@K-ardenadam, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
İyi akşamlar herkese. Yine her sene çektirdiğimiz fotoğrafçıdan fotoğraflarımızı çektirdik ama bu kez arkdaşlarımız için de başvuru yapacağım için içime şüphe düştü. Başvurmadan önce bu kez bilenlere sormak istedim. Fotoğrafçı ham halini vermedi, photoshopla arka planı beyazlattı her zamanki gibi fakat bunu yaparken fotoğrafın kenarlarını kırpa kırpa seçti yine, yüzümüzde bir oynama yok ama arka planla birleşme yerlerine bakınca anlaşılıyor, hep sorun olmaz deniyor arka planın rengiyle oynaması ama emin olamadım. Ayrıca https://www.greencardphotocheck.com/tr/ sitesinden genel olarak kontrol ettiğimde gözler de boyutlar da tutuyor gibi, bir tek bebeğimizin fotoğrafında göz ve çene tam tutmuyor gibi onu de ne yaparsam yapayım oturtamadım. 1200 x1200 olarak gönderiyor her seferinde fotoğrafçı ve en yüksek boyutlusu 232 kb bu kez. Bu şekilde başvursam sorun olur mu, fotoğrafları göndersem uygun mu değil mi yardımcı olabilecek olan var mı acaba?
fotografin kendisi sorun olmaz ama boyutu sorun olabilir... form, 232kb'i yuklemeye calisirken hata verebilir, bazen oluyor, ilk olarak fotoyu yukleyip sonra diger bilgileri girmenizi tavsiye ederim, bol sanslar!