• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Serhan Karpuz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 12
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Serhan Karpuz

@Serhan Karpuz

5
    İtibar
    30
    Profil Görüntülemeleri
    12
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Serhan Karpuz Takip etme Takip Et

Serhan Karpuz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mertype, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar

Bugün çeviri ve evrak işlemlerimi tamamladım. 17 Aralık tarihinde İstanbul'a 19 Aralık tarihinde ise Hong Kong'a gideceğim. Buradaki arkadaşlara faydası olması adına hazırladığım evrakların görüntüsünü iletmek isterim. (Sol taraf benim sağ taraf eşim için oluşturduğum evrakları içeriyor)

image.png

Şuan eksik kalan tek kısım adres benim için. Amerikada yaşayan ve evlilik yoluyla greencard sürecinde olan bir tanıdığım var. O kişinin adresini alabilirim fakat onun sürecini etkileyip etkilemeyeceğiyle alakalı ufakta olsa bir soru işaretim var. Vereceğimiz adres sadece bir posta adresi niteliği mi taşıyor? Adresi verirken verdiğimiz isim, soyisim, telefon bilgileri bizim mi olmalı yoksa adres sahibi kişinin mi olmalı ?

Bu konularda net bilgi sahibi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Hocam merhaba, tercüme işini siz kendiniz çevirerek mi yapıyorsunuz nasıl oluyor o kısım?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar 🙂

DV 2025 için dosya numaram 28k larda buluyor. Önceki yorumlarda da okudum fakat emin olamadığım için sormak istedim. Benim sıra numaramdaki biri için kesinlikle dosya taşıma yapmak mı gerekli? Taşıdığımı varsayarsak orada alma şansım ne kadar acaba?

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serhan-Karpuz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar 🙂

DV 2025 için dosya numaram 28k larda buluyor. Önceki yorumlarda da okudum fakat emin olamadığım için sormak istedim. Benim sıra numaramdaki biri için kesinlikle dosya taşıma yapmak mı gerekli? Taşıdığımı varsayarsak orada alma şansım ne kadar acaba?

Sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımanız gerekiyor hocam 🙏🏼

Selamlar hocam umarım olmuştur şuan 🙂 Destekleriniz benim için kıymetli şimdiden teşekkürler..

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

Arkadaşlar hayırlı forumlar,

Ben de CN yüksek olduğu için dosyamı taşımak istiyorum. Merak ettiğim şey şu, neden Hong kong veya Viyana gibi yerlere yoğunlaşılıyor? Taşıması kolay olduğu veya hızlı şekilde sıra geldiği için mi? Şimdiden teşekkürler..

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

Serhan Karpuz tarafından gönderilen son iletiler

@ugursway aşağıdaki tarzdaydı;

Dear Consular Officer,

I hope you are well. My question is about DV Visa Interview.

I'm a DV2025 selectee (EU), and currently, we would love to move our case from Ankara/Turkey to Bangkok/Thailand.

Can we move our case to the Bangkok/Thailand US Consulate? What are the requirements?

I understand that the transfer process may not be straightforward, but I am willing to do everything I can to make it happen. I am hoping that you can provide me with guidance on how to proceed. I am willing to provide any necessary documentation and information to make this transfer possible.

Thank you for your time and attention to this matter. I look forward to your response and hope for a positive outcome.

Name - Surname:
      Date of Birth:
      Case Number:

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

@ugursway Hocam selamlar, dosya numaram 28k larda. Eylül ayı için current olur mu bilmiyorum fakat bir umut kcc ye mail attım taşımak için. Fakat 1 haftadır dönüş yok. Bu süreç bu kadar sürer mi normalde yoksa benim de mi direkt konsolosluklara mail atmam gerekli?

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

Arkadaşlar iyi akşamlar,

Dosya numaram 28k'larda olduğu için sanırım ağustos ya da eylül bültenlerinde current bir nebze olası gözüküyor. Sorum şu ki dosya taşıma için şuan viyana mı daha mantıklı yoksa bangkok mu? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

Merhaba Herkese,

Dosya numaram 28 binlerde. An itibariyle current olma ihtimali nedir acaba anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

Selam arkadaşlar, viyana için bir sorum olacak. Viyana'ya dosyamızı taşıdık diyelim. Orada sağlık muayenesi aşılar vs derken epey süre kalmak gerekecek diye düşünüyorum. Bu süreç için vize alamazsak ne olacak? vize alırken greencard için olduğunu belirtmek mi gerekiyor daha uzun turistik vize vermeleri için?

Şimdiden teşekkürler.

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

@Mertype, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar

Bugün çeviri ve evrak işlemlerimi tamamladım. 17 Aralık tarihinde İstanbul'a 19 Aralık tarihinde ise Hong Kong'a gideceğim. Buradaki arkadaşlara faydası olması adına hazırladığım evrakların görüntüsünü iletmek isterim. (Sol taraf benim sağ taraf eşim için oluşturduğum evrakları içeriyor)

image.png

Şuan eksik kalan tek kısım adres benim için. Amerikada yaşayan ve evlilik yoluyla greencard sürecinde olan bir tanıdığım var. O kişinin adresini alabilirim fakat onun sürecini etkileyip etkilemeyeceğiyle alakalı ufakta olsa bir soru işaretim var. Vereceğimiz adres sadece bir posta adresi niteliği mi taşıyor? Adresi verirken verdiğimiz isim, soyisim, telefon bilgileri bizim mi olmalı yoksa adres sahibi kişinin mi olmalı ?

Bu konularda net bilgi sahibi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Hocam merhaba, tercüme işini siz kendiniz çevirerek mi yapıyorsunuz nasıl oluyor o kısım?

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@eym eşinizin bilgilerini formu açtırmadan ekleyebilirsiniz. add aplication kısmından. Daha sonra mülakat alıp kendi dosyanızı düzenleyebilirsiniz

Merhaba, vize başvurusunda greencard için almak istediğinizi belirtiyor musunuz yoksa direkt turistik vize şeklinde mi başvuru yaptınız?

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

Arkadaşlar vize bülteninde case number avrupa için biraz yavaş ilerlemiyor mu sizce de? 6000 geçen seneye göre düşük biraz rakam gibi geldi bana.

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

Arkadaşlar iyi akşamlar,

Bu sene tekrar greencard başvurusu yapsak şuan kazandığımız hak yanıyor mu yoksa etkilenme durumu olmuyor mu? Teşekkürler.

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz

Arkadaşlar hayırlı forumlar,

Ben de CN yüksek olduğu için dosyamı taşımak istiyorum. Merak ettiğim şey şu, neden Hong kong veya Viyana gibi yerlere yoğunlaşılıyor? Taşıması kolay olduğu veya hızlı şekilde sıra geldiği için mi? Şimdiden teşekkürler..

Serhan Karpuz
      Serhan Karpuz