce taşıyan oldu mu? Turist vizesi ile gidip mülakat alabilir miyiz?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

Merhaba, benim case no 23binlerde ve dosya taşıma yapmam gerekecek. Şu aşamada ds260 formumu gönderdim, mali yıl ekimde başlayacak fakat öncesinde dosya taşıma yapabilir miyim? Yoksa her şekilde ekimi beklemem gerekiyor mu? Birde schengen vizem eylül ayında sonlanıyor, tekrar başvuru yapıp alsam, sizce viyanada mülakat alabilmem mümkün müdür?

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

@ATS16 Merhabalar,

Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi yapacağım, ehliyetim, kira kontratım, banka bilgilerim vs hepsini current olana kadar hazırlamış olurum. Fakat Abu Dhabi Konsolosluğu EU bölgesi için max 7bine kadar vermiş geçmiş yıllarda. Yine bir umut bakalım.

Ankara umutsuz vaka olduğundan ben şu an KCC ye mail atarak Bangkokdan Abu Dhabiye direkt taşıyabilirim ama yine Ankara olarak base alabilirler. Ya da yaklaşık 2026 Ağustosa kadar bekleyip konsolosluklar aracılığıyla taşıcam ki daha zor olduğunu okudum 😞

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

Merhabalar,
      Ben yeni karar öncesi dosyamı Bangkoka taşımıştım fakat sonrası malum. Şu an güncel olarak Dubaiye taşındım. Oturumum, kira kontratım, ehliyetim, telefon faturam gibi oturumumu kanıtlayabilecek dosyalarım mevcut. Yeni karar ile birlikte dosyam güncel olarak Bangkok da mıdır, Ankara ya mı gönderildi? Şu an dosyamı Abu Dhabi ye taşımak için ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

Gökçe Çetin tarafından gönderilen son iletiler

merhaba, ds260 submit ettikten sonra Dubaiye taşındım. Mülakatımda yeni adres olarak güncelletmem yeterli olur mu? Basit bir adres değişikliğinden ziyade ülke değişikliği olduğu için dosyamı tekrar açtırmam ya da öncesinde Bangkoka mail atmam gerekir mi?

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

@Merve-Güven, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

20 Nisan 08:30 için Hong Kong'dan mülakat mailimi aldım. Çok stresli bir süreç umarım herkes için hayırlısı olur, çok emek verdik.Her şeyin güzel olması dileğimle✨

Merve hanım merhaba, mülakatınızı hong kong üzerinden mi gerçekleştirdiniz veya mülakat tarihi aldıktan sonra ankaraya taşıyabildiiniz mi acaba?

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

Bangkok, 4 Ağustos 2026 için mülakat mailim bu sabah geldi. Case No: 234xx
      Bekleyen arkadaşlar için bilgilendirmek istedim.

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

Merhabalar herkese, CN yüksek olduğundan dönem başında Bangkoka dosya taşıyanlardanım. Şu an Ankara 19binlere kadar mülakat tarihi vermiş olarak görüyorum. Ankaraya geri taşımak mı mantıklı, Bangkokdan devam mi etmeliyiz? Benim gibi olanlar varsa nasıl bir yol izleyecekler? Sanırım herkesin kafası karışık, net cevaplar göremedim forumda.

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

Merhabalar,
      Ben yeni karar öncesi dosyamı Bangkoka taşımıştım fakat sonrası malum. Şu an güncel olarak Dubaiye taşındım. Oturumum, kira kontratım, ehliyetim, telefon faturam gibi oturumumu kanıtlayabilecek dosyalarım mevcut. Yeni karar ile birlikte dosyam güncel olarak Bangkok da mıdır, Ankara ya mı gönderildi? Şu an dosyamı Abu Dhabi ye taşımak için ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

@Serapp çok teşekkür ederim, tam olarak bu şekilde ilerleyeceğim. 🙂

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

@ATS16 Merhabalar,

Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi yapacağım, ehliyetim, kira kontratım, banka bilgilerim vs hepsini current olana kadar hazırlamış olurum. Fakat Abu Dhabi Konsolosluğu EU bölgesi için max 7bine kadar vermiş geçmiş yıllarda. Yine bir umut bakalım.

Ankara umutsuz vaka olduğundan ben şu an KCC ye mail atarak Bangkokdan Abu Dhabiye direkt taşıyabilirim ama yine Ankara olarak base alabilirler. Ya da yaklaşık 2026 Ağustosa kadar bekleyip konsolosluklar aracılığıyla taşıcam ki daha zor olduğunu okudum 😞

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

@Avukat-Zeki-Yağlı Merhabalar,

Evet fakat Ankara 23bin küsürleri görmeyeceğinden tek umudum UAE.

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

Merhabalar,
      Case numaram çok yüksek olduğu için Bangkoka taşımıştım fakat son açıklanan kararla birlikte ne Ankara ne Bangkoktan randevu alamayacağım gibi duruyor.
      Yaklaşık 1 ay sonra UAE oturumum olacak, dosyamı Ekime girmeden Abu Dhabiye mi taşımalıyım? Yoksa current olunca/olursa taşımak mı daha mümkün olur?
      Süreci izleyeceğim fakat 1 ekimden önce yapabileceğim bir şey varsa yapabilmek adına soruyorum.

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin

@cemciftcioglu Mesela 20x case numarası ile Haziranda Hong Konga dosyasını taşıyan birinin, 8x case numarası ile Ağustos da taşıyan birinden önce mülakat alabiliyor mu? Yanlış mı anlıyorum? Teşekkürler şimdiden.

Gökçe Çetin
      Gökçe Çetin