DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@HalisMete evet dun sistemde hata vardi, birkaç gun icinde düzelir diye tahmin ediliyor. YouTube'da BritSimon adında bir sayfa var konu hakkında açıklama yaptı, takip edebilirsiniz
-
@Mehmet-ynd yeniden basılamıyor maalesef
-
arkadaşlar selam 2025 excel tablosunu kontrol ettiğimde 26/09/2024 tarihinden bu zaman kimse 2nl mail alamadı sanırım tabloya göre hiç hareketlilik yok bu yıl geçen yıla nazaran daha yavaş olacak gibi.
-
Selam arkadaşlar. Aklıma takılan birşey var. Asıl talihli benim ve eşim çifte vatandaş (TR- RUS) ds260 formunda bu bilgileri doldurdum. Mülakatta çifte vatandaş olması yada ayrıca Rus vatandaşı olmasından dolayı bir sıkıntı yaşarmıyız sizce?
-
@Abdullah-1
Selamlar, ayni soruyu surekli soruyor ve cevap alamiyorsunuz cunku surecinizi hala imzaniza tasimadiniz. Profilinize girip, duzenle bolumunden, diger forum kullanicilari gibi surecinizi imzaniza tasirsaniz, sorulariniza cevap alabilirsiniz. -
@erimcanlafci Selamlar.... Current olmadan KCC ye mail atarak taşıyabiliyoruz. Forumda kaybolmaya gerek yok, bu konunun en yoğun konuşulduğu tarih aralığı 28 Mayıstan ağustos başına kadar olan bölümdür. Bu bölümde farklı lokasyonlara taşıyan talihlilerin paylaşımlarını bulabilirsiniz.
Excel tablosunda nickiniz "ecan" mı? Eğer öyleyse iki nick i eşitlersek takip kolaylaşır...Yok o ben değilim diyorsanız excel tablosuna bilgilerinizi eklemenizi önemle rica ederiz..
Sürecinizde başarılar... -
@Ege-0 problem yaşamazsınız eşinizin çifte vatandaş olması nedeniyle
-
@Ege-0
Selamlar, herhangi bir adli sicil kaydi vb. gibi durum soz konusu degilse esinizin Rus vatandasi olmasindan dolayi hicbir sorun yasamazsiniz. Her yil binlerce Rus vatandasi DV vizesi alip Amerika’ya yerlesiyor, hatta ulkelerinde ki durumdan dolayi bir cok konsolosluk Rus vatandaslarinin dosya transfer isteklerine ilimli bakiyorlar, hatta bu acidan bakinca pozitif bir etkisi oldugu bile soylenebilir. -
@HalisMete, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Dvprogramstate.gov
Giris yapamıyorum sistem hata veriyor sizlerde bi bakar mısınız
Sadece bende mi sorun var
Başka tarayicilardan denedim yine aynıAn itibariyle chrome dan erişim sağlanabiliyor...
-
@metinbeci ben hiç risk almayayım dedim belki randevu tarihim erken olur hiç belli olmaz benim planım mayıs gibi tecili bozup bedelli parasını yatırıp ocak şubat mart 2026 aylarını tercih listesine yazmam eğer abd gidersemde iade parasını alırım diye düşünüyorum ama o ara bedelli parasını yatırdıktan sonra askerlik kağıdında ne yazacak o önemli konsolosluk sorun çıkarır mı acaba
-
evet tablodaki ecan ismi bana ait yanitiniz icin ayrica tesekkurler , tablodaki ismide duzenleyecegim.@Flight101
-
@ugursway Teşekkür ederim

-
@ATS16 Teşekkür ederim

-
Sıra numaran geldiğinde dosya taşınan zorlaşır, current olmadan dosya taşıma kcc nin elinde ama numaranız current olursa mail attığınız konsolosluk kabul etmeyebilir. 19 binin geleceğine inancın varsa at 19 binler temmuz gibi current olmuş, yani 2 ay kala dosya taşıman zor
-
Excel'den bilgilerim silinmiş, şimdi tekrar ekledim. Bunun bir sebebi var mı acaba ?
-
@emrglrr bazen diğer arkadaşlar bilgi eklerken yanlışlıkla silebiliyor.
böyle durumlar sıklıkla olur, farkettiğinizde ekleyin lütfen kendinizi. -
Merhabalar mülakatta aracimida göstermek istiyorum konsolosluğa araç tapusu için hangi evrakları sunmamız gerekiyor
-
Mülakatta lise diplomasına ihtiyacımız var mı? üniversite önlisans mezunuyum lise diplomamı görmek isterler mi? (Eğer isterlerse e devletten lise diploması olarak çıkarttığımız belge işimizi görür mü?)
-
@Emre-Kurtulmuş anladım. teşekkür ederim ilginiz için.
-
merhaba herkese kolaylıklar ve bol şans dilerim.
Lise mezuniyetim 2008 öncesi olduğu için ve lise diplomam kayıp olduğundan dolayı , mezun olduğum okuldan ıslak imzalı LİSE DİPLOMA SURETİ ( diploma belgesi ) aldım. kare kodlu belgeyi bi türlü alamadım. Alabilen varsa yol gösterirse sevinirim.
Şibdi belgem elimde , 2. aşama olarak noter onaylı tercüme ve Apostil yaptıracağım. ama sırası nasıl olmalı ? tercüme ofiside net bilmediği için yardımlarınızı bekliyorum. ve eminim bu bilginin çok kişiye faydası olacaktır.- Apostil + yeminli tercüme + noter mi?
2.Yeminli tercume + noter onay + apostil mi?
nasıl olmalı?
ayrıca mu şekilde lise diplomasını ibraz etmek yeterli olurmu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.