Merhabalar arkadaşlar Bir sorum olacaktı bizim pasaportumuz yok şu anda olası gc çıkma durumunda sanırsam Ds260 formunda pasport bilgileri isteniyor, çıktığı zaman pasaportu alıp öyle mi bilgileri doldurmam lazım yoksa Ds260 da boş geçip mülakat çağrılma durumunda pasaportun hazır olması yeterli olur mu?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
C
cilginorlando
@cilginorlando
cilginorlando tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Olmadı bee hayaller 2027 ye kaldı...
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@10urdmn hocam arka fonu beyaz fon bir türlü nasıl ayarlayacağımı bulamadım bende evde kendim çekmeye çalışıyorum benim beyaz gördüğümü internetteki check sayfalarında kontrol ettirdiğimde beyaz fon değil uyarısı veriyor sürekli arka fonu nasıl halletiniz bir fikir verebilir misiniz
-
@Emre-Kurtulmuş deneyeceğim çok teşekkür ederim
-
Merhabalar sevgili arkadaşlar, benim sormak istediğim birşey var bu fotoğraf işini nasıl yapıyorsunuz her şey tamam ama bu fotoğraf işi benim kafamı acayip yoruyor ve kurcalıyor