Bekleye bekleye ağaç olduk vallahi. Green card'a da ümid bağlamıyorum ama insan yine de bir umut bekliyor 
Anatolia tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: Green Card Pasaport SüresiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
Anatolia tarafından gönderilen son iletiler
-
Bekleye bekleye ağaç olduk vallahi. Green card'a da ümid bağlamıyorum ama insan yine de bir umut bekliyor

-
Arkadaşlar merhaba. Son zamanlardaki olaylardan sonra tekrar eb3vize.com şirketi ile giden veya ilerleme kaydeden var mı diye bakayım dedim. Yeşilkart forumdaki açtıkları başlıkta en son ekim ayından kalma mesajlar var. Bu yolla gitmeyi başaran ya da işlemlerin son evresinde olan var mı? Sadece eb3vize.com değil, diğer sitelerle (bdv solution şirketi) de bu yolla gitmeye çalışan ya da giden var mı? Türk kaynaklara pek rastlamadım merak ettim.
-
RE: Green Card Pasaport SüresiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
@crazycells merhabalar hocam yukarıda bir arkadaş da aynı soruyu sormuş güncel bilgi almak açısından biliyorsanız diye size tekrar sormak istiyorum dv2027'de olur da pasaport şartı gelirse diye 1 yıllık bir pasaport alsam ve onunla başvuru yapsam çekilişin çıkması mülakata çağırılma durumunda yeni süresi geçti diye yeni pasaport çıkarıp mülalata onunla gitmekte sorun olur mu
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@crazycells hocam bir sorum olacaktı kaba bir kirli sakallı vesikalık fotoğrafım var yüz hatlarım belli olmuyor haliyle bu sorun olur mu başvuruda?