DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@bahar_aydin
Selamlar, passport harclari zamlanmadan yenilemenizi tavsiye ederim, evet yeni pasaportunuzla mulakata katilip, vizenizin o pasaportunuza basilmasini talep edebilirsiniz, bunun icin formunuzu actirmaniza gerek yok. Yanisira eger mevcut pasaportunuzda schengen vizeniz varsa, mecvut olan pasaportunuzu iptal ettirmeden yeni pasaport cikarabilirsiniz. Bol sanslar. -
arkadaşlar herkese selam. forumda yeniyim, yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın. dv-2025 talihlisiyim, case number 7.300'lerde ve şuan mülakat tarihi için mail bekliyorum. normalde mülakat için çağırırlarken bu sıranın 15-20 bine kadar gittiğini fakat ilk defa geçen sene 6 binlerde durduğu söyleniyor. sizce bu sene de buna benzer bir durum yaşanır mı? sıranın bana kadar gelmemesinden endişe ediyorum. öyle bir durumda yurtdışından konsolosluğa mı başvuru yapmam gerekiyor? ayrıca ailemde devlet memuru olduğundan dolayı yeşil pasaportum var, bu tarz bir durumda bu bana ne gibi bir kolaylıklar sağlayabilir? bilenler yardımcı olursa sevinirim.
-
@halildnrts34 sıra gelmez ümitlenme current olursan dosya taşıyamazsın
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
Doğru konu başlığı olan DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları bölümünü bugün veya yarın okumanızı (çok az zamanınız var bazı aksiyonlar almanız için zira yeni bülten açıklanacak ve siz 73xx ile current olabilirsiniz) 1.sayfasından başlayarak okumanızı, tüm girilen post’ları okumanızı, notlarınızı almanızı ve acil aksiyon almanız gerekiyor. Aksi takdirde bazı süreçleri uzatabilir ve hatta green card alma sürecinizi tehlikeye sokabilirsiniz.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@halildnrts34 dosya taşıma ile ilgili bir araştırma yapın bu sene biraz değişti önceki yıllar konsolosluk ile taşıma yaparken bu sene dosyayı kcc ile mail atarak istedikleri konsolosluğa taşıma yapıldı tabi o konsolosluklar nasıl bir yol izlicek mülakat verecekmi muamma bazı tabirler farklı gelebilir formu iyice araştırın current olması her ayın belli günlerinde kcc açıklama yapıyor ve o dosyaya kadar kazananın dosyası konsolosluğa gidiyor gibi düşünün Ankara’ya konsolosluklar mülakat verebilir vermeyedebilir
her geçen ay sizin şansınız azalır çünkü dosya numarası büyük olanlarla yarışa giriyorsunuz kcc mail atarak hangi konsolosluğa taşımak istiyorsanız elinizi çabuk tutun yoksa taşımak istediğniz konsolosluk kabul ederse taşıyabilirsiniz kcc ile bir maille taşıyabilirsiniz kabul etmezse mail atmaya devam edinben sizin yerinizde olsam işimi gücümü bırakır sürece hakim olmak için forumu iyice okur tam bilgi sahibi olur ve vakit kaybetmezdim dosya taşıma vs gibi
tüm bilgi bu sayfalarda kimse direk hap bilgi vermeyebilir çünkü süreç çok zorlaştı herkes bir telaş içinde sizde onlara rakipsiniz ama gönüllü bir çok forum üyesi ve adminler var onlar iyili var sorularına cevap vericektir -
@halildnrts34 merhaba greencard sürecinde başarılar diliyorum yeşil pasaportunuzun avantajını kullanarak herhangi bir Avrupa ülkesine dosya transferinde bulunabilirsiniz. Nihai kararınızı kapsamlı bir araştırmadan sonra vermeniz daha sağlıklı olur. Sürecinizide imza kısmında belirtiniz lütfen.
-
@Bluey Selamlar..Şimdi kafama takıldı, Adacel mi Adecel polio mu yaptırdınız...İki formu var ürünün ona dikkat ettiniz mi?
-
@Flight101 merhaba tdap olani yaptirdim. Kombo olan Türkiye'de yok sanırım. Doktor da onu oral olarak bulabilegimizi soyledi.
-
@Bluey OPA olan formu kabul olmuyor diye bir görüş yazılmıştı..Hong Kong Adacel IPA uygulamış..
-
Merhaba, 2025 Exel dosyasında numarası aktif olmayan ama mülakat yeri Viyana olan kullanıcılar gördüm. Benim case numaram çok yüksek bende erkenden dosyamı Viyanaya taşımak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı?
Teşekkürler
-
Merhaba kıymetli forum üyeleri,
Dosya taşımak istiyorum; mevcut dosya numaram ile Ankara’dan görüşme alamayacağımın farkındayım. Öğrenci olmam sebebiyle, yoğun ders programımdan dolayı forumu bir süredir düzenli olarak takip edemiyorum. Şu sıralar Schengen vizesine başvurmayı da düşünüyorum, ancak sürecin karmaşıklığı nedeniyle tam olarak ne yapmam gerektiğini netleştiremedim. Bu konuda tecrübeli forum üyelerinden destek rica ediyorum. Şimdiden göstereceğiniz yollar için teşekkür ederim. Saygılarımla.
-
@bugrak Merhaba kcc'ye mail atarak dosyanızı taşıyabilirsiniz. Başlık içerisinde mail örnekleri de mevcut
-
@emircanerk1 Dosya taşıma için kcc'ye mail atmalısınız. Schengen içinse başvuru yapacağınız ülkeye göre süreçler(belgeler) değişiyor. Schengen gerektirmeyen ülkeleri de değerlendirebilirsiniz ilk kez alacağınız için red mümkün. Hong Kong vb farklı seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. 1-2 gün zaman ayırıp bu başlığı okursanız dosya taşıma ile ilgili sorularınıza hızlıca cevap bulacaksınız
-
@eciskoec esasında 2014 yılında hollandadan schengen vizesi almıştım ikinci kez başvurmuş olacağım. sadece şu an nasıl hareket etmem gerektiği konusunda soru işaretlerim var. Schengenden sonra mı viyana için kcc ye mail atmam gerek?(eğer çıkarsa). Yoksa da başka mantıklı adımlar var mıdır ? Dosya taşımada geç kalmadan en doğru karar vermek istiyorum sadece.
-
@eciskoec Dislike yapan arkadaş sebebini de iletsin, sebebini değerlendirelim
-
@eciskoec hocam yanlislikla basilabiliyor. ben hemen geri cekiyorum fakat olagan bir durum. 3'den fazla disslike almadiginiz surece cok onemsememelisiniz bence.
-
Dislike atan kişi enson 13 mayısta çevirimiçi olmuş..Geçmişten geleceğe dislike atmış 😂😂😂
-
@eciskoec, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@eciskoec Dislike yapan arkadaş sebebini de iletsin, sebebini değerlendirelim
Bana da yukarda bahar aydın'a verdiğim cevaba Tuttosport eksi vermiş nedense :) bahar hanım beğendiği için 0 görünüyor... Hiç önemli değil, meyve veren ağaç hikayesi :)
-
Arkadaşlar merhaba Ankara en son kaçlara mülakat dağıttı?
-
@Serapp tamamen yanlışlıkla olmuş kaydırırken sanırım 🤗 düzelttim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum