Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@Mustafa-Bayram merhaba umarım vizenizi sorunsuz alırsınız
    sizin Tiranda oturum çalışma izni vs varmıydı yoksa KCC ile mi taşıdınız dosyanızı?

Merhaba. İsminin üstüne tıklayıp profiline giderseniz cevabı bulabilirsiniz.

• Merhaba bu dosya tasima ile ilgili ornek mail farkli bir mail geldi ne anlam ifade ettigini anlamadim yardim Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

Cheryl
    Support Contractor – LDRM/DTSV
    CA/VO/DO/KCC
    Kentucky Consular Center
    3505 N Highway 25W
    Williamsburg, KY 40769
    [email protected]

*Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

*This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

• ⭐⭐⭐

@Serc35 Selamlar..5*6 fotoğraf çekilmek, nvi dan randevu almak, mevcut pasaportla randevuya gitmek..
    Yeni alınacak pasaport max. 3 yıllık olacaksa eski pasaportu iptal ettirip kalan süresini yeni pasaporta ekletebilirsiniz.

• @TuttoSPORT İlk başvurumdaoturum ve çalışma iznim olduğu için Tiran'ı seçmiştim. İşlemleri biraz farklı o nedenle KCC ile taşımayı önermem.

• Dosya taşımak için vize istemeyen ülkelerde nasıl ve nereden adres göstersek doğru olur? Otel vs. Sorun olur mu? Teşekkürler

• @ATS16 Tesekkur ederim cevabiniz için

• @Flight101 teşekkür ederim. bu antikor testini nereden yaptırabilirim devlette yapıyorlar mı

• @ahmeterol1912 kardeşim orası hukuk devleti, Corona geldi diye gidemeyenler değil o dönem kimse bir yere gidemedi ki. Bunlara odaklanmak yerine mülakat gelir gelmez mi ona bakmak lazım.

Hele bi gelsin mülakat, hele bi vize yapıştırsınlar sonrasına bakarız..

• @Mustafa-Bayram Bende ilk olarak Tirana taşıdım ama oturum vs çalışma izni bişey yok. Arkadaşlar riskli olabilir dediler o nedenle taşıdım oradan sizin oturumunuz varmış anlaşıldı 👍

• @yasincl sizin ne zamandır çalıştığınız, hangi şirkette çalıştığınız yada neden çalışmadığınız mülakat sürecinize etki etmez. SGK dökümü istenmiyor mülakatta. Bu tarz sorular için forumda bir kaç arama yaparak cevaplara ulaşabilirsiniz. Bol şans

• ⭐⭐⭐

@mehmetgreen Şehir hastaneleri enfeksiyon kliniklerini seçiniz..👍

• ⭐⭐⭐⭐

@sirvanak tekrar mail atabilirsiniz bazen kcc çalışanları maili tam okumayıp otomatik cevap atabiliyorlar. Mail içeriğinizin kısa ve sade olduğundan emin olun

• Merhaba, pasaportumun süresi Ekim 2025'te sona eriyor. Mülakata yeni bir pasaport çıkararak gitmemi tavsiye eder misiniz? Forumlarda, yeni pasaport çıkarmam durumunda DS-260 formunu tekrar açtırmama gerek kalmadığını ve bu bilgiyi mülakatta belirtmemin yeterli olacağını okumuştum. Bu bilginin doğruluğunu teyit etmek istemiştim, teşekkürler..

• ⭐⭐⭐⭐

@bahar_aydin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, pasaportumun süresi Ekim 2025'te sona eriyor. Mülakata yeni bir pasaport çıkararak gitmemi tavsiye eder misiniz? Forumlarda, yeni pasaport çıkarmam durumunda DS-260 formunu tekrar açtırmama gerek kalmadığını ve bu bilgiyi mülakatta belirtmemin yeterli olacağını okumuştum. Bu bilginin doğruluğunu teyit etmek istemiştim, teşekkürler..

Kesinlikle çıkarmanızı öneririm. Tahmini Ocak ayına mülakat alacağınızı öngörürsek hemen başvuru yapın. Formu açtırmanıza gerek yok, dediğiniz gibi mülakatta belirtmeniz yeterli. Eskisini de yanınızda götürün.

• @bahar_aydin
    Selamlar, passport harclari zamlanmadan yenilemenizi tavsiye ederim, evet yeni pasaportunuzla mulakata katilip, vizenizin o pasaportunuza basilmasini talep edebilirsiniz, bunun icin formunuzu actirmaniza gerek yok. Yanisira eger mevcut pasaportunuzda schengen vizeniz varsa, mecvut olan pasaportunuzu iptal ettirmeden yeni pasaport cikarabilirsiniz. Bol sanslar.

• arkadaşlar herkese selam. forumda yeniyim, yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın. dv-2025 talihlisiyim, case number 7.300'lerde ve şuan mülakat tarihi için mail bekliyorum. normalde mülakat için çağırırlarken bu sıranın 15-20 bine kadar gittiğini fakat ilk defa geçen sene 6 binlerde durduğu söyleniyor. sizce bu sene de buna benzer bir durum yaşanır mı? sıranın bana kadar gelmemesinden endişe ediyorum. öyle bir durumda yurtdışından konsolosluğa mı başvuru yapmam gerekiyor? ayrıca ailemde devlet memuru olduğundan dolayı yeşil pasaportum var, bu tarz bir durumda bu bana ne gibi bir kolaylıklar sağlayabilir? bilenler yardımcı olursa sevinirim.

• @halildnrts34 sıra gelmez ümitlenme current olursan dosya taşıyamazsın

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@halildnrts34

YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

Doğru konu başlığı olan DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları bölümünü bugün veya yarın okumanızı (çok az zamanınız var bazı aksiyonlar almanız için zira yeni bülten açıklanacak ve siz 73xx ile current olabilirsiniz) 1.sayfasından başlayarak okumanızı, tüm girilen post’ları okumanızı, notlarınızı almanızı ve acil aksiyon almanız gerekiyor. Aksi takdirde bazı süreçleri uzatabilir ve hatta green card alma sürecinizi tehlikeye sokabilirsiniz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @halildnrts34 dosya taşıma ile ilgili bir araştırma yapın bu sene biraz değişti önceki yıllar konsolosluk ile taşıma yaparken bu sene dosyayı kcc ile mail atarak istedikleri konsolosluğa taşıma yapıldı tabi o konsolosluklar nasıl bir yol izlicek mülakat verecekmi muamma bazı tabirler farklı gelebilir formu iyice araştırın current olması her ayın belli günlerinde kcc açıklama yapıyor ve o dosyaya kadar kazananın dosyası konsolosluğa gidiyor gibi düşünün Ankara’ya konsolosluklar mülakat verebilir vermeyedebilir
    her geçen ay sizin şansınız azalır çünkü dosya numarası büyük olanlarla yarışa giriyorsunuz kcc mail atarak hangi konsolosluğa taşımak istiyorsanız elinizi çabuk tutun yoksa taşımak istediğniz konsolosluk kabul ederse taşıyabilirsiniz kcc ile bir maille taşıyabilirsiniz kabul etmezse mail atmaya devam edin

ben sizin yerinizde olsam işimi gücümü bırakır sürece hakim olmak için forumu iyice okur tam bilgi sahibi olur ve vakit kaybetmezdim dosya taşıma vs gibi
    tüm bilgi bu sayfalarda kimse direk hap bilgi vermeyebilir çünkü süreç çok zorlaştı herkes bir telaş içinde sizde onlara rakipsiniz ama gönüllü bir çok forum üyesi ve adminler var onlar iyili var sorularına cevap vericektir

• @halildnrts34 merhaba greencard sürecinde başarılar diliyorum yeşil pasaportunuzun avantajını kullanarak herhangi bir Avrupa ülkesine dosya transferinde bulunabilirsiniz. Nihai kararınızı kapsamlı bir araştırmadan sonra vermeniz daha sağlıklı olur. Sürecinizide imza kısmında belirtiniz lütfen.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |