• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mehmetserdarnar
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 5
    • Takipçiler 7
    • Konu 0
    • İleti 47
    • En İyi 22
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mehmetserdarnar

@mehmetserdarnar

Instagram: mehmetserdarnar

31
    İtibar
    139
    Profil Görüntülemeleri
    47
    Takipçiler
    5
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Ankara Yaş: 32

mehmetserdarnar Takip etme Takip Et

mehmetserdarnar tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

@merve34 cn niz tam olarak 12xx 15xx şeklinde yazar mısınız en azından en yüksek kaça geldi bilgi edinmek isteyenlere örnek olur. Tebrik ederim bu arada 😊

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      M
      mehmetserdarnar
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp çok teşekkürler, öyle umuyorum 😊önümde hongkong çok olduğu için muscata taşımış @Ben-Batur beye danıştım sağolsunçok uğraştı. Excelden gördüm ve yazdım. Her türlü bilgiyi verdi yarın ki mülakatında başarılar dilerim bu arada ona da . Onun çok uğraşı oldu bu konuda 😊

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      M
      mehmetserdarnar
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@gizemctr yeni hayatınızda başarılar dilerim 😊 Haziran ayında bende Austinden giriş yapmayı planlıyorum. Bir tık üstte Austinden ilk giriş yapan bir deneyim bulamadım diye yazmıştım 😅😂 sayenizde bunu öğrenmiş oldum teşekkür ederim 🙏 tekrar dan başarılar hayırlı olsun 😊

Yolculuk içinde yayımlandı
      M
      mehmetserdarnar

@Ben-Batur tebrik ederim hocam. Yeni ahayatınızda başarılar darısı bizim başımıza olur inşallah. Henüz bize mail gelmedi ama gelir inşallah diye umuyoruz😅

M
      mehmetserdarnar

En güzeli bu sanırım. Randevu alırken arada bunu sorup öğreniyim en iyisi 👍 tekrardan teşekkürler 😊

M
      mehmetserdarnar

@ugurbocegi hocam mülakat deneyimlerini okuyup bir liste yapmamız lazım. Konsolosluk sitesinde olmayan bazı evrakları isterlerken olan bazı evraklarda alınmayabiliyor. Onun için tecrübeleri okuyup bütün belgeleri hazırlamamız lazım. Fazlası olsun eksiği olmasın mantığıyla bütün belgelere edinmemiz lazım.

M
      mehmetserdarnar

Herkese hayırlı günler 4-5 Mayıs'tan bu yana yani greencard çıktığını bildiğim günden beri forumu takip ediyorum. İşimin ve özel hayatımın yoğunluğu sebebiyle bugüne nasip oldu üye olmam. Sıklıkla karşılaştığım sürecinizi imazaya taşıyın ve exceli doldurun muhabbeti ni biliyorum ama nasıl yapmam gerektiğini bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

M
      mehmetserdarnar

@Flight101 sizin gibi iyi arkadaşlar yardımcı oldu sağolsun. excele de yorum yap kısmına yazdım ama adminler ilgilenir diye düşünüyorum .mobilden giriyorum biraz zor oluyor çünkü😅

M
      mehmetserdarnar

@Flight101 aynen ya bugün haberlerde gördüm hemen çıkarmam lazım 11 binlerde bahsediyorlar. Ve kesin değil 😅 bu rakam duyulduysa üstü olur altı olmaz 😂😂

M
      mehmetserdarnar

@Serapp öncelikle çok bilgilendirici oldu teşekkür ederim. gözümde astigmat olduğu için birbirine yakın harfler karışıyor sadece sağlık ocağında ki hocanın kendini sağlama alması açısından oldu biraz da ama sağlık muayenesinde takmazlarsa almayı düşünmüyorum doktor tanıdığımın tavsiyesi üzerine. Tansiyon yüksek olup geçenleri çok okudum ama korku işte 😅😅😂 ciğer konusunu da dediğiniz gibi olacağını düşünüyorum ama sizin gibi tecrübeli kişilere sormak istedim sadece 😊 zaten dosyamı bu yüzden taşıdım bana sıra gelse bile 7. Veya 8. Ayda gelir balgam testine kalırım ve süre yetmez veya kota dolar diye. Tekrardan yardımınız için teşekkür ederim

M
      mehmetserdarnar

mehmetserdarnar tarafından gönderilen son iletiler

@gizemctr yeni hayatınızda başarılar dilerim 😊 Haziran ayında bende Austinden giriş yapmayı planlıyorum. Bir tık üstte Austinden ilk giriş yapan bir deneyim bulamadım diye yazmıştım 😅😂 sayenizde bunu öğrenmiş oldum teşekkür ederim 🙏 tekrar dan başarılar hayırlı olsun 😊

M
      mehmetserdarnar

@ATS16 çok teşekkür ederim. Ben biraz öğrendim konuyu dediğiniz kesinlikle doğru bu arada. Austinde yaşayan bir aile iletişime geçti. Aynı dediklerinizi aktardı ve bizzat senin için havaalanını aradım ve orada çalışanlardan teyit aldım dedi. Austinde Çok Eskiden international havaalanı yokmuştu. belki Houston aktarma yapmadan gelemiyorlardır veya garanti olsun diye ilk girişi Houstondan yapmış olabilirler diye ekleme yaptı. Bana da şöyle mantıklı geldi. Avrupa'dan Austine doğrudan uçuş yokmuştu. Mecburen herkes ilk girişi Houstondan yapınca belge teslimini oradan yapmak zorunda kalmış olabilirler. Teşekkür ederim cevabınız için

M
      mehmetserdarnar

@erenotti asıl sorum sarı kapalı zarfı orada teslim edebiliyor muyum. Bir kaç kişi Austin havaalanında inerseniz evrak teslimi için Houstona dönme ihtimaliniz var. çünkü Austinde evrak teslimi yapacağınız yer yok dedi.

M
      mehmetserdarnar

Herkese merhaba, ilk giriş için Austini düşünüyorum. oraya yerleşeceğim için Houston veya başka yerden aktarma yapmadan Austinden giriş yapmak istiyorum. Arama butonundan aradığımda ilk giriş Austin olan göremedim. Acaba orada sarı zarfı vereceğimiz göçmenlik birimi mi yok. yoksa tamamen maddiyattan dolayı mı Houston veya Dallastan giriş yapılıyor? İlk girişi Austinden olan birileri var mı? Veya bilgisi olan?

M
      mehmetserdarnar

@achillesoag umarım da öyle olur 😊

M
      mehmetserdarnar

@achillesoag çok teşekkürler. Peki doktora peşin peşin zatürre den dolayı leke var demek mi daha mantıklı (ters teperse ve doktor leke görmemesine rağmenbalgsm isterse kendi ayağıma sıkmış mı olurum) yoksa leke gördüm balgam vermen lazım dediğinde bahsetmem mi daha mantıklı?

M
      mehmetserdarnar

Çok teşekkür ederim. çok değerli bilgiler benim için. Ama ben greencard a başvurmaya başladığımda 21 yaşındaydım şimdi 30 . Sonunda çekilişi kazanıp böyle bir durumdan alamamak ve bunca masrafa rağmen sürecin kötü bitme ihtimali beni yoruyor. Tekrar tekrar teşekkür ederim bu bilgiler ve temenniler sayesinde sürece daha rahat odaklanacağım. 😊

M
      mehmetserdarnar

@Serapp çok teşekkür ederim. Eğer aksilik olursa ve balgam testine kalırsam. Mayıs gibi mülakat alabilirim. Peki size bir soru daha sorabilir miyim. Sayın @gucarslan beyin bahsettiği eu kotası veya konsolosluk kotası konusunda tahmininizce (biliyorum her sene dinamikler farklı ama sizin ve gucarslan beyin düşüncesi benim için önemli) Mayıs'a sürecim sıkıntıya girme ihtimali var mı?

M
      mehmetserdarnar

Herkese iyi akşamlar. Daha önce de ciğerimde zatürre lekesi olduğunu belirtmiştim. Balgam testine kalanların deneyimlerini okudum ama benzer bir durum göremedim. Bu arada mülakata tek gireceğim. Sağlık randevusu 19 Şubat'ta . Balgam testine kalırsam bana mülakata gelme diyecekler. Balgam testi de 19 Nisan da açıklandı diyelim. Bana en kısa sürede mülakat verir mi Hong Kong yoksa normal prosedür mü işler yani 2 ay kadar da mülakatı bekleme ihtimalim mi var? Birde ertelenen mülkakatların dosyası tekrar Ankara'ya geleceği ve tekrar taşımak için mail atmak gerktiği şeklinde bir yazı okumuştum bu doğru mu? Teşekkürler

M
      mehmetserdarnar

@ugurbocegi hocam mülakat deneyimlerini okuyup bir liste yapmamız lazım. Konsolosluk sitesinde olmayan bazı evrakları isterlerken olan bazı evraklarda alınmayabiliyor. Onun için tecrübeleri okuyup bütün belgeleri hazırlamamız lazım. Fazlası olsun eksiği olmasın mantığıyla bütün belgelere edinmemiz lazım.

M
      mehmetserdarnar